Reklama

Reklama

Krásné lži

  • Francie De vrais mensonges (více)

VOD (1)

Když krásná kadeřnice Emilie otevře anonymní milostný dopis od tajného ctitele, nejdříveho prostě vyhodí. Potom si ale uvědomí, co by takový dopis znamenal pro její osamělou a zoufalou matku Maddie a milostné psaní jí přepošle. Později se Maddie setká s Jeanem — Emiliiným zaměstnancem a také původním autorem zamilovaného listu. Matka s dcerou se náhle stávají soupeřkami v boji o stejného muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

nash. 

všechny recenze uživatele

Už to sice nemá ten švih a lehkost klasických komedií postavneých na záměně, ale jako jednohubka je to příjemná zábava. Místy sice naivní (nechci říkat přímo hloupoučké), nicméně udrží zájem a nepotřebuje přitom hrdiny vrhat do křečovitě ztřeštěných situací. Audrey Tatou je milá i jako protivná kadeřnice a má jiskru, která se hezky kříží s její vrozenou jemností. Nathalie Baye pobaví v každé scéně a občas si vyloženě film ukradne pro sebe. Asi z toho nebude žádná žánrová stálice, občas dokonce tak trochu přepadává přes okraj zdařilého průměru, ale rozhodně mi poskytla příjemně prožitý večer. Rozhodně víc než třeba před časem Klamač srdcí.. (když už jsme u té Francie a romantiky). ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Ona dostane překrásný milostný dopis a co udělá, vyhodí ho! Barbarství! V tu chvíli jsem jí nic dobrého nepřála! V dnešní době e-mailů, smsek, zpráv přes facebook a ona vyhodí milostný dopis! A bodejť by se necítila trapně před inteligentním údržbářem, když je sama pitomá! (Vyhodila přece ten dopis, nemůže být chytrá). Tak jo, asi jsem zaujatá. Nesedí mi. Nemám takové ženy ráda. Potřebovala, aby jí někdo srazil hřebínek. Ještě ke všemu, když se plete mezi rodiče. Chápu, že chtěla mamince pomoci, ale takhle? Hodně špatný nápad. A nakonec k chudákovi údržbáři nakráčí a ještě mu chce platit, aby oblboval matku?! Facku by zasloužila ona. No jo, každý děláme chyby, takže jim ten happy end i přeju :) Je to pěkný film, ale na to, že si hraje na komedii, mi zde prostě chybí vtipnost. ()

Reklama

Johanita 

všechny recenze uživatele

Film s klasickou tématikou mileneckého trojúhelníku a příslibem zajímavého a vtipného příběhu je hned na začátku vystřídán trochu kýčovitou romantikou, aby po pár zatáčkách a zakopnutích zase chytil zajímavý směr – a tak se bohužel děje po celých 100minut. Ve vlnách přichází zajímavé momenty, aby byly vystřídány spíše nezajímavými vyústěními. Chvílemi mi ani nebylo jasné, jestli tohle byl záměr nebo se jen scénárista a režisér dobře nedomluvili. Ikdyž se na něj podruhé asi nepodívám, dávám filmu zasloužené tři hvězdy – pro Nathalie Baye za roli matky, za příjemnou hudbu a hezké exteriéry a za zajímavý zvrta v půlce příběhu, který mě donutil dokoukat až do konce. Zajímavé komentáře – nash., Snorlax, dezorz, ecce Hommo. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Jak málo ženě stačí k tomu, aby byla alesoň chviličku šťastná. Třeba jen pár řádek krásných slovíček, ale Emillie i když měla maminku ráda, dost dobře nedomyslela důsledky svého počínání a vznikla z toho docela absurdní komedie. Vizuálně velmi příjemná podívaná s krásnou okatou Audrey Tatotu. "Někdy na něco čekáme a jiné nám uniká". ()

crass.48 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, ale to, co objevilo v tomhle filmu, zvláště na konci, do filmů podle mě nepatří. Možná, že se to děje ve skutečnosti, ale prosím ne ve filmu. Co to bylo probůh za matku a dceru a jejich milence? Kdyby to skončilo v okamžiku, kdy on rozbíjí kolo a Audrey se od matky dozvěděla, že to anonymní vyznání psal on, byl by to zajímavý film, takhle jsem nad tím musel kroutit hlavou. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Paříži a Sète ve Francii. (Snorlax)

Reklama

Reklama