Reklama

Reklama

Cizinka s mou tváří

(TV film)
  • Kanada Stranger with My Face (více)

Keď Laurie začne mať zvláštne vidiny a mnohí tvrdia, že ju videli na miestach, kde nikdy nebola, zistí, že sa ju pomocou astrálnej projekcie snaží kontaktovať jej sestra Lia. Je to jej dvojča a o tom, že je na svete, vôbec nevedela. Sama sa pokúsi o astrálnu projekciu, lenže v okamihu, keď opustí svoje telo, ocitá sa v pasci, z ktorej bude len ťažko uniknúť. (TV JOJ)

(více)

Recenze (11)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tajemná atmosféra dopadá na diváka od první minuty a ten má i díky sympatické hlavní hrdince pocit, že tohle béčko nebude ztráta času a možná se z toho vyklube něco velkého. Samozřejmě nevyklube a to ani v případě, že věříte na astrální projekci. Uzavřít mysteriózní film není jednoduchá věc, ale když se to povede, tak je přízeň většiny diváků předem zaručená. Filmy jako Šestý smysl nebo Sedm toho jsou krásným příkladem. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Film jako dělaný na nedělní ráno, aneb "zkazte si náladu hned v sedum." Příšerný herci pohřbívaj celej nápad a jestli by fungoval v jiným pojetí už se nedozvíme (naštěstí?). Hlavní "dvojrole" obsazená uřvanou a ubrečenou blondýnkou je na tom filmu asi to nejhorší, a jelikož ta holka nesleze z obrazovky, nemá film žádný polehčující kvality (dabing samozřejmě nepomáhá, jako obvykle). Sedm ráno v neděli je ještě moc frekventovaná vysílací doba na takový škváry, nejlíp tak mezi třetí a čtvrtou hodinou ve středu ránu, tam by to našlo svoje právoplatný místo. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Nedivím se, že je tento film jen pro televizi. V kině by úspěch neměl. Zápletka vypletená primitivně, i když se z ní dalo vytěžit daleko víc. Pro televizi Nova film stvořený ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Poněkud vlažná televizní adaptace románu Lois Duncanové (mimo jiné autorky literární předlohy filmu Tajemství loňského léta), která s výjimkou několika momentů, kdy je Laurie uvězněna v astrálním těle, nerozbuší srdce dokonce ani v okamžikcích zvratů nebo překvapivých odhalení. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Televízia Dajto ma niekedy dokáže prekvapiť, a to viem, už veľmi dávno, aké "zákernosti" tam dokážu púšťať. Avšak moja žena si nedá povedať. Pre Catherine Hicks, sa už dávno skončili časy úspechu a blahobytu na filmovom plátne . Child´s Play, a dokonca ešte aj "V siedmom nebi" (aby sme boli spravodlivý) už odplávali do neznáma. Ukradnutý život je strašne lacná mysteriózna dráma. Zápletka rozpráva o tom ako sa jednému dievčaťu, otŕča v zrkadle jej verná kópia, akože zlé dvojča. Astrálne sa vymenia či čo, a to zlé dievča bude robiť neplechu svojej mamke a okoliu. Neviem či to má byť akože thriller pre dospievajúce dievčatá, alebo film určený pre divákov veštenia a EZO tv.. No tak, či onak ide o hroznú kravinu, na ktorej som sa nedokázal ani len zasmiať, hoci efekty na smiech boli. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsem moc nečekala, dočkala jsem se překvapení. Žánrově mi film naprosto vyhovuje, na druhou stranu jsem i víc kritická. Rýpat můžu do lecčeho, ale hlavní je, že námět mě doopravdy oslovil a když by se ho chytnul nějaký pořádný producent... ()

Margay 

všechny recenze uživatele

Takovou kritiku si nezaslouží. Minimálně má reálnější zobrazení astrálního cestování, než o rok mladší Insidous. Je vidět televiznost, stále se ale něco děje, hlavní hrdinka je docela sympatická a zvládá i obě polohy, hodnou Laurie i zlou Liu. Zkratky a zjednodušení mi na televizním filmu v neděli odpoledne vážně nevadily. ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

Slabota. Zápletka je primitivní a 3/4 filmu se táhne v podstatě stejný děj, který nepřekvapí. A astrální projekce - no zlatý "Tulák po hvězdách" od Jacka Londona! Ke konci jsem se začala už i smát:o) ()

Reklama

Reklama