Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nové hvězdy na startu, stálice na hvězdném nebi. Uvádí Karel Šíp. (oficiální text distributora)

Recenze (29)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nevím, na rozdíl od ostatních bych zas tyhle ty staré „pěvecké“ soutěže do úplného hnoje neházel. Občas tam Šíp hodil nějakou tu srandovní hlášku, občas tam někdo dobře zazpíval (nepočítám hosty, od těch se to čekalo). A nesouhlasím s názorem, že se tomuto pořadu nepodařilo nikdy objevit žádný talent. Stačí trošku zapátrat v paměti, nebo na internetu!!! ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Karel Šíp, to je vždy trefa do černého a jeho verze sjúprstár tak nemohla dopadnout jinak. Nejen, že to je pořad, kde obstarožní popový mumie a Bleskově profláknutý rychlokvašky předstírají socializaci s vidláky a měšťáky pějícími jim svou voblíbenou vodrhovačku, ale navíc... no a navíc tam už nic není. Krom nevtipného Karla Šípa, jenž snaživě tu zábavní žumpu míchá klackem, aby si puchu užili i diváci na druhém konci republiky. Další záslužná činnost tohoto všestranného děduly s knírkem, který si ke své uši tahající a mozek paralyzující hudební takytvorbě přibral i mistrovství v plácání kydů na čas v podřadných show na obrazovkách podřadných televizí. A že se tam hodí... ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky ráno jsme u nás dělali rozjezdy do Hvězdy, malé pivnice naproti nádraží. Ach, ta atmosféra vyčpělé putyky, odér z bezdomovců, umaštěný ubrus plný uschlých zvratků, pivo v ohmatané sklenici a vrchní typýčo kornůto, co říct více, ale když pak navečer naběhl Karel Šípů a ve Hvězdě utichl kvůli zájmu ševel rozšafných romských pijanů, to byl teprve dojezd. Platím a mizím v dáli oparu světa neb dalekáť cesta má, marné to zpívání. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Český moderátor, bavič, hudobník, scenárista a textár Karel Šíp sa svojho času snažil na obrazovkách súkromnej komerčnej televízie Nova objavovať nové spevácke talenty. Pozíval do štúdia neznámych interpretov a kapely, aby verejne predviedli svoje umenie a ukázali čo v nich je. Mohlo im to otvoriť cestu do showbiznisu. Boli to televízne "Rozjezdy pro hvězdy". Lenže ako čas ukázal žiadne spevácke hviezdy sa prostredníctvom tejto zábavno súťažnej relácie nepodarilo objaviť. Prezentoval sa tam len bezcenný odpad! ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší hudební pořad než byl DO-RE-MI nebo Caruso Show. V pořadu "Rozjezdy pro hvězdy" měli zpěváci daleko lepší úroveň a o poznání větší talent. Nové hvězdy by se měli podporovat. Protože jak jinak by se měl v dnešní době objevit nový talent, než tímto způsobem? Nejsem žádný fanda těchto pořadů, ale oproti dvou výše zmíněným je tohle "pecka". ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama