Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nové hvězdy na startu, stálice na hvězdném nebi. Uvádí Karel Šíp. (oficiální text distributora)

Recenze (29)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky ráno jsme u nás dělali rozjezdy do Hvězdy, malé pivnice naproti nádraží. Ach, ta atmosféra vyčpělé putyky, odér z bezdomovců, umaštěný ubrus plný uschlých zvratků, pivo v ohmatané sklenici a vrchní typýčo kornůto, co říct více, ale když pak navečer naběhl Karel Šípů a ve Hvězdě utichl kvůli zájmu ševel rozšafných romských pijanů, to byl teprve dojezd. Platím a mizím v dáli oparu světa neb dalekáť cesta má, marné to zpívání. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

:-))) Tento pořad je pro mne těžko hodnotitelný, sama jsem v něm vystupovala, ale doma jsem se na něj moc nedívala, občas. 2x pět minut slávy ;-) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Český moderátor, bavič, hudobník, scenárista a textár Karel Šíp sa svojho času snažil na obrazovkách súkromnej komerčnej televízie Nova objavovať nové spevácke talenty. Pozíval do štúdia neznámych interpretov a kapely, aby verejne predviedli svoje umenie a ukázali čo v nich je. Mohlo im to otvoriť cestu do showbiznisu. Boli to televízne "Rozjezdy pro hvězdy". Lenže ako čas ukázal žiadne spevácke hviezdy sa prostredníctvom tejto zábavno súťažnej relácie nepodarilo objaviť. Prezentoval sa tam len bezcenný odpad! ()

cheyene

všechny recenze uživatele

Nějak se začínat musí...A tenhle pořad dával mladým talentům příležitost. Zpětně by mě zajímalo, kolik z nich se někde uplatnilo, ale to je vedlejší. V dnešní době plné superstar, xfactorů a hledání talentů by se Šípův počin uplatňoval těžko, jelikož nebyl tak velkolepý a medializovaný. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nevím, na rozdíl od ostatních bych zas tyhle ty staré „pěvecké“ soutěže do úplného hnoje neházel. Občas tam Šíp hodil nějakou tu srandovní hlášku, občas tam někdo dobře zazpíval (nepočítám hosty, od těch se to čekalo). A nesouhlasím s názorem, že se tomuto pořadu nepodařilo nikdy objevit žádný talent. Stačí trošku zapátrat v paměti, nebo na internetu!!! ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Pokud se nemýlím, tak tento pořad vyprodukoval známou disco zpěvačku Veronu. To možná nebylo úplně špatně i když její styl nemusím. Všeho všudy však bohužel jen další trapný pokus o talentovou show a zviditelnění zašlých hvězd české televizní scény. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

A jo..kecala bych kdybych řekla, že jsem to nesledovala. Fandila jsem pár lidem a pamatuju si i díl kde zpívala má kámoška takže mě to bavilo asi jen jako mezičas před "megafilmy" :-D. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Ale jo, Karel Šíp se snažil, bylo vidět, že to není nucené jako u ostatních nováckých pořadů. A jen díky němu dávám 1*. 20% ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Taktéž jeden z naprosto stupidních pořadů, který uváděl, pro mě nepochopitelně Karel Šíp, ono prostě tenkrát nebylo moc z čeho vybírat. Ať mi někdo řekne, kde ty všechny hvězdy, co se tady tak slibně rozjely, jsou?..............moje hodnocení = 0 z 10. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Přesně tak, byl tam Karel Šíp a tak prostě nemůžu dát odpad.... ale je mezi tou jednou hvězdou tentokrát supertenká linie. ()

Reklama

Reklama