Reklama

Reklama

Představte si, že byste měli hodinky, které by odpočítávaly čas kdy potkáte svou spřízněnou duši. Chtěli byste vědět kolik hodin, dní, měsíců nebo let vám zbývá, než konečně najdete jeho nebo ji?
Jste už unaveni z čekání na lásku? Už nemusíte čekat! Můžete se těšit! Revoluční zařízení zvané Timer implantované v zápěstí přesně zobrazuje počet dní zbývajících do osudového dne, kdy nositel Timeru potká svou spřízněnou duši. Opravdová láska se zárukou? Ne pro Oonu O'Leary, která čelí vzácnému úkazu - její Timer je totiž prázdný, nic neodpočítává. A tak Oona stale hledá a setkává se jen s muži bez Timerů, ovšem bez úspěchu. A pak se objeví Mickey, okouzlující mladý úředník v supermarketu, kterému na jeho Timeru zbývají čtyři měsíce… Co se tedy stane, když čtyři měsíce uběhnou? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

vitac. 

všechny recenze uživatele

Americké nezávislé filmy mám rád. Všechny neduhy, kterými trpí, jsou pro mě vykoupeny svěžím vánkem a originalitou, které s sebou přinášejí. TiMER je řekl bych typickým produktem žánru. Nebudete se smíchy válet pod stolem, dumat nad filozofickými otázkami života a smrti a asi i dojetí k slzám vás mine. Budete se ale solidně bavit při filmu s neotřelým dějem a herci (Michelle Borth :*). Byl jsem rád i za citlivý konec, takže tři a půl hvězdičky (zaokrouleno nahoru, po všem tom mém utrpení při několika "romantických komediích" co jsem v poslední době přežil). ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Príjmený filmík na nedeľné popoludnie. Celé to tiahol originálny nápad s timerom, ktorý posunul celý romantický príbeh do inej roviny. Osudy postáv mi však boli celkom ukradnuté, pretože som sa do nich nedokázala celkom vžiť a uveriť im. PS kebyže som mala ja nefunkčný láskovač, to by ma dožralo :P. ()

Reklama

BathoryMan 

všechny recenze uživatele

Naozaj nezvyčajná chce sa my povedať že až originálna romantická komédia,ktorá takmer vo všetkom vybočuje z priemeru!Všetci herci pôsobia sympaticky,dobre napísaný scénar a perfektne zložený hudobný dobrovod sú plusom zato televízne pôsobiace spracovanie môj pozitívny dojem z tohto filmu trochu kazí. ()

Destiny_M 

všechny recenze uživatele

Zujímavý romatický film po ktorého skončení prišlo sklamanie, že žijem v realite bez Timeru..Páči sa mi tento typ romatiky s dávkou reálnosti (podobne aj 500 dní so Summer), keď divák dúfa v happyend, no ten sa nekoná..Ale i tá alternatíva je pekná a príjemná. A najmä k zamysleniuJHľadanie istoty, života bez citových sklamaní, no nakoniec zistenie, ako sladko môže chutiť neistota.. ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Strašné, námět je doslova zoufalí. Pochopím stroj času, chápu, když ve filmu mluví lidé jenom pravdu, ale láskovač ? To už rovnou natočte film ve kterém budou všichni vědět, kdy zemřou, bude to dojemné všichni si popláčeme. Předem informuji, že ten film nemá konec a to zcela úmyslně, aby jste si uvědomili, že láskovač je blbost a strojí žít bez něj, ale to přece všichni dobře víme. Škoda času, který jsem filmu věnoval, raději jsem měl jít dříve do práce. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama