Reklama

Reklama

Představte si, že byste měli hodinky, které by odpočítávaly čas kdy potkáte svou spřízněnou duši. Chtěli byste vědět kolik hodin, dní, měsíců nebo let vám zbývá, než konečně najdete jeho nebo ji?
Jste už unaveni z čekání na lásku? Už nemusíte čekat! Můžete se těšit! Revoluční zařízení zvané Timer implantované v zápěstí přesně zobrazuje počet dní zbývajících do osudového dne, kdy nositel Timeru potká svou spřízněnou duši. Opravdová láska se zárukou? Ne pro Oonu O'Leary, která čelí vzácnému úkazu - její Timer je totiž prázdný, nic neodpočítává. A tak Oona stale hledá a setkává se jen s muži bez Timerů, ovšem bez úspěchu. A pak se objeví Mickey, okouzlující mladý úředník v supermarketu, kterému na jeho Timeru zbývají čtyři měsíce… Co se tedy stane, když čtyři měsíce uběhnou? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Kajusska01 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé: Z celého toho nápadu by se dala udělat nějaká super věc. Když už je ve filmu něco nereálného (láskovač), ať z toho scénáristi a rejža vytřískají, co se dá. Protože jinak z toho bude hodina a půl sáhodlouhé nudy, při které všichni neustále jenom žvatlají o lásce, i když polovina z nich ani neví, co to slovo znamená. Za druhé: Kdyby aspoň výkony herců stály za to, tak by se na to dalo podívat bez toho, že by se chtěl člověk hned zabít. Neuvěřitelná nuda, jeden z mála filmů, u kterých jsem usla a pak jsem uvažovala, jestli je dokoukám. Dávám jednu hvězdičku a to jenom za ten nápad, který by mohl opravdu vypadat jinak, kdyby se toho ujali pořádní lidé... Jinak je to čistočistý odpad! ()

Destiny_M 

všechny recenze uživatele

Zujímavý romatický film po ktorého skončení prišlo sklamanie, že žijem v realite bez Timeru..Páči sa mi tento typ romatiky s dávkou reálnosti (podobne aj 500 dní so Summer), keď divák dúfa v happyend, no ten sa nekoná..Ale i tá alternatíva je pekná a príjemná. A najmä k zamysleniuJHľadanie istoty, života bez citových sklamaní, no nakoniec zistenie, ako sladko môže chutiť neistota.. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tvůrci si mohli odpustit ten nejistý nebo spíše neurčitý závěr. Tohle totiž nemám rád. Jinak vcelku přijatelná romantická polokomedie. Komedie by bylo příliš silné slovo, protože děj je spíše vážný, melancholický. Podstata láskovače je na dvě věci, ale když se přes tohle dokážete přenést, tak Vám film nabídne víc než jen klasickou slaďárnu bez nápadu, kterých se teď točí tuny. Pořád se ale jedná o film, který stačí vidět jednou, proto nemůžu dát vyšší hodnocení. 55% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

No...dosti zajímavý vynález ten Timer.Akorát mi to přijde jako věc, co člověku až moc usnadňuje veškerá trápení,která nejsou sice vůbec příjemná ale za to - člověk se přeci z těch svých chyb má poučit a ne se jim vyhnout a zkrátit si hledání té "true love" třeba o pět let. Každý člověk,který nějákým způsobem vstoupí do našeho života, tak jej nějak ovlivní a hlavně nás změní a ty zkušenosti naučí.Bylo by sice hezké mít takový časovač a pravděpodobně bych se i stotožnila s hlavní hrdinkou Oonou,které se na časovači dlouhou dobu nic neukazovalo....Vidím se v roli forever alone a někdy je prostě lepší nevědět nic o své budoucnosti.Je nudné vědět co se stane dopředu, člověk pak ztratí jakoukoliv motivaci.Ke konci mě dosti mrzelo ukončení vztahu Oony a Mickeyho ale jinak tomu jaksi nemám co vytknout. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Originálny nápad, niečo také vždy dokáže upútať moju pozornosť. Kto by nechcel presne poznať, kedy stretne svoju životnú lásku? Ale je niečo také pre všetkých? A je vôbec niečo také potrebné, nemá to aj tienisté stránky? Všetko zaujímavé otázky. Bol som zvedavý ako sa tento nápad pretaví do príbehu. S prvou polovicou som bol veľmi spokojný, potom sa to začalo uberať cestičkou, ktorá mi až tak nesadla. Koniec sa mi už zdal úplne mimo misu, pričom pár vecí ostalo nevysvetlených, akoby sa príbeh skončil v polovici vety. Predstaviteľka hlavnej postavy mohla byť tiež vybraná vhodnejšie. Komédiu tu moc nečakajte (aj keď pár scénok zaváňa humorom), skôr ide o drámu so zaujímavým fantasy motívom. Silný priemer. 65/100 ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama