Reklama

Reklama

Představte si, že byste měli hodinky, které by odpočítávaly čas kdy potkáte svou spřízněnou duši. Chtěli byste vědět kolik hodin, dní, měsíců nebo let vám zbývá, než konečně najdete jeho nebo ji?
Jste už unaveni z čekání na lásku? Už nemusíte čekat! Můžete se těšit! Revoluční zařízení zvané Timer implantované v zápěstí přesně zobrazuje počet dní zbývajících do osudového dne, kdy nositel Timeru potká svou spřízněnou duši. Opravdová láska se zárukou? Ne pro Oonu O'Leary, která čelí vzácnému úkazu - její Timer je totiž prázdný, nic neodpočítává. A tak Oona stale hledá a setkává se jen s muži bez Timerů, ovšem bez úspěchu. A pak se objeví Mickey, okouzlující mladý úředník v supermarketu, kterému na jeho Timeru zbývají čtyři měsíce… Co se tedy stane, když čtyři měsíce uběhnou? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

sulimo 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý námět, v jehož důsledku se vytvořily neobvyklé situace, scénář a pro diváka dlouhodobé zamyšlení......no, já bych v téhle situaci a době asi zešílela....jinak co mi chybělo k dokonalosti bylo malé využití postavy Desmonda Harringtona, na kterého se dobře, možná až moc dobře dívá :-))) ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se těšila a chystala už od doby, co jsem viděla podle mě trochu podobný Vyměřený čas. Ale právě po In Time jsem neočekávala už žádný zázrak. Moje překvapení však bylo obrovské. Celou dobu jsem se příjemně bavila a děj mě natolik vtáhl, že jsem v jednu chvíli začala přemýšlet, jestli si takové "hodinky" taky nepořídím:D Nejedná se o obyčejnou nudnou romantickou komedii, ale je skvěle doplněna touto zajímavou myšlenkou a to z ní dělá neobyčejnou. I přes občasnou předvídatelnost děje a průměrné výkony herců - 5*! ()

Reklama

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Takýto film bude u mňa vždy fungovať , tak ako hovorí nadčasová "Larelay" je to krásny film. Neopozeraní herci a môže to fungovať. Originálny výborne postavený scenár, hudba na vysokej úrovni. Nič tam nezavadzia , a krásne to hovorí . Až mi to pripomína britské filmy , akoby sa vracal čas dobrých filmov ... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Láskovač, to je takový zvláštní nástroj, který když pochopíte, jak ve filmu funguje, tak Vám film samotný nepříjde tak blbej. Jinak se totiž budete cejtit jak někde u bláznů na kopečku, protože ty dialogy jsou fakt síla. Když se ale člověk přes to všecko přenese, tak se to docela zkouknout dá. Ono koneckonců takovej láskovač není zase uplně nejhorší věc. Mně by řvala u vodpověděk pro herce a herečky, u piva, u žrádla, takže i v hospodě, a já bych si s radostí rochnil, protože bych byl šťastnej. Jenže co s lidma, co v láskovač nevěří? ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Taková třešnička v žánrovém světě slaďáků. Velmi slibný nápad se kupodivu drží až do konce, herecké výkony jsou úměrné mé nabaženosti a nějaký ten vtípek občas "ulítne". Hlavní představitelky nejsou sice nejkrásnější v okolí Hollywoodu, ale tento děravý pytel ucpaly stoprocentně. Ameriko, takhle nějak si představuju současnou romantickou kinematografii. S klidem na duši, krásné 3*. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama