Reklama

Reklama

Guzoo: Kami ni misuterareshi mono

  • USA Life After Dead
Krátkometrážní / Horor
Japonsko, 1986, 40 min

Obsahy(1)

Parta kamarádek se vydá do vily u jezera, kde je jednu po druhé začne pronásledovat zvláštní bytost s chapadly, která cestuje z pokoje do pokoje pomocí zrcadel. (mrtvej pes)

Recenze (7)

panjosef 

všechny recenze uživatele

Taková krátká oddechovka o domě s mladými japonkami a vraždící příšerou. Ta je tady mimochodem velmi pěkně vytvořená a je velmi čilá a hybná. Spousta těch chapadel a i zvuky které se z potvory a jinde linou mi nějakým způsobem připomínají o rok mladší americký Deep Space. Žeby se Fred Olen Ray inspiroval pro svůj film právě tímto japonským kraťasem? ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Naservírovat mi tohle v animované formě -kterou nemůže zprasit ultimátně prkenné neherectví a snad neexistující režie- chrochtal bych si blahem hodně hlasitě. Holky jsou hezké ale fakt, že nejlépe hraje ten hladový chapadloid je hodně výstražný vykřičník... Kombinace chapadel, slizu, japonských holek a krve mě obvykle nadchne, ale tady to hodnocení dál než za průměr nedotáhnu ani kdybych chtěl(a já chtěl).... Možná kdyby byl chapadloid nejen hladový ale zároveň i naddržený, měla by čtvrtá hvězda naději. ()

Reklama

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný japonský splatter, ktorý za tých 40 minút fakt uspokojí, aj keď akčných scén tam toľko zase nie je. monštrum je "roztomilé", s obrovskou hubou a miliónom slizkých chápadielok. Celé je aj po technickej stránke dobré zvládnuté. Gore je tiež super, kopec krvi, črevá odhryznutá hlava... Škoda konca, mohlo byť viac krvi :) ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Bull Muthaf**ka J - sh*t. A ešte k tomu je to len 1. časť . Netuším , čo xce ryža vysypať vo 2ke. Bodíkmi plytvám len za ročník pôrodu. Ku prataniu / vareniu ,ale celkom pohodová kulisa, no aj to iba v prípade , že máš nefunkčnú audio zostavu. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná horrorová hnusárna ... Pět holek se ubytuje na léto ve vile. V ní však číhá odporná obluda, něco mezi broukem, chobotnicí, rostlinou, slimákem ... Všude strká svoje chapadla a postupně vraždí dívčiny. Spousta gore-krve, obrazovka zalitá krví ... Nic víc, nic míň ... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama