Reklama

Reklama

Přežijí jen ti nejdrsnější

(TV film)
  • USA Survival of the Meanest
všechny plakáty

Obsahy(1)

Rozdělením objektu na segmenty, zřízením výpadových bran a postavením elektrických plotů počínaje a složitými protokoly konče, státní věznice v Sacramentu byla vybudována za jediným účelem: aby měla nad vším kontrolu. Život vězňů je zde přísně omezen a řád jim umožňuje jen minimální nebo žádný vzájemný kontakt. Nikdy zde nedošlo k útěku. Navzdory nejmodernějšímu vybavení a technologiím visí nad vězením neustálá hrozba vzpoury, která vždy mívá fatální následky. Dozorci možná nosí klíče a pepřové spreje, ale jediná pravidla, která tu mají nějakou váhu, určují sami vězni. Dojde-li k nejhoršímu, vězni se bojí sebe navzájem daleko víc než dozorců... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Dokument z väzenského prostredia - zákony džungle, vlastnoručne vyrábané zbrane a alkohol, gangy, rasové delenie odsúdencov a vsuvka zo života dvoch z nich. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Tak kvalitný sex ako som užíval vo väzení vonku nikdy nezažijem. Preto sa sem za pár dní vrátim hoši! Život v lochu je len o pichaní. Buď picháš ty alebo sa ne tebe strieda gang černochov. A po takom gangbangu sa niet čo čudovať, že si do zadku narvete kompletný arzenál pre zajtrajšie pichanie. Atď, atď, atď... ()

sator 

všechny recenze uživatele

Nepřežil bych ani 24 hodin...:-(.......Jen informace která mě zarazila:Počet vězňů se v loňském roce zdvojnásobil a v amerických vězeních je 2 miliony lidí...je to možné ? ()

ZdenoLo 

všechny recenze uživatele

Príliš málo informácií! Viem že je ťažké filmovať v takomto prostredí ale pripraviť si viac dôležitých faktov a materiálu by nebolo na škodu. Ved predsa podarilo sa to už viacerým. Takéto dokumenty by som si vedel predstaviť aj dlhšie a zo širším stredobodom záujmu. Inak dosť odvážna holka alebo že by si neuvedomovala riziko povolania? ()

mdouglas 

všechny recenze uživatele

Zajímavý vhled do jedné z nejstřeženějších a nejtvrdších věznic v USA. Dokument je primárně zaměřen na 3 vězně, a několik strážců. Jinak ale postihuje celý systém fungování věznice a líčí pravidla přežití, která by byla pro většinu z nás naprosto nepodstoupitelná. Patrně by ani nikdo z nás dlouho nepřežil. 75% ()

junglebero 

všechny recenze uživatele

Podobné typy dokumentů (o zajímavých tématech a prakticky o něčem) mám rád... V tomto případě o tom, jak to funguje v USA ve věznicích s maximální ostrahou... Fakt pro žádné čajíčky. Téměř jako z těch filmů ;) ()

Reklama

Reklama