Reklama

Reklama

Bezvadíkyještěprosím

  • USA HappyThankYouMorePlease
Trailer 1

Bezvadíkyještěprosím je příběh šesti newyorčanů, kteří zápasí s láskou, přátelstvím a vděčností. Jsou příliš staří na to být teenagery, ale nejsou připraveni být dospělými.
Seznamte se Samem (Josh Radnor), je mu něco přes dvacet, žije v New Yorku, živí se jako spisovatel a nějak nemá pod kontrolou ani svou kariéru, ani milostné vztahy. Poté, co do jeho života náhodou vstoupí opuštěné dítě, jenž jeho kariéru zcela rozhodí, potkává závazků se děsící Sam, krásnou barmanku a zpěvačku Mississippi (Kate Mara). Sam se do ní zamiluje tak, že navrhuje vztah nejen na jednu, ale hned na tři noci ... dokud se neprobudí a neuvědomí si, co to vlastně dělá. Ovšem neumí si představit, jak bude ve svém bytě žít s dítětem, které přijal, a s dívkou. Začíná se však na svůj strach ze závazků dívat trochu jinak. Musí přijít několik nečekaných událostí a trochu zamyšlení se nad sebou pro Sama (a jeho v lásce podobně nešťastné přátele), aby se zbavili romantického cynismu a pochopili, co to znamená milovat a být milován. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (188)

verbal 

všechny recenze uživatele

Vezměte film Woodyho Allena, odstraňte ironii, sarkasmus, sexuální komplexy a talent pro přirozené dialogy a co vám zůstane? Trapný a nudný blábol nesympatického neherce, jehož ego přebujelo hranice jeho životního sitcomu. Nehezcí ňujorčané, co se chovají jako idioti a ve snaze o bohémský, intelektuální nadhled plácají strašlivé píčoviny, pardón, chtěl jsem říct životní moudra, z nichž by se jeden pozvracel i po koňské dávce Kinedrilu. Přeji Tedovi, aby mu Potkávání jejich matky zabralo ještě spoustu času a neměl kdy vybíjet si na ubohém divákovi své, jistě nedoceněné, scénaristické a režiserské ambice. StímhleběždoprdeleRadnore. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Ted Mosby zblbnul publikum v Sundance a odnesl si v roce 2010 cenu diváctva. Aby také ne, když natočil typickou americkou nezávislou "trochu toho, trochu onoho" komedii nekomedii o těžkém dospívání třicátníků, která si pro jistotu bere trochu toho, trochu onoho od řady svých předchůdců. Na debut to rozhodně není zlé, ale je to prostě zoufale průhledné, a pro ty, kdo už mají něco nakoukáno, takové neslané a nemastné. Typický film na hranici průměru a nadprůměru, protože poslat ho kamsi jen tak nemůžete, už kvůli zpěvu (i jiným věcem;)) Kate Mary. Jenže kdovíjak chválit ho taky nemůžete, protože je to místy skoro nudná hra na jistotu, omílající už xkrát viděné věci, podbarvující je xkrát slyšenými takzvaně indie odrhovačkami (ne že by byly profláklé, ale zní to všechno stejně), a zajímavý snad jen tou holou hlavou Malin Áskroužkemanové. A i ta má za úkol jen a pouze vás "oblažit" typickým hipsterským pseudomoudrem o osluníčkování vašeho života. Jak jinak než od indického taxikáře. Brrr. Nevím, nějak se nemůžu přinutit ani k té sedmdesátce. Takže 60%. A ne, nebudu se dívat znova. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Jako předkrm k filmu Woodyho Allena tahle vztahová komedie nezklame. Vědoma si možností herců i rozpočtu, nejde do velkých existenciálních témat – přesto by i ve své lehké váhové kategorii mohla dosáhnout lepšího výsledku. Nemoudře jsme v úvodu delší čas ponecháni ve společnosti sympatického Sama, který ale, jak záhy vysvitne, nebude jedinou důležitou postavou. Nebylo mi zkrátka po chuti odbíhat od něj v nerytmických intervalech ke dvěma dalším párům. Zpomaluje to film a ztěžuje výraznější sžití s některou z postav. Samův příběh by přitom jako samostatná povídka hravě obstál. Možná měl Radnor pro začátek zůstat jen u ní. 65% Zajímavé komentáře: Nathalie, Toj, ScarPoul ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že ten film má v sobě to, co mě na seriálu How I Met Your Mother hrozně štve. Myslím tím postavu Joshe Radnora, která je pokaždé hrozně nad věcí, ale pokaždé absolutně zkrachuje. Tady je to stejnej problém, ale během pár minut se z toho vymaní a vznikne z toho klasicky příjemná, nezávazná romantická komedie, která se kupodivu i hezky sleduje až do konce. Na Joshe parádní debut a pokud by to byl nový Woody Allen, vůbec bych se nezlobil. Dialogy vtipné a chytlavé, postavy zajímavé a natočeno je to také dobře. Jen to neustálé psaní jednoho scénáře za druhým a ne pravidelný přepis pět let starého nápadu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Smutek ať pomine. Buďte těmi, kteří si zaslouží být milováni. Protože si to zasloužíme.... Sonda do života mladých lidí v N.Y. a jejich problémů jako jsou láska, rozchody, sex, přátelé, hledání toho pravýho, zbavení se nepravýho, manželství....atd, atd. A stokrát nic umořilo Fr. Všichni jen mluví a mluví a většinou je to nuda. Samozřejmě mluví o vztazích...o obyčejných vztazích... takže vlastně nuda. Čekal jsem skládačku, veselou svižnou a možná i dramatickou. Místo toho zjišťuji, že Sam je pořád Ted, kterýmu architektura jde líp než psaní scénářů. A že tu jde jen o ten optimistickej konec. Škoda, protože jinak je to milej filmeček, jen trošičku o ničem! To ovšem rozhodně neplatí o soundtracku! Například... Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět jestli je lepší, když Ted místo matky pozná v metru kluka. 2.) Zjistím, že dneska už není ,,in“ bejt holkou na jednu noc, nýbrž na tři. 3.) Poslední dobou se cítím trochu zranitelná(ný). 4.) Chci se jen tak stavit a zašukat si. 5.) Nevím, jestli si můžu nechat dítě, který potkám v metru. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

65% Bloudění životem, bloumání New Yorkem, překračování bludného kořenu. Josh Radnor se potácí do všech směrů kind of, přesně jako jeho hrdina, který nikdy nic nedotáhne do konce a jeho život působí jako série milých, ale nenavazujících povídek. Kind of cute. Kind of smart. Kind of sad. Kind of civil. Kind of familiar. Kind of independent. Kind of superficial. A protože se mu v hlavě potuluje příliš mnoho námětů, příliš mnoho charakterů a příliš mnoho variant, smíchal je do jediného propletence. Jako většina mladých začínajících autorů má problém, co si vybrat a za čím má cenu jít do hloubky, ne si jen tak nezávazně pohrávat s lidskou puzzle. Mám pro tebe pochopení, Joshi, přesně tohle mě trápí taky. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

I přes vztahovou studii života v New Yorku jsem se do srovnávání s Woodym Allenem nehnal, ale když ho jeden dialog "anonymně" připomenul, došlo mi, že Josh Radnor právě tohle chce. Zařadit se svým vyprávěním alespoň částečně po bok velikána. A nakonec proč ne? Vztahům věřím, jejich pointám také a i herci jsou ukočírovaní přesně tak, aby nikdo nevyčníval a jejich menší mozaika byla adekvátní. Není co řešit, ideální indie zamyšlení je tu. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// moreplease! beze srandy, chci víc, hned. Josh Radnor vidí svět stejně jako já, možná jsme oba dva pozéři, ale tak to zkrátka je. Srovnání s Woodym Allenem možná někomu příjde nemístné, z části je to pravda, Radnor je totiž teď a tady - já jeho generační sondě věřím, líbí se mi a baví mě. Stejně jako v případě Liberal Arts mě zkrátka dostal. Má navíc čuch na casting (E. Olsen, K. Mara...aw man) a ví přesně, kdy si nechat narůst vousy - tohle mluví za vše. PS. soundtrack je výbornej a 3 night stand geniální! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nebydlím v Novém Jorku, neživím se spisovatelstvím, nemám doma schovaného malého černouška a postel se mnou nesdílí třinoční servírka. Přesto mne tento podivně nazvaný snímek úplně neminul. On sice nikam nespěchá, ale zato nabízí celkem pozitivní vyznění a to v mediálně šířené negativitě dnešního světa rozhodně není k zahození. Prostě to jen dopadlo přesně tak, jak muselo, když průměrný herec, napsal průměrný scénář a pak se proměnl v průměrného režiséra, který sám sebe obsadil do hlavní role. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pohodový romantický komediodrama, kde Josh Randor je přesně takovej jako v HIMYM, což mě osobně nevadí, myslim, že se na to celkem hodí a navíc on je jen jedna část z tří párů, který se tu řeší a celkově celej film plyne v takovým příjemným tempu i atmosféře, že se na to dobře kouká, i když to nic geniálního neni. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Na to, že Josh Radnor začal písať scenár už počas prvých sérií How i met your mother a následne ho upravoval, to mohlo dopadnúť aj lepšie ale zároveň aj horšie. Potešujúco kvalitný autorský debut, ktorý sa nevyhne slabším chvíľam ale pohladí dušu diváka, ktorý si nepotrpí za každú cenu na hollywoodskych blockbusteroch ale túži po niečom, čo je viac zo života. Thank you. More please. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

| Scenár: Josh Radnor | Hudba: Jaymay | Produkcia: Jesse Hara, Benji Kohn, Chris Papavasiliou, Austin Stark | Distribúcia: Myriad Pictures, Anchor Bay Films | ()

Botič 

všechny recenze uživatele

HappyThankYouMorePlease - komedie plná dojmů, která si hraje s myšlenkovou soustavou jako už dlouho žádná. Neoslňuje vizuálními nápady. Ani ten příběh není kdo ví jak originální. Ale stačí zavřít oči a zaposlouchat se. Už se vidíte? PS: Woody Allenovi musí zvonit v uších pokaždé, když se na tenhle film někdo dívá. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

I realized the problem. You write short stories... and I think you like living short stories, but I'm kinda ready for the novel. Hodně příjemná a pohodová podívaná, které bych klidně věnovala i pět hvězdiček, JENŽE.. Radnor vecpal do jednoho filmu až příliš nápadů, žádný z příběhů se mu tedy nepovedlo dotáhnout úplně do konce, nebo vůbec nějak rozvinout. Dějová linka protivné dvojice hádající se o přestěhování do Kalifornie působí až neuvěřitelně rušivě a zbytečně a hází na celý film špatné světlo. Škoda, že kvůli tomu nedostal víc prostoru Rasheen, kterého Sam (Radnor) našel v metru. Ta zápletka dopadla trestuhodně nevyužitě. Zato Annie a Sam Druhý byli úžasní, je prostě vidět, že lidé hledají lásku tak zaslepeně a složitě až si neuvědomují, že tu pravou mají třeba přímo před nosem. Co ale ještě musím zkritizovat, je konec, navíc završený příšernou písničkou. Randor toho v tomhle filmu prostě podělal hodně. Ale když si vzpomenu, jak poťouchle jsem se celou dobu usmívala, dám místo tří hvězdy čtyři. A pevně doufám, že až přijedu do New Yorku, narazím taky na nějakého moudrého taxikáře, který mi řekne něco v tom smyslu, že mám za každým "děkuju" říkat "ještě prosím"-protože vesmír to obohatí...:) PS:Taky si každých pět let říkáte,jací jste před pěti lety byli trapní? ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý režisérský debut Teda Mosbyho. Celé je to sice roztříštěné na až moc linií a některé z nich zrovna moc nefungují, hlavně ta okolo nejmladšího páru. Jinak je to ale dobrá nezávislárna s dobře napsanými dialogy a výborným obsazením. Je dobré vidět sympaťáka Radnora taky někde jinde než při nekonečném hledání matky svých dětí. Navíc mezi nim a Kate Marou chemie funguje a ona je snad čím dál krásnější. 70% ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Réžijný debut Teda z HIMYM je niekde na dolnej hranici priemeru v rámci romantických komédií. Má svoje čaro a zreteľný ľudský rozmer, no humorných scén je v ňom ako šafránu. Sam je stále Ted, táto postava v podstate nie je výrazne odlišná, ani vo vzťahu k iným postavám, ani herecky, vlastne ani charakterom nie. Príbeh ide po línii vzťahov a záväzkov - kamarátskych, partnerských, manželských, trvalých, krátkodobých, pričom celkové spracovanie má skôr seriálovú podobu. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

To rozchodíš... Něco na tomhle filmu mě hodně oslovilo, možná to, že občas to má (alespoň v mém případě) k realitě blíž než většina jiných vztahových hollywoodských snímků. Inteligentní moderní film, chvílemi trochu šmrcnutý mým oblíbencem Allenem, takže jen tak dál, Tede Mosby... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Vůbec nepochybuju, že by měl na mě film ještě větší dopad, kdyby se soustředil jen na Samův příběh a zbývající postavy upozadil. Byl to právě ten, který mi chyběl, kdykoli se střihlo na Kazan story, nebo Akerman story (v žádném jiném filmu jsem si nevšimla, jak má krásné, výrazné oči). I tak jsem ale viděla nadprůměrné nízkorozpočtové drama jedoucí i přes zobrazované problémy na optimistické vlně. 70% ()

Reklama

Reklama