Reklama

Reklama

Bezvadíkyještěprosím

  • USA HappyThankYouMorePlease
Trailer 1

Bezvadíkyještěprosím je příběh šesti newyorčanů, kteří zápasí s láskou, přátelstvím a vděčností. Jsou příliš staří na to být teenagery, ale nejsou připraveni být dospělými.
Seznamte se Samem (Josh Radnor), je mu něco přes dvacet, žije v New Yorku, živí se jako spisovatel a nějak nemá pod kontrolou ani svou kariéru, ani milostné vztahy. Poté, co do jeho života náhodou vstoupí opuštěné dítě, jenž jeho kariéru zcela rozhodí, potkává závazků se děsící Sam, krásnou barmanku a zpěvačku Mississippi (Kate Mara). Sam se do ní zamiluje tak, že navrhuje vztah nejen na jednu, ale hned na tři noci ... dokud se neprobudí a neuvědomí si, co to vlastně dělá. Ovšem neumí si představit, jak bude ve svém bytě žít s dítětem, které přijal, a s dívkou. Začíná se však na svůj strach ze závazků dívat trochu jinak. Musí přijít několik nečekaných událostí a trochu zamyšlení se nad sebou pro Sama (a jeho v lásce podobně nešťastné přátele), aby se zbavili romantického cynismu a pochopili, co to znamená milovat a být milován. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (188)

Gedzby 

všechny recenze uživatele

Tento film má i své světlé chvilky, ale připadá mi, že se snaží tvářit jako něco, na co nemá. Líbí se mi kamera. Souhlas se zdejším komentářem, že se zde pokouší o to, aby herci působili jako "úžasní" bohémští Newyorčané, ale moc jim to nevěřím. Ve druhé půlce už se to malinko rozjelo, ale přece... Komedie? To určitě :( ()

dead.meat 

všechny recenze uživatele

HIMYM to teda rozhodně není, protože HIMYM je vtipné, ani nevím proč je v popisu komedie, vtip tam snad nebyl ani jeden. Woody Allen to není ani zdaleka. Tak co s tím? Minimálně na tu servírku se dobře kouká. ()

Kritik 

všechny recenze uživatele

Způsob, jakým zrežíroval Josh Radnor Bezvadíkyještěprosím mi velmi připomíná styl Woodyho Allena. Takže tedy... Film vypadá mdle a říkáte si, kdy se něco stane? Nuže už se stalo. To vás pomalu a nevědomky vtáhl děj do filmu a vy najednou zjistíte, že si to užíváte. Vřele doporučuji, je to bezvaromantickýrodinnýfilm. ()

Zeppelin.86 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný tvrdý kritik, jen říkám, že tento film, který o sobě ani jednu chvilku neříká "budu trhák", je průměrně krásný a odpočinkový, navíc s (nejen) mým oblíbeným sympaťákem Joshem Radnorem. Prostě kouknout se a jít spát. Někteří nejspíš očekávají ještě neobjevené v mezilidských vztazích, ale tohle je romantická americká komedie, která mně osobně opět ohalila kousek ameriky a jejího myšlení. Odpočinul jsem si u toho a dávám za čtyři. ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

PODRUHÉ ZVYŠUJU HODNOCENÍ NA 4*. Je to přesně těch 70%. Ovlivnilo mne (dát 3*), že jsem si nejprve přečetl některé recenze. Pochopitelně, že vůbec ne ten hnůj pod značkou verbal. I když první věta stojí za zamyšlení. Nicméně, proč se tady ohánět Woody Allenem. Bezvadíkyještěprosím je příběh šesti newyorčanů, kteří zápasí s láskou, přátelstvím a vděčností. Jsou příliš staří na to být teenagery, ale nejsou připraveni být dospělými. Jsou tu pěkný holky hlavně Kate Mara, V biografii se píše, že její rodina vlastní fotbalové kluby New York Giants (je pravnučka zakladatele tohoto klubu Tima Mary) a Pittsburgh Steelers. Její o dva roky mladší sestra Rooney Mara, je taky herečka. V tomhle filmu se mi nejvíc líbí vznikající přátelství malého kluka a ... velkého kluka. Hepyš je hromadný, hezky se na to kouká. ()

Reklama

Reklama