Reklama

Reklama

Bezvadíkyještěprosím

  • USA HappyThankYouMorePlease
Trailer 1

Bezvadíkyještěprosím je příběh šesti newyorčanů, kteří zápasí s láskou, přátelstvím a vděčností. Jsou příliš staří na to být teenagery, ale nejsou připraveni být dospělými.
Seznamte se Samem (Josh Radnor), je mu něco přes dvacet, žije v New Yorku, živí se jako spisovatel a nějak nemá pod kontrolou ani svou kariéru, ani milostné vztahy. Poté, co do jeho života náhodou vstoupí opuštěné dítě, jenž jeho kariéru zcela rozhodí, potkává závazků se děsící Sam, krásnou barmanku a zpěvačku Mississippi (Kate Mara). Sam se do ní zamiluje tak, že navrhuje vztah nejen na jednu, ale hned na tři noci ... dokud se neprobudí a neuvědomí si, co to vlastně dělá. Ovšem neumí si představit, jak bude ve svém bytě žít s dítětem, které přijal, a s dívkou. Začíná se však na svůj strach ze závazků dívat trochu jinak. Musí přijít několik nečekaných událostí a trochu zamyšlení se nad sebou pro Sama (a jeho v lásce podobně nešťastné přátele), aby se zbavili romantického cynismu a pochopili, co to znamená milovat a být milován. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (188)

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Politicky nekorektní HIMYM s trochou Woodyho Allena. Nebo naopak. Sám Josh Radnor se inspirací u Woodyho nikdy netajil, že to mně přijde homo nikoho nezajímá, vzdělanci mě opraví, že je to spíš pedo a já na vás kašlu všechny. HappyThankYouMorePlease je obtažený podle tisíckrát použité šablony, zabaví, neurazí a z hlavy se vypaří než bys řekl "pes vomrdal papeže". ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Začalo to slibně, pak se to topilo celkem v nudě, aby to konec trošku polepšil. Malý černoch mě byl od začátku nesympatický, Mississippi vypadá jak nějaká bulharská herečka a Radnor je prostě Ted. Aby nebyl Tedem, musel by mít výraznější roli, jako režisér ale špatný není. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Dneska budu stručný a vystačím si kamarádčinou větou: "Je to prostě takový milý film". P.S.: Kde jako někteří z Vás vzali Woodyho Allena? Tohle je úplně někde jinde... Sadness be gone, let's be people who deserve to be loved, who are worthy, cause we are worthy. ()

Džany 

všechny recenze uživatele

"Fuck. Don't swear." Obrovské překvapení. Jako debut ideální. Svižná, sympatická a vtipná romantická komedie s výbornými herci a slušnou příjemnou kamerou. Radnor umí, jen tak dál. Silné čtyři hvězdy. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Stylově namíchaný hřejivý koktejl propojených příběhů na téma mezilidských vztahů. Nenabízí žádný zásadní převrat, nicméně svojí práci plní znamenitě. Děkuji, ještě prosím. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Je mi jasný, o co se tady Josh Mosby Radnor snaží, bohužel tomu chybí dějová gradace, pořádné charaktery a co je nejhorší, silný příběh. Jen kupa iracionálního chování, nesympatická servírka, lebkounka a nějaký dva tragedi, co řešej stěhování či nestěhování do L.A. Bohužel jak už tu zaznělo povícekrát, Radnor naprosto splynul s postavou Teda Mosbyho a zasek se v čase.... ()

fremy 

všechny recenze uživatele

Mix povídek, jsou trpké, jsou veselé, jsou složité jako život sám. Režijní a scénaristický debut se Joshovi povedl. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Inteligentní, příjemný a poutavý film, který uteče jako voda, ale v hlavě zůstane. Hodnocení přesně v duchu názvu "happythankyoumoreplease". Povedený debut očividně ve více směrech nadaného Joshe "Teda" Radnora. A chválim castingovou volbu, protože jak Malin Akerman tak hlavně Kate Mara se rolí zhostily na jedničku! 8/10! ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Architekt Ted Mosby jako spisovatel Sam Wexler hledá matku pro kluka, který mu zůstal na krku jako Svěrákovi Kolja. Slušný debut pro Joshe. Oceňuju i hezky zpracovaný závěr, který není zbytečně dotlačený do nějakého sladkého konce. 70% ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Cely zacatek se to tvari jako nejaky intošský filmik, ale najednou se to z niceho nic nenapadne rozjede a ... strasne mile to prekvapi, i kdyz se vlastne cely sled udalosti da cekat. Milé v tom pravem slova smyslu. A jako bonus, za ktery proste pet hvezdicek musim dat, Josh Radnor v celem filmu vypada a chova se jako chlap, ktereho jsem dlouhou dobu milovala a který je stale moji slabosti. Josh Radnor je tedy ted i duvod, proc zacnu shanet HIMYM, neb zatim jsme nevidela jediny dil. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Vztahová puzzle romantika, v níž Radnor překvapuje několika neotřelými nápady, skvělým castingem a inteligentně rozehraným scénářem. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Je to oficiální. Josh Radnor je lepší režisér než herec. Máš smůlu kámo. Každopádně i tak jako herec tu obstál velmi dobře a konečně se mi ho podařilo vytěsnit z krabičky "Ted z Himym". Film se mi neskutečně líbil. Ještě lepší než Liberal arts, cojsem od něj viděla první. Prostě krásné a jednoduché, na nic si nehrající. Vztah mezi Samem a Rasheenem byl k popukání, i když je fakt, že hodně lidí by se na to dívalo skrz prsty, jestli je ten Sam normální a ne perverzák. "Draw yourself a television." A co se týče Mississippi, tak její představitelku Kate Maru poslední dobou nějak začínám více ve filmech registrovat a to je fajn.. konečně trochu jiná tvář. Co se týče role Akermanky, tak tleskám, sehrála to skvěle a popravdě jsem si ji nedovedla v takové roli snad nikdy představit vzhledemk tomu, že doposud jsem ji znala převážně z romantických komedií, kde hrála prostě ty krásné blonďaté nány. Takže tento film mě opravdu velmi mile překvapil a určitě se na něj někdy musím znova podívat. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Ted Mosby by měl co nejdřív potkat matku svých dětí, aby se Josh Radnor mohl naplno věnovat psaní a režírování. Nechci to zakřiknout, ale možná je to nový Woody Allen. Velice příjemná komedie, která nešustí papírem. A Kate Mara je kus! ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Tahle romanticka mi perfektně sedla. Není to hloupé, jak některé RK bývají, ani na chvíli kýčovité či přeslazené,naopak: je tu hned několik silných dialogů, které mě přiměly k zamyšlení. Padnoucí hudba, skvěle vybraní herci, délka akorát a jedno z hlavních vyznění filmu? Pryč se smutkem a cynismem, buďte pozitivní, veselí a (alespoň někdy) věřte, že můžete být šťastní. Tenhle filmeček je radostný a plný optimismu, a proto se mi líbí mnohem víc, než nějaká těžkotonážní dramata, která mají možná 88%, ale člověk má po nich depku. Pokud vám tento film myšlenkově sedne tak, jako mně, budete se po něm cítit pozitivně naladěni, to vám zaručuji. PS: Josh Radnor, kt. i režíroval a napsal scénář, si u mě zvednul reputaci, protože mně už v posledních sériích HIMYM začínal lézt na nervy. ()

Toj 

všechny recenze uživatele

Josh Radnor rozhodně není další John Cassavetes... Nejedná se o ani o jeden z těch hodnotnejch uměleckej nezávislejch filmů, kde by se experimentovalo s médiem, porušovali tradiční pravidla a odkazovalo se na významné evropské a asijské režiséry... Tohle je jeden z těch formálně nezajímavých nezávislých filmů, které mají asi nějaké speciální šablony na tvorbu scénáře, protože si dost často jsou podobný jako vejce vejci. Lehká osobní výpověď, tu snaha o společenskou kritiku, vedle "netypická" lovestory "s originálními a opravdovými" charaktery, tu existencionální trápení mladé generace, tady zase manifest nezávislého umělce v New Yorku... Radnor není úplně nepodobný své postavě z HIMYM - tady je charakter možná lehce propracovanější a méně pozérský (koneckonců nejedná se o sitcom). Nicméně navzdory všem výtkám se jedná asi o jednu z těch lepších věcí, koukatelnějších věcí i příjemnějších věcí, které v rámci žánrů pozérských indiefilmů můžeme vidět... Nakonec ta největší výtka je ta strašná okoukanost... Nicméně Radnor asi není úplně hloupý herec a já jsem zvědavý s čím příjde příště :) ()

buchli 

všechny recenze uživatele

Vtipné, roztomilé, místy slzopudné... ale mám pocit, že za 2 týdny si z Happythankyoumoreplease budu pamatovat Joshe s podivným strništěm/vousem a Malin bez vlasů... a to, že to bylo v New Yorku. Možná toho černouška, ale tím si nejsem úplně jistá. Prostě zmizí v zástupu téměř identických indievypadajících komedií. Výhra. ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Nevím, kde se to v Radnorovy vzalo, ale klobouk dolů. Strašně krásně odvyprávěné 3 příběhy. Hudba uklidňující a přesně sem hodící se. Díky, a ještě prosím. Další takové story. ()

Reklama

Reklama