Reklama

Reklama

Bezvadíkyještěprosím

  • USA HappyThankYouMorePlease
Trailer 1

Bezvadíkyještěprosím je příběh šesti newyorčanů, kteří zápasí s láskou, přátelstvím a vděčností. Jsou příliš staří na to být teenagery, ale nejsou připraveni být dospělými.
Seznamte se Samem (Josh Radnor), je mu něco přes dvacet, žije v New Yorku, živí se jako spisovatel a nějak nemá pod kontrolou ani svou kariéru, ani milostné vztahy. Poté, co do jeho života náhodou vstoupí opuštěné dítě, jenž jeho kariéru zcela rozhodí, potkává závazků se děsící Sam, krásnou barmanku a zpěvačku Mississippi (Kate Mara). Sam se do ní zamiluje tak, že navrhuje vztah nejen na jednu, ale hned na tři noci ... dokud se neprobudí a neuvědomí si, co to vlastně dělá. Ovšem neumí si představit, jak bude ve svém bytě žít s dítětem, které přijal, a s dívkou. Začíná se však na svůj strach ze závazků dívat trochu jinak. Musí přijít několik nečekaných událostí a trochu zamyšlení se nad sebou pro Sama (a jeho v lásce podobně nešťastné přátele), aby se zbavili romantického cynismu a pochopili, co to znamená milovat a být milován. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (188)

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Prý je to proti pravidlům a koleduju si o ban, když hodnotím, aniž bych to zkouknul celý, ale copak to jde? Svěrákovi mají pravidlo prvních patnácti minut. Pokud se do té doby nic nestane, sbohem. Já už u toho na něco, na cokoliv čekám půl hodiny. Marně. To, co se tady jakože stalo, má pokaždé nesmyslnej průběh doprovázenej totálně uhozenýma vejšplechtama. Ale hlavně, že jsou mladí... Jenom to z nich ale v mých očích cool lidi nedělá. Je to vo hovně. Balím. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Tak si říkám, že Josh Radnor asi v mládí dost ulítával na Svěrákovic Koljovi...Jinak režijní prvotina Tedda z HIMYM není vůbec zlá, docela dobře se na ni kouká, ale den po zhlédnutí si už nevybavím nějakou scénu, která by z HTYMP udělala něco víc než jen ten koukatelný průměr...5.5/10 ()

noby 

všechny recenze uživatele

Místy příliš patetický, většinou rozmělněný a nesoustředěný počin, který ale působí tak neobvykle moc skutečně, že nedám míň než plný počet. ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Prvotní Teda z HIMYM je naprostá nabubřelá nuda, která nemá čím zaujmout. Konverzačka bez pořádně chytlavé nebo chytré konverzace je jako akční film s Paris Hilton. Rozhodně nedoporučuji na večerní promítání, neboť hrozí usnutí již v první desetiminutovce. 30 % ()

cab 

všechny recenze uživatele

Dobre napsana a netradicne vypravena romanticka historka o pisalkovi (debutant na poli celovecerniho filmu v roli hlavniho herce, scenaristy a rezisera Josh "Ted" Radnor), ktery svuj zivot nema uplne vyreseny jak z osobniho ci profesniho zivota a snazi se prosadit v nelitostne neuprosnem New Yorku v cemz mu nepomaha nalazeni chlapce ve skolnim veku, ktery utekl sve pestounske rodine. Casem veci dostavaji urcity smysl a navic se objevuje holka, ktera by mohla byt ta prava. Jen tak dal. 80% ()

janisska 

všechny recenze uživatele

Laskavý film o laskavých lidech. Ti jsou všichni hrozně šťastní, akorát o tom tak úplně nevědí, a tudíž se k tomuto zjištění musí během filmu dopracovat nejotřepanějšími frázemi, jaké kdy kdo slyšel. Nechce se mi o tom ani psát, ale to nadhodnocení (72%?!?) mě vážně popudilo. Co dodat... "Co jí řekneme, když bude zpívat špatně?" "Že jí to slušelo." Inu, Joshi, slušelo ti to! ()

boro123 

všechny recenze uživatele

Místy přehnaně ukecané, ale jinak sympatický debut, kterému hodně přidává na atmosféře správně volená hudba. Jen ty zápletky trochu utíkají všemi směry a řadu z nich se nepodaří pořádně dotáhnout do konce. Radnor ale má talent a jsem zvědavá, jak s ním naloží do budoucna. ()

rostlinka 

všechny recenze uživatele

I přes délku 100 minut mi film přišel mnohem delší - v dobrém smyslu slova... Hutný, využívající každou scénu. Asi to nebude film pro každého, nejde o klasickou romantickou komedii. Nevím, co mě nutí dát 4*, ale jsou tam. A Kate Mara je sakra kus! ()

Itar 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí má tendenci srovnávat Radnora s Allenem, tak si trošku rýpnu. Já bych nechtěl, aby byl Radnor novým Allenem, a to jednoduše proto, že Radnor je už teď lepší. Zatím to ještě není na plný počet, ovšem potenciál je tam obrovský a nebýt trestuhodně utnutých emocionálních scén a té ale neskutečně zkurveně nudné tuctové hudby, s pětkou bych neváhal. Režisérsky ovšem i tak zmáknuté na jedničku a už dlouho tu nebyly tři tak charismatické ženy v hlavních rolích. No a na závěr snad už jen: Thank you, more please! ()

Angelino 

všechny recenze uživatele

Nikdy som sa netajil tým, že hodnotím subjektívne. A ak Vám po viac ako týždni chýba objatie Vašej polovičky, tak takýto film určite rozcitlivie... ()

IvoB 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem popravdě nic nečekal, jen jsem byl zvědav, jak se Josh Radnor z HIMYM popere se svým režijním debutem. A výsledek je takový nemastný neslaný, i když vyložená katastrofa to také není. Scénář mi připadal takový nedotažený. Jednotlivé dějové linie postav se daly podat mnohem lépe. A ani jich nebylo tolik potřeba - hlavní dějová linie Sama (Radnora) by v trošku rozvinutější formě dokázala v pohodě utáhnout celý film. Herecké výkony mi připadaly veskrze průměrné, hudební doprovod docela příjemný. Jako konečné hodnocení mi vychází 3* (6/10) ()

SynthiaTT 

všechny recenze uživatele

Drahý Ted Mosby, thank you, more please :-) Pekne vyšperkované osudy, veľmi dobré dialógy podložené na atypickom "neamerickom" humore a nakoniec nenásilne superfinále. Skvelý debut, Josh :-) ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Takový ten romantický civilní nenápadný citlivý film o pár lidech co se potácejí životem. Tyhle filmy mě nikdy nebavily a tak jsem se nudil i u tohohle. Jako Radnorova tvůrčí prvotina pěkné, využil tady zkušenosti z HIMYM, ale jinak jsem si jistý, že za pár dnů už ani nebudu vědět, že něco jako HappyThankYouMorePlease vůbec existovalo. A jestli jo tak jenom díky tomu, že to má název napsaný dohromady. V 2017 musím uznat, přesně jak jsem čekal, vůbec nevím, že bych to někdy viděl, to asi hovoří za vše. ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Koncepčně skvělý film. Prvotina Josha Radnora alias Teda Mosbyho je typická prvotina režiséra, který chce pojmout všechen rozum světa, hned ve svém prvním snímku. Snaží se o to, aby tento film vyzněl moudře, aby do sebe zapadal jako skládačka hned na první pokus. Ne, nemělo to potřebnou hloubku, dechberoucí závěr a patřičně silný příběh, přesto se klaním. Nebyl to další Crash, 21 gramů, nebo nějaká Lynchovina, ale na první pokus je to velmi nadprůměrné. Velmi šikovní až bezchybní herci, barvité songy a i ta samotná story dokázala něco vyvolat. 75% ()

VencaS 

všechny recenze uživatele

Popravdě pořádně nevím co k tomuto dílu říct. Jsem lehce na rozpacích. Je to pokus o hlubší myšlenku, která je však vždy jen lehce nakousnuta a vzdaluje se do ztracena. Po první třetině jsem si říkal jestli to vůbec zvládnu dokoukat, nakonec se mi to povedlo, ale abych byl upřímný, tak asi jen díky tomu, že jsem chtěl vědět jak to dopadne s Rasheenem. Ale co se k tématu hodilo, tak bylo herecké obsazení, i když nebyla moc šance nakouknout postavám do nitra a vědomí. ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Neznat seriál HIMYM nejspíše bych na tento film nikdy nenarazil. Nejen proto je logické porovnávat postavy, které zde Josh Radnor hraje. Ač jsou si Sam a Ted na první pohled značně podobní, rozdíly tu jsou už z podstaty žánru a stopáže. Ale nejsou zdaleka tak veliké, aby se na tento film díval někdo, komu se Ted nebo HIMYM protiví. Přestože se jedná o jeho režijní debut, ke kterému si sám napsal i scénář, podařilo se mu vytvořit příjemný snímek, kde však po herecké stránce zaujmou spíše jiní. ()

Reklama

Reklama