Reklama

Reklama

Bezvadíkyještěprosím

  • USA HappyThankYouMorePlease
Trailer 1

Bezvadíkyještěprosím je příběh šesti newyorčanů, kteří zápasí s láskou, přátelstvím a vděčností. Jsou příliš staří na to být teenagery, ale nejsou připraveni být dospělými.
Seznamte se Samem (Josh Radnor), je mu něco přes dvacet, žije v New Yorku, živí se jako spisovatel a nějak nemá pod kontrolou ani svou kariéru, ani milostné vztahy. Poté, co do jeho života náhodou vstoupí opuštěné dítě, jenž jeho kariéru zcela rozhodí, potkává závazků se děsící Sam, krásnou barmanku a zpěvačku Mississippi (Kate Mara). Sam se do ní zamiluje tak, že navrhuje vztah nejen na jednu, ale hned na tři noci ... dokud se neprobudí a neuvědomí si, co to vlastně dělá. Ovšem neumí si představit, jak bude ve svém bytě žít s dítětem, které přijal, a s dívkou. Začíná se však na svůj strach ze závazků dívat trochu jinak. Musí přijít několik nečekaných událostí a trochu zamyšlení se nad sebou pro Sama (a jeho v lásce podobně nešťastné přátele), aby se zbavili romantického cynismu a pochopili, co to znamená milovat a být milován. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Sympatický film o bloumání New Yorkem i životem. Postavičky jsou zajímavé, ale hodně mi to připomíná HIMYM. Nejen tím, že je to od Joshe Radnora, nebo tím, že hlavní hrdina Sam je prostě jenom zarostlej Ted, ale i tím jak to celkově vypadá. Dobře se na to kouká. Kate Mara se mi líbila. A za myšlenku, kterou si řeknou na závěr v baru se mi to dostává souhrně na slušných 70% ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Politicky nekorektní HIMYM s trochou Woodyho Allena. Nebo naopak. Sám Josh Radnor se inspirací u Woodyho nikdy netajil, že to mně přijde homo nikoho nezajímá, vzdělanci mě opraví, že je to spíš pedo a já na vás kašlu všechny. HappyThankYouMorePlease je obtažený podle tisíckrát použité šablony, zabaví, neurazí a z hlavy se vypaří než bys řekl "pes vomrdal papeže". ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Réžijný debut Teda z HIMYM je niekde na dolnej hranici priemeru v rámci romantických komédií. Má svoje čaro a zreteľný ľudský rozmer, no humorných scén je v ňom ako šafránu. Sam je stále Ted, táto postava v podstate nie je výrazne odlišná, ani vo vzťahu k iným postavám, ani herecky, vlastne ani charakterom nie. Príbeh ide po línii vzťahov a záväzkov - kamarátskych, partnerských, manželských, trvalých, krátkodobých, pričom celkové spracovanie má skôr seriálovú podobu. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Fakt dobrej film a Josh Radnor i Kate Mara jsou vážně dobří a v mém žebříčku oblíbených herců/hereček jsou vysoko, ale celkově je v tom na mě moc zamilovanejch řečí, moc romantiky. Někdo to vyhledává, já práve naopak spíš sahám po jiných filmech. Ne jako že to přímo nemám rád, ale prostě to nemusím a tím pádem, když jsem se rozmýšlel mezi 3 a 4 tak to bylo jasny. ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Film jako takovej? Svoje chyby má a je na takový solidní tři hvězdičky.. ale.. nemůžu mu je dát:) A ne proto, že to je debut a proto, že Josh Radnor je prostě Ted v čemkoliv.. ale proto, že vím, že si do budoucna něco odnesu. Že si i za pár let vzpomenu na Happythankyoumoreplease jako na příjemnou věc, která mi určitě večer nepokazila. Doufám, že uvidím víc snímků v hlavní roli s Tedem Mosbym..:) A nemuselo by to bejt jenom Welcome to the Sextruck nebo Lance Hardwood - Sexarchitect..:) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Josh Radnor v tomto filmu debutoval jako režisér. Zároveň napsal i scénář. (Pumiiix)
  • Annie (Malin Åkerman) lze při několika záběrech vidět vlasy čouhajíc zpod šátku a to i přesto, že postava trpí autoimunitním onemocněním. (Hellierer)

Reklama

Reklama