Reklama

Reklama

Bezvadíkyještěprosím

  • USA HappyThankYouMorePlease
Trailer 1

Bezvadíkyještěprosím je příběh šesti newyorčanů, kteří zápasí s láskou, přátelstvím a vděčností. Jsou příliš staří na to být teenagery, ale nejsou připraveni být dospělými.
Seznamte se Samem (Josh Radnor), je mu něco přes dvacet, žije v New Yorku, živí se jako spisovatel a nějak nemá pod kontrolou ani svou kariéru, ani milostné vztahy. Poté, co do jeho života náhodou vstoupí opuštěné dítě, jenž jeho kariéru zcela rozhodí, potkává závazků se děsící Sam, krásnou barmanku a zpěvačku Mississippi (Kate Mara). Sam se do ní zamiluje tak, že navrhuje vztah nejen na jednu, ale hned na tři noci ... dokud se neprobudí a neuvědomí si, co to vlastně dělá. Ovšem neumí si představit, jak bude ve svém bytě žít s dítětem, které přijal, a s dívkou. Začíná se však na svůj strach ze závazků dívat trochu jinak. Musí přijít několik nečekaných událostí a trochu zamyšlení se nad sebou pro Sama (a jeho v lásce podobně nešťastné přátele), aby se zbavili romantického cynismu a pochopili, co to znamená milovat a být milován. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Ted Mosby (Josh Radmor se tohodle nezbaví) servíruje hodně rozpačitý debut, který mohu charakterizovat pouze jako sázku na jistotu a navíc hodně podprůměrně provedenou. Příběhy několika náhodných new yorských přátel jsou spíše nezajímavé, dialogy neuvěřitelné, ale nejsou ani zábavné jako to dokáže třeba Woody Allen a všechny zápletky bohužel spějou za odhadnutelným, stokrát viděným, koncem, včetně očekávaných odboček. HappyThankYouMorePlease je zbytečnou, nepříliš hravou indie říkankou, která může zaujmout dobře naladěného diváka, ale vítězstvím dobré, chytré kinematografie rozhodně není. 30 % ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Jako předkrm k filmu Woodyho Allena tahle vztahová komedie nezklame. Vědoma si možností herců i rozpočtu, nejde do velkých existenciálních témat – přesto by i ve své lehké váhové kategorii mohla dosáhnout lepšího výsledku. Nemoudře jsme v úvodu delší čas ponecháni ve společnosti sympatického Sama, který ale, jak záhy vysvitne, nebude jedinou důležitou postavou. Nebylo mi zkrátka po chuti odbíhat od něj v nerytmických intervalech ke dvěma dalším párům. Zpomaluje to film a ztěžuje výraznější sžití s některou z postav. Samův příběh by přitom jako samostatná povídka hravě obstál. Možná měl Radnor pro začátek zůstat jen u ní. 65% Zajímavé komentáře: Nathalie, Toj, ScarPoul ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Josh Radnor, zamilované, pozitivní, vztahové, příjemné, sympatické × obyčejné. Takže na úvod - Josh už asi navždy zůstane Tedem. Tři páry, tři vztahy, hezké, zvláštní, existenční a plné lásky. Jak jinak - všechno končí dobře. Co se mi tedy nejvíc líbilo, byl vztah Ann a jejího "obdivovatele" z právnického patra. To byla prostě paráda! Konec všelijaký, obyčejný snímek, který ale povzbudí. "A co jí řekneme, když bude zpívat strašně?" "Že jí to slušelo." ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Nesmutnější na tomhle snímku je, že si ho za pár dní nebudu schopen vybavit. A přitom je to vážně povedený výlet do života několika lidí, kteří jsou navzájem propojeni a jak jeden z nich řeší nějaký problém, dotýká se to více či méně i ostatních. A že těch pověstných kotrmelců nám je zde předkládáno nemálo. Ale vždyť tak přesně to opravdu v životě bývá- ta cesta má zatáčky, odbočky, nerovnosti, kopce... A potktáváme na ní tolik ostatních lidí... 70 % Oblíbená část- rozhovor Sama a Charlieho u piva ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Vezměte film Woodyho Allena, odstraňte ironii, sarkasmus, sexuální komplexy a talent pro přirozené dialogy a co vám zůstane? Trapný a nudný blábol nesympatického neherce, jehož ego přebujelo hranice jeho životního sitcomu. Nehezcí ňujorčané, co se chovají jako idioti a ve snaze o bohémský, intelektuální nadhled plácají strašlivé píčoviny, pardón, chtěl jsem říct životní moudra, z nichž by se jeden pozvracel i po koňské dávce Kinedrilu. Přeji Tedovi, aby mu Potkávání jejich matky zabralo ještě spoustu času a neměl kdy vybíjet si na ubohém divákovi své, jistě nedoceněné, scénaristické a režiserské ambice. StímhleběždoprdeleRadnore. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Annie (Malin Åkerman) lze při několika záběrech vidět vlasy čouhajíc zpod šátku a to i přesto, že postava trpí autoimunitním onemocněním. (Hellierer)
  • Josh Radnor v tomto filmu debutoval jako režisér. Zároveň napsal i scénář. (Pumiiix)

Reklama

Reklama