Reklama

Reklama

VOD (1)

Bucky (Nick Swardson) pracuje jako pomocník v obchodě na malém městě a v životě nemá žádné plány až do chvíle, kdy zjistí, že jeho konzervativní rodiče kdysi bývali hvězdami filmů pro dospělé! Bucky cítí, že právě tohle je jeho osud. Balí si věci a vyráží do L.A. s vírou, že půjde v jejich šlépějích. Ve vedlejších rolích se představují Christina Ricci, Don Johnson a Stephen Dorff. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Scénář Adama Sandlera je silně znát, protože pár joků je typicky sandlerovských a výborných. Celkově si s tímto filmem ale lidé nedali moc práce a je prostě nedotažený. Spoléhalo se na chytlavé téma a Christinu Ricci v hlavní roli, což mě vlastně i přilákalo, takže asi můžu konstatovat, že se tvůrcům povedlo to, o co se snažili :-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Dost mne překvapuje zdejší celkem vřelé přijetí, protože tohle je fakt už moc. Nejsem žádný úzkoprsí puritán vyrážející s biblí v ruce do ulic vždy když z televizní obrazovky zazní "kurva", ale i vidlácká fekálmedie se musí umět. Já vidím pouze ne zrovna po fialkách vonicí žumpu na jejímž dně čekají žně Zlatých malin. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Můj penis je viditelný pouhým okem a tak mám proti Fucky Buckymu dost velkou výhodu. Jenže tu rychle smazává Buckyho debilita, hlodavčí chrup a výstřik, kterému žádná zeď neodolá. V tu chvíli proti němu nemám šanci, ale přesto se mu svým hodnocením nemstím. Není to zkrátka žádná známka závisti, ale pouhé vyjádření toho, že kdyby z Buckyho udělali o něco menšího kreténa, tak já bych se bavil o něco víc. ()

Peenugirl 

všechny recenze uživatele

Úplne odveci. Myslím, že somsa pousmiala asi dvakrát počas celého filmu. Raz to bolo, keď povedal " to bude tým svetrom..." a raz na jeho blbom spolulubývajúcom... Ostatné bolo pre mňa buď trapné alebo nechutné. Celkovo Bucky bol poněkud trapný, noaešte to zahrať na milého a dobrosrdečného farmára, vrchol klišé. 10% ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Trapná, až debilní rádoby komedie. V poslední době jsem si zvykl na kdeco, ale tohle je opravdu trošku moc. Který debil napsal něco tak strašného? Aha, Sandler, tak už je to všechno jasné... Je mě z toho tak špatně, že už to radši nebudu víc rozebírat. Jedna * za Christinu Ricci a za Kevina Nealona (Doug Wilson), protože scény s ním udržovali film, alespoň trošku vtipný. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film byl nominován na Zlaté maliny v kategoriích nejhorší film, nejhorší herec, nejhorší herecký ansámbl, nejhorší režie a nejhorší scénář. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama