Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kenji Koiso (Ryūnosuke Kamiki) má od dětství vynikající matematický talent. Jednoho dne obdrží v anonymní zprávě šifru, kterou bez zaváhání vyluští. Prolomením této zakódované zprávy se Kenji nechtěně stane viníkem hackerského útoku na největší herní online komunitu, kde lidi nejen hrají hry, ale i uchovávají osobní informace. Kenji tak spolu s kamarádkou Natsuki musí bojovat za svoje virtuální a reálné osudy. (NGP)

(více)

Recenze (67)

Fun1k 

všechny recenze uživatele

Moje reakce po skončení tohohle filmu byla "WTF". Nevím, co o tom napsat, ale líbilo se mi to. Velmi hezké vizuály, dostatek napěti, spousta fantazie, myšlenka přehnaného spoléhání na technologie. Jediná věc, co film shazovala, je neuvěřitelné množství "plot devices". Ale určitě bych se na to rád koukl znova, je to sice uhozené, ale zábavné. ()

Capy 

všechny recenze uživatele

Pro mne velice příjemné překvapení, pohodou se ubírající, lehký a svižný snímek. Celkem solidní animace a zpracování, nenáročný příběh, kde u některých scén jsem se příjemně bavil, u některých samozřejmě klišé scén nebyl problém přimhouřit očko, jelikož už opět bylo spoustu napsáno, ode mě za 75% + 5% za prozíravou babču. :) C. ()

tulen 

všechny recenze uživatele

Pres dobre momenty a peknou animaci realneho sveta, pro mne prilis japonske a ten virtualni svet byl opravdu dost prihlouply ... ()

Galeana 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film jsem potřebovala. Je odpočinkový, i když v sobě nese významné poselství, a zároveň není nijak otravný. Hlavně bych chtěla pochválit animaci (obzvláště svět OZ, kde koncentrace cute avatarů byla dechberoucí) a docela jsem při sledování snímku litovala, že neumím plynně japonsky, protože pak bych nemusela číst titulky a jenom bych se soustředila na kresbu....musím si tento snímek prostě skouknout ještě jednou. Samozřejmě by se dalo vytknout, že je to takové černobílé (bad guy je prostě bad guy a good girl je anděl?), ale vše nemůže být dokolnalé, že? Každopádně 5 hvězdiček. ()

baska23 

všechny recenze uživatele

Do detailu perfektne spracovaný film. Krajina OZ mi trochu pripomínala Facebook :) každý na ňom je a ak by sa stalo to, čo sa stalo vo filme, náš svet by bol v ohrození života... Fakt reálny a aj aktuálny pohľad na vec a je to zamyslenia hodné: čo ak sa to FAKT stane? Trochu desivá predstava, no vráťme sa ku komentovaniu. Naozaj zaujímavý príbeh, so zaujímavým dejom a rozhodne sa je na čo pozerať. Ak by som tu niečo skritizovala, tak by som sa riadne strápnila, pretože tento film nemá chybu.Dúfam, že budúce Hosodove fimy, budú aspoň také dobré ako je tento ;) .Odporúčam pozrieť. ()

Cirno 

všechny recenze uživatele

Summer Wars - film Mamoru Hosody, který v sobě kombinuje hravost Digimona (některé scény z něj jsou ostatně použity v Letních válkách) s důrazem na rodinu (který naplno zužitkuje v následujících filmech Wolf Children, Boy and the Beast a Mirai). ()

Reklama

Reklama