Reklama

Reklama

Hello Kitty - Dobrodružství v Pařízkově

  • Japonsko Hello Kitty's Stump Village
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný
Japonsko, 2005, 26x11 min

Obsahy(1)

V pařezové vesničce Pařízkově je život plný žertů, legrace a smíchu. Můžeme sledovat řadu dobrodružství a kouzelných záhad, které zažije Kitty a její kamarádi. Poučné příběhy jsou obzvlášť zábavné a přitom vtipné. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

5 DVD Miraxu je určeno pro velmi malé děti. Svědčí o tom didaktický přístup jediného vypravěče, který nás odvážně dorovází takovými pekelnými situacemi v systému clay-animation, jakými jen mohou být vzájemné návštěvy marcipánové kočičky Hello Kitty, obludky v rudé kapucce My Melody (Happy Melody?), tučňáka Badtz-Marua, ušatiska Cinnamorolla a prý zlatého retrívra sumoisty Purina. Jestliže Teletubbies jsou jazykovými kurzy pro nejmenší, Hello Kitty není vůbec nic. ()

mupimup 

všechny recenze uživatele

K těm největším objevům lidstva došlo často náhodou a mě nikdy nenapadlo, že i já budu moci do této světové pokladnice něčím přispět. K mému objevu došlo během opakovaného sledování seriálu, vynuceném mojí dcerkou, při kterém jsem sám na sobě mohl zaznamenávat paralelu mých duševních změn s Einsteinovou obecnou teorií relativity. Ve světle Einsteinových postulátů se totiž Hello Kitty – dobrodružství v Pařízkově jeví jako ekvivalent supermasivní černé díry, kdy pobytem v jejím silném gravitačním poli dochází k zakřivení časoprostoru. Podobně při působení stupidity určité duševní hmotnosti dochází k zakřivení vkusu takového rozsahu, že se předchozí demence stává opět oduševnělostí. V prvních hodinách pokusu lze sledovat určitý „rudý posuv“, dosud popisovaný hlavně v souvislosti se sledováním vzdálených hvězd, při další dávce seriálu však tento jev překvapivě mizí. Teoreticky lze tedy předpokládat, že pokud by tvůrci dále přidávali na stupiditě, mohlo by hodnocení plynule stoupat až k pěti hvězdám. Nízké hodnocení respondentů je zřejmě důsledkem nedostatečné doby jejich expozice. Nejsem si však zcela jistý, co by se stalo, pokud by byla míra stupidity dále konstantně navyšována. Není vyloučeno, že by mohlo dojít k zhroucení seriálu do sebe a následné explozi gigantických psychických vln s terminálním účinkem na celou populaci. Jsem si vědom vážnosti mého objevu (ve své korespondenci s Královskou švédskou akademií věd jsem navrhl název „Mupimupova kurvatura obludnosti“), který má evidentně sílu přiblížit k sobě světy psychologie a teoretické fyziky. Vývoj experimentálního potvrzení objevu naneštěstí zatím selhává na nedostatku dospělých dobrovolníků, ochotných absolvovat opakované sledování Pařízkovských orgií. Chcete-li tedy být osobně účastni dalšího Velkého skoku pro lidstvo, neprodleně mě prosím kontaktujte. Majitelé kardiostimulátorů a uživatelé psychofarmak ať se prosím nehlásí. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

No nevím nevím, tahle Kitty mi připadá jako nějaká nedomrlina, ale našla jsem jinou Kittinu, jinak animovanou a má tam sestru a spolu prožívají dobrodružství. To už se mi zdálo o krapet lepší, ale ten Pařízkov to teda zazdil. ()

Reklama

Reklama