Reklama

Reklama

Street Fighter IV: Arata naru kizuna

  • Japonsko ストリートファイターIV 新たなる絆 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Po pádu organizace Shadaloo a jejího vůdce M. Bisona se zdá, že Guile, Ken, Chun – li a Cammy budou mít konečně klidné dny. Problém nastává ve chvíli, kdy se po celém světě začnou záhadně ztrácet ti nejlepší bojovníci bojového umění bez jakékoli stopy. Pátrání všechny zavede na stopu mocné organizace vedené tajemným Sethem, jež touží po absolutní moci. Naši bojovníci si musí však hodně pospíšit, jelikož klíčem k této síle je jejich ztracený přítel Ryu, který se musí nejdříve vypořádat se svými vnitřními démony… (t_gon)

(více)

Recenze (9)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

U mne tady opět není co řešit ... Absolutní srdcovka v podobě akční bojové videohry zpracovaná ve stylu "japan anime" je jednoznačně za plný počet ... I když jde hlavně o reklamu na vycházející videohru. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Street Fighter patří spolu s Mortal Kombat k mým herním modlám, a pokud vznikne film, který kvalitně prezentuje dané universum, nejsem rozhodně proti. Další z řady animovaných Street Fighterů, který strojí za to. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Zo všetkých animovaných Sreet Fighterov najviac podobný klasickému filmu, ešte viac ale prekvapí tradičná, veľmi pokojná animácia predvádzajúca opäť ten istý príbeh, Vraciame sa na začiatok alebo história sa opakuje, akurát Shadaloo vystriedal S.I.N, alebo možno aj nie... Na animák je to nehorázne ukecané a neakčné, strhujúce jedine v závere, a aj to mylienkovo a ideologicky... - tak teraz neviem, či je to výhoda alebo práve naopak... ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Hodinka, jež upaluje rychlosti Boltových kecek. Hodinka nabitá akci, líbeznou hudbou a festovním vizuálem. Hodinka poskytující více emocí a zážitků, než Zlaty slavík posledních dvou dekád. Hodinka, jež upozorní nejen na novou herní mlátičku, ale také přinese svěží závan minulosti do dob, kdy SF série kralovaly nejen automatům a my se prvně seznámily s bijci největšími se zvučnými jmény Ryu, Guile, Chun – li a spol. Hodinka, která nás v úvodu seznámí s odchodem M. Bisona ze scény a jelikož jsme v SF universu, tak někdo musí dostat pořádně přes držku. A o tom a ničem jiném nový SF IV přesně je. Hodinka těšící srdce věrných fanoušku, hodinka nad kterou ostatní prásknou deklem. Hodinka, jež mě těšila… ()

Vykuk 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je děsná slabota, viděl jsem jeden starší, už nevim, jak se to jmenovalo a to bylo sakra lepší, v podstatě se tam nic neděje, příběh (nápad) dobrý, zpracování hrozné. Škoda. ()

sirrgulo 

všechny recenze uživatele

Hra je super, dostala se mi do rukou a vskutku se mezi ostatními nextgen tituly neztratí, nabízí skvěle vykreslené postavy ve 3D prostředí a vzdává holt legendě, jenže nehodnotím hru, které bych pět hvězdiček dal bez rozmýšlení. Popravdě, přišlo mi, že ve světě Street Fighteru je možný jen jediný děj. Padouch se snaží získat moc. Tentokrát Seth. A zas je tu Ryu a Ken, oba mají své problémy, jenže Ryu se opět pere sám se sebou. S vnitřním já. No a na to jsem si musel říkat. Nebylo to tu už ve filmu z roku devětadevadesátého? Ano něco dost podobného. Je však pravda, že animace je hezká a Sethův proslov o moci, síle a válce má vskutku něco do sebe. ()

Reklama

Reklama