Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželství Báry (V. Cibulková) a Luboše (L. Vaculík) je dávno mrtvé, muž žije s jinou (B. Srncová). Barbora chce ale přesto adoptovat dítě z dětského domova. Požádá tedy muže, aby jí poskytl podporu a absolvoval s ní adopční řízení. To je to jediné, oč jej ještě žádá. Jenže muž váhá, má ještě v dobré paměti, jak Bára šla kdysi proti jeho vůli na potrat. Přesto nakonec souhlasí, a tak si dvojice přijíždí do dětského domova pro syna. Bohoušek (P. Dytrt) je roztomilý a bezprostřední. Babička (S. Budínová) si na chlapce hned zvykne, ale Bára se potácí ve svých citových problémech. Přese všechno svého muže stále miluje. Zůstává otázka, jestli si dítětem nechce řešit hlavně svou samotu... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Spíš málo, než moc. 1) Herecký koncert 36leté Vilmy Cibulkové za nevýrazné asistence 75leté Slávky Budínové by nebyl špatný. Po chvilce je však jasné, jak vše skončí. Bezvýchodnost celé zápletky je protivná. 2) Jediným světlým bodem je 9letý Pavel Dytrt (Bohoušek). ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Tento príbeh mladej ženy s citovými problémami by bol ešte zaujímavejší, keby sa tak neutápal v patetickosti. Ale taký musel byť, keď smeroval k takému záveru. Adeptka na adopciu určite nemôže stvárať kraviny, chlastať, a pri svojich problémoch sa nechať zachraňovať „babičkou“. Vilma Cibulková zvládla predviesť rozpad osobnosti s prehľadom, až mi jej bolo ľúto, a pritom obeťou bolo dieťa. Hororové sny v alkoholickom delíriu, tie mali grády, akoby prišli z iného filmu. –––– Ve všem je důležitá míra. Milovat? To ano, ano. Ale tak akorát. Ani moc, ani málo. Jen tak to může fungovat. –––– Marie, vy mě chcete vrátit? ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Dcela dobra Cibulkova v klasicke roli labilni alkoholicky. Jak jinak. Ani film jako takovy vlastne neni vubec spatny (na to ze je TV), ale asi tak od dvacate minuty je jasne jak to skonci. Coz je velka minela predevsim scenaristicka. Skoda. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Všichni myslíme hlavně na sebe... ale když tím někomu pomůžeme, to přece není nic špatnýho." Vilma dokázala tu sobeckost zobrazit opravdu věrně. ()

Ukrizku 

všechny recenze uživatele

Rodinný masakr Vilmou Cibulkovou. Opravdu výživná adopční agónie, která se zacykluje v chorobných vztahových interakcích. Kdyby byla Bára věrohodnější, dala bych max. Ale za její patické exhibice ubírám bod. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Paní Cibulková ukazuje všem, jak se to má hrát, a je prostě naprosto perfektní, To jí nemohu upřít, ani kdybych se nakrájel na nudličky. V tomto snímku navíc získala velmi hodnotné asistenty, takže skutečně bylo na co koukat. Bohužel psychologická dramata nesnáším, takže i přes mé vyšší hodnocení, podruhé opravdu ne. *** A PŮL ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele

Herecký koncert V. Cibulkové, které zdatně sekundovali S. Budínová a L. Vaculík . A malý Pavlík Dytrt (Bohoušek) byl přesvědčivý : 5 * a 85 % . ()

Reklama

Reklama