Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David (Rob Morrow) vychoval Amandu po matčině smrti jako vlastní dceru, ale nyní se bojí, že ji ztratí. Na třináctiletou dívku uplatňuje nárok biologický otec, který o ni dřív nejevil zájem, ale teď ji zahrnuje luxusem. Vyhraje bohatství nebo zodpovědnost a upřímný cit?  Americké drama vypráví o vysokoškolském profesorovi, který bojuje o to, aby neztratil dítě, jež vychoval. Když Amandě v útlém dětství zemřela matka, její nevlastní otec David (Rob Morrow) dívenku vychovával jako svou dceru. Teď je Amandě třináct a dozvídá se, že jejím skutečným biologickým otcem je bohatý podnikatel John Sullivan, který se nečekaně objevil, aby na dceru, o niž se doposud nezajímal, uplatnil nárok. Dívka se zlobí, že jí zamlčeli pravdu, ale zároveň je zmatená. A zatímco John se pokouší naklonit si ji tím, že jí nabídne blahobytný život, David se snaží, aby Amanda pochopila, že být rodičem znamená víc než mít jen příbuznou DNA. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

freddy 

všechny recenze uživatele

Typické televizní drama, které je jen dalším z řady následovníků tolik populárních "steelovek", akorát že tentokrát není autorem paní Steelová. Děj je prostý, David vychovává dcerku Amandu, která si myslí, že je její otec, ale pravdou je, že je pouze otčímem. A když je této dívce 13 let, tak se objevuje její biologický otec a protože David s Amandinou matkou před její smrtí nestihli vyřídit adopci, tak je stále Amandiným poručníkem její biologický otec, který na ní nyní uplatňuje právo. Myslím, že něco podobného už jsem viděl právě v jedné ze steelovek, ale tam to mělo trochu jiný průběh, každopádně tedy děj není nikterak originální, ale jako televizní román na jedno skouknutí je to naprosto vyhovující a zase tak špatné to rozhodně není, dalo se na to kouknout, aniž bych se u toho nudil, čemuž nahrává i příznivá délka filmu. Pokud vezmu herecké výkony, tak ty jsou v rámci možností zdařilé, Kay Panabaker jsem viděl před několika dny ve filmu Moondance Alexander, kde zahrála docela kvalitně, což se jí povedlo i v tomto filmu. Ostatní herci pro mě byli neznámí, ale to se dá u televizního filmu čekat, tam se rozhodně nějaká slavná jména ve velkém nepohrnou. Celkově jsem tedy s výsledkem spokojený, nemám co vytknout, ale zároveň to není ani nic, co by stálo nějak více za pozornost, zkrátka čistý průměr, tedy tři hvězdy. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Je zarážajúce, aké somariny dokáže človek pozrieť, keď leží v nemocnici so zlámanou hnátou a kamarát mu požičia notebook. Vďaka brutale, ale toto si z harddisku radšej zmaž :) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Film v podstatě nenabízí nic převratného jen klasické dilema, s kým má dcera žít? S pravým otcem, který je bohatý a ted po letech se ozval a chce svou dceru vychovávat a nebo s nevlastním otcem, který ji vychoval a mají k sobě hluboký citový vztah. Od začátku je jasné, kdo kde chce být a měl by i být. I když se snaží o něco jiného. Koukat se na to dalo, ale nic navíc to člověku nedá a to je podle mě chyba , takovýhle film by měl dát něco hlubšího. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Rodinné drama (drama bych asi vynechal) které Vás buď totálně unudí nebo prostě a jednoduše uspí. Pro fanynky seriálu ZOUFALÉ MANŽELKY je to zřejmě pecka - James Denton zde hraje velkého "šviháka"! :-) 25% - 1* ()

subic 

všechny recenze uživatele

Vaše bývalá zemřela a vy vychováváte její díte a pak si na něj najednou dělá nárok někdo jiný. Typický oplodňovák na sobotní odpoledne. Jednou se to vidět dá třeba při žehlení nebo přesazování kytek, ale víckrát se na to dívat nedá. ()

racing666 

všechny recenze uživatele

Podobných filmů je víc a jsou pořád o tom samým a jako ve většině případech skončí dobře. Ale mě se to celkem líbilo. Zkrátka průměr 50% ()

Reklama

Reklama