Reklama

Reklama

Attack of the Brown Paper Bags

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Komedie / Dobrodružný
USA, 2009, 8 min

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nastal čas na skartaci papíru." Papírové nákupní tašky začaly zabíjet lidi? Dobře, tak kdo se jim neohroženě postaví? Zack a Zelda? Je to vaše. Nešetřete mačetami, nůžkami, vodou ani plamenem a zachraňte lidskou rasu. Že je to kravina? No to tedy je. A že by to byla i zábavná kravina? Tak to jsem nezaznamenal, protože jsem fascinovaně sledoval, zda statickým papírovým taškám nebude nebezpečí koukat už z jejich potisků. Nekoukalo. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

“V roku 2005 sa v San Franciscu schválil zákon, ktorý zakázal používanie plastových tašiek. Ich miesto bolo nahradené papierovými. Ostatné mestá sa tomuto trendu čoskoro prispôsobili. V rámci ich vývoja sa papierové tašky stali ekonomicky výhodnejšie. Jedného dňa však nadobudli pocit, že ich existencia je oveľa dôležitejšia než iba preprava potravín. Preto sa rozhodli ľudstvu vrátiť úder späť! ..... Môj otec bol jednou z obetí. Po jeho smrti som sa ja a moja sestra ako dvojica mladých deratizátorov - exterminátorov, rozhodli spolu zobrať spravodlivosť do vlastných rúk.“ Toľko z “terminatorovského“ intra :) Silnou stránkou parodicky ladeného kraťasu Patricka Crowleyho, ktorý sa okrem režijného vedenia postaral aj o produkciu, kameru a spolupracoval aj na scenári, je hlavne jednoduchá zábava, šialený nápad a samozrejme krvilačné tašky, ktoré nepoľavia ani pri krutom výsluchu :) “It's paper shredding time!“. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Blbci sobě aneb domácí video nadějných mladých filmařů za velikou louží s vtipem nenápadně položeného prdícího polštářku, ahahah. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí tohoto "filmu" se budu bát přiblížit k hnědé papírové tašce ... Aby mi neukousla ruku. Kecám! Příšerný nápad, aktéři sebraní někde z ulice a strašná hudba. Když už, tak měli místo tašek použít plechové konzervy, protože ty dokážou být někdy nebezpečné. Možná příště! ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Dvaja ninja kreténi v neľútostnom boji proti oživlým papierovým taškám, ktoré zabili ich otca. Rozdupávanie, prepichovanie či rozmáčanie ( nehovoriac o mučení zapaľovačom ) svinských papierových hajzlov je dosť slušná, uletená, hovadná zábavka. Takéto veci mám rád. ()

FoxMulder 

všechny recenze uživatele

"The bagger they are, the harder they fall." "What does that mean? It doesn't make any sense." "You got a really bag attitude, you know that?" Tak 2* za snahu... ()

Reklama

Reklama