Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinář Clark Kent alias Superman spolu s Lois Laneovou vyšetřuje neúspěšné testování rakety a stopy je přivedou na stopu hlavnímu padouchovi Lexu Luthorovi... (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Ravi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot k seriálu není špatný, ale že by se dalo mluvit o nadprůměru, to ne. Zejména kvůli scénáři a takovému tomu růžovo-modrému nádechu, který pilot seriálu nastavil. Plus je, že se tu neřeší tolik pocity a vztahy, jako ve Smallville. Dalším mínusem je někdy až do nebe volající hloupost postav a černobílost charakterů. 55% = 3/5 ()

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně, jedná se o pilot k mnou docela dost oblíbenému "odpolednímu" seriálu. Pilot je spíše podprůměrný, o to více příjemně ale pak překvapí samotný seriál. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výtečný pilot k seriálu Lois & Clark: The New Adventures of Superman (u nás známý pod názvem Superman), který skvěle splnil svou funkci a navnadil na neméně povedený seriál. Film pojednává o příchodu Clarka Kenta do Metropolis a jeho začátcích v Daily Planet po boku Lois Laneové. Je zde také poměrně zajímavě vyobrazeno, jak Clark přišel ke svému charakteristickému kostýmu a tím se něho stal Superman, kterého všichni znají. Děj filmu je prokládán řadou vtipných situací leckdy vyplývajících z vypořádávání se s Clarkovými schopnostmi (zavařená klávesnice atd.). :-) Když se řekne Superman, vybaví se mi jako první tvář Deana Caina - podle mě je to nejlepší a nejcharismatičtější představitel Supermana (a Clarka Kenta) vůbec. To samé platí o představitelce Lois Teri Hatcher, která její "drzost" a tvrdohlavost vystihla naprosto skvěle. Lane Smith jako Perry White je též excelentní. Značnou měrou se na vykreslení charismatu jednotlivých postav podílí i špičkový český dabing. Na tomto seriálu jsem vyrůstal a hlavně je pro mě obecně postava Supermana srdcová záležitost. Jsou zde i slabší místa, ale tomu se vyhne málokterý seriál. ()

Reklama

Reklama