Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Cením si snahy tvůrců vymanit se ze stereotypu současných teenagerských (rádoby) komedií a přijít s něčím "netradičním". Zejména ale oceňuju odvahu J. Timberlakea a ZEJMÉNA C. Diaz udělat si sám (sama) ze sebe prdel. To chce odvahu a kuráž. Tuhle "zkaženou ůču" rozhodně nepřehlédnete. Poznávací znamení? Netradiční vyučovací metody (Shakespeara ji recitovat určitě neuslyšíte, za to na Dangerous Minds se s ní zcela jistě podíváte), pořádné kruhy pod vočima (pokud je zrovna nezakrývají černé brýle), "potřebná" lahvička Jima Beama po ruce, na stole "tak trochu" jiná kasička se štítkem "nové kozy" a pokud byste si od ní (náhodou) nechali jednou umýt vaše auto, ručím vám za to, že se z toho lehce stane závislost, co vám notně zatíží váš měsíční rozpočet. Bad Teacher není nic převratného, ale pokud vypnete mozek, na Ne (deštivé) odpoledne neublíží. * navíc přihazuju za necenzurované "hard porno scény" mezi Justinem a Cameron a faktu, že se z toho v závěru tvůrci celkem úspěšně vylízali (až uvidíte pochopíte) v čele s "pohádkovým rytířem" a skutečnosti, že money byly tentokrát poraženy (zastíněny) "šikovným" jazíčkem a vtipem... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle učitelka nerespektuje školní osnovy, její vyučovací metody jsou poněkud nekonvenční, neštítí se svést svého mladého dobrosrdečného kolegy a navíc zfalšuje státní testy, aby získala tučnou finanční odměnu za nejlepší třídní výsledky. Zkrátka je to pěkná vypočítavá mrcha, která je sexy, arogantní, bezohledná, mluví jako dlaždička, a aby dosáhla svého, je schopná čehokoliv. Na chlapy má tak trochu smůlu a za jediný svůj nedostatek považuje svá malá prsa. Bez Cameron Diaz by tenhle film nestál za zlámanou grešli, ale její sólo v roli učitelky, která nakonec není v jádru až tak zkažená, je to, co film táhne a dělá z něj zábavnou komedii. Ostatní herci zůstávají těžce v jejím stínu a výjimkou není ani Justin Timberlake v roli mladého suplenta s milým ňoumovitým charakterem, ale stejně začínám mít pocit, že je poslední dobou ve filmech nějak "přetimbrlejkováno". Závěrečná náprava mrchy s následným povýšením sice není příliš uvěřitelná, ale čekal jsem, že tvůrci s nějakým takovým přibližným závěrem přijdou. Cameron Diazové tahle role sedla a film je snesitelný i pro ty, kteří už dávnou nejsou školou povinní. 70% ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Bad teacher v hlavnej úlohe s bad actress. Cameron Diaz čoraz častejšie dokazuje celkom bez ostychu, že nikdy nedosiahne ani len hereckého náznaku umenia. V americkej akadémii to asi dobre vedia, keď nemá ani jednu nomináciu na Oscara, za to má nejakou chybou výpočtu 4 nominácie na Zlaté glóbusy (novinári sa proste viac pozerajú na jej krivky a to asi stačí). Film je šialeným šliapnutím do kravského lajna a zlá herečka je posadená do zúfalého scenára. Umelo pôsobiacemu filmu musím dať ľudské hodnotenie. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Takovou prču jsem snad ani nečekal, ale jakožto hodnej a nevinnej chlapec jsem si jí prostě a jednoduše zasloužil. Cami je vynikající, hlavně scéna mytí aut mě úplně dojala. Vědět, že v nějaký myčce meje Cami, tak tam přitáhnu rovnou celý pendolíno, pak bych si tam sednul, koukal na vývoj mytí a tiše pendolínu záviděl. Cami si tuhle roli viditelně užívala a ač stvárnila hodně komediálních postav, tak tahle byla jedna z těch nejzábavnějších a nejvcí sexy a to se nám, povrchně laciným fešáčkům ze Žižkova hrozně moc líbí. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Upřímně říkám, že od filmu jsem toho čekal víc, mnohem více, než jsem toho nakonec od něj dostal, ale naštěstí, to nebylo tak hrozné, abych musel nějak výraazněji litovat času, který jsem s touto komedií strávil. Ano, občas se zde nějaká ta vtipná scénka objeví, občas něco pobaví, ale většinu času jsem si připadal tak nějak divně, jako bych se koukal na komedii, která vlastně ani komedií není. Což je škoda, protože potenciál zde rozhodně byl, ale těžko hodnotit, jestli scénáristé z námětu vytěžili vše, co se z něj vytěžit dalo. Ale oddechovka to byla, zrelaxoval jsem si u toho bezvadně, takže zklamání nějak výrazně nepřevládá. Cameron Diaz byla sexy učitelkou a v tomhle směru lituji, že jsem nemohl být žákem její třídy, na druhou stranu i já jsem na druhém stupni základky měl štěstí na atraktivní blondýnku, která byla čerstvě po škole a dělala mi rok a půl třídní učitelku, takže si vlastně nemám nač stěžovat. Justin Timberlake a Jason Segel neměli ani příliš mnoho příležitostí něco výraznějšího předvést, a tak mi z celého filmu asi nejvíce utkví v paměti geniální Eric Stonestreet ve vedlejší roli spolubydlícího hlavní hrdinky, který dokázal z minima vytěžit maximum a kdykoliv se objevil na scéně, tak byla sranda. Celkově film hodnotím průměrně, což znamená tři hvězdy. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Elizabeth (Cameron Diaz) se dívá v časopise na fotografie celebrit na "červeném koberci" kvůli inspiraci pro své prsní implantáty. Na obrázcích je Heather Graham na Zlatých Glóbech v roce 2010, Katy Perry na přehlídce Vanity Fair v roce 2010 a Rose McGowan na večeři před udílením Oscarů v roce 2010. Ve skutečnosti se Cameron Diaz objevila na všech třech akcích. (Dr Lizal)
  • Zhruba v 83. minutě filmu proběhne scéna, kdy Kirk (Eric Stonestreet) utrhne zrcátko z auta a odhodí ho pod zaparkované auto. V následujících scénách je ale zrcátko před autem. (masekjc)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama