Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Japonská snímka, ktorá priamo nadväzuje na seriál Higashi no Eden (od r. 2009) a film Higashi no Eden Gekijōban I: The King of Eden (2009)  Hra, v ktorej vyvolení dostali ohromnú sumu peňazí a telefón, umožňujúci meniť osud Japonska, sa končí. Posledný súboj však vôbec nebude jednoduchý. Do hry, v ktorej chce každý zvíťaziť, sa opäť dostáva číslo deväť. Okrem toho si hlavný hrdina Akira musí spomenúť na svoju minulosť. Podarí sa mu to? (Hees)

(více)

Recenze (10)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

SPOILER. Asi by mě více uspokojilo, kdyby pořadatel jako bůh ze stroje ukončil to trápení v nějakém desetiminutovém proslovu, v němž by Takizawu prohlásil za vítěze krátce po úžasném nasazení naháčů. Pak by se přidalo 5 minut mírně pozitivního pohledu do budoucna a byť by to asi nebylo úplně ono, spokojen bych byl více než s filmy. Žádné filmy by se nemusely točit, jen jeden díl. Klidně by se mohly vstrčit i nějaké díly doprostřed, abychom se seznámili se zbylými Selecao. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Predošlá časť TU Po návrate do Japonska sa číslo 9 rozhodne zobrať svoj osud (ťahač z Juiz) do vlastných rúk, vyriešiť otázky okolo svojho pôvodu, no a hlavne ma konečne uspokojiť zaujímavým koncom... A ak budete pozerať až do úplného konca - tak aj pobaviť splnením svojho "malého" predsavzatia (a nezavrieť úplne dvere pred prípadným pokračovaním...)... KONIEC (konečne) ()

Reklama

Ceres 

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem to u první části filmu zařeknout, ale druhá část filmu je ještě horší zklamání. Tvůrci si mohli tohle odpustit a zakomponovat některé části do seriálu, tyhle filmy jsou zbytečnost. Seriál měl o něco lepší úroveň a tohle vyústění je prostě fail. Mě to nebavilo a jen mě ujistilo, jak animé žánr upadá. Tohle je každopádně ztráta času. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Co se dá napsat k obsahu? Asi jen to, že tady "definitivně" končí Kamiyamova fantazie o boji za záchranu Japonska před Japonci, a že je to bohužel nejslabší část celého Higashi No Eden fenoménu. Netuším, kde se co zvrtlo, ale kdyby buď samotný HNE byl o jeden nebo dva díly delší (namísto dvou přídavných filmů), fungovalo by to daleko líp. Je to škoda, protože aktuální sociální kritika a burcování, kterou Kamiyama dokonale rozbalil, se tímhle výrazně shazuje. Když se spokojíte jen s těmi jedenácti díly, uděláte líp. 60% ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Lepší rozpačitý konec než žádný konec. Nebo dokonce špatný konec. Oba dva filmy těží z vynikajícího seriálu, ale nepodařilo se jim zachytit jeho strhující atmosféru. Myslím, že by bylo lepší, kdyby se původní anime prodloužilo o pár dílů, které by byly kratší než dva filmy, ale zároveň by si (snad) udržely kvality seriálu. A bylo by to zapotřebí, neboť filmy občas působí trochu chaoticky, nevýrazně a s humorem se v nich šetří. Ale vím, že by mohlo být i hůř. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama