Reklama

Reklama

Recenze (6)

Shit 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem jen obyčejnou komediální oddychovku, ale místo toho první polovina byla jako bych si prohlížel Playboy, což ještě umocnila přítomnost pornoherečky Jesse Jane, ale nejenom ona tam ukazuje svoje přednosti, nicméně stěžovat si nebudu, nejsem žádnej uplakánek, nějak sem ty stovky koz přežil. Pak se udělá rovnej řez a je to najednou komedie, i když takových nevalných kvalit, ale kupodivu mě to docela zabavilo, načež to končí tak strašně stupidně, až mě to úplně rozesmálo, takže mise splněna ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Neverím, že sa v skutočnosti niekto tak debilne oblieka a toto je pre tieto stupídne komédie príznačné + s tou ich idiotskou pseudo ( Uffff!! ) rokerskou muzikou! Je to ukrutná strata času pozerať tieto buddie sračky. Ja som neuveriteľný chuj, že som si necheckol hodnotenie skôr, ale mám jasne blbý deň! A ešte aj ten Stefano na konci s vyholenou riťou... buzík jeden! No, casting im nevyšiel, pretože Duffy by mal byť skôr ' puffy ' , ked si na tej párty nezašukal. Adios! ()

ben666 

všechny recenze uživatele

Film sem si pustil jen kvůli Jesse a za Jesse dávám jednu hvězdu ( byť tam měla jen malou scénu). Jinak NUDNÁ komedie plná koziček, koziček a nudných dialogů. NUDNĚJŠÍ komedii sem ještě neviděl. ()

KatanaCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco u čeho vypnu mozek a jen tak se mrknu na další ze série teenage friendly komedií, byla to chyba, raději jsem se měl kopat do zadku, bylo by to prospěšnější než tenhle brak. Naprosto absurdní děj a dá¨l škoda mluvit... *Kopat se 80 minut do zadku by zase nebyl až tak dobrej nápad...:) ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Nuda Nuda a zase nuda v komedii, kde se skoro nezasměji není pro mě komedie. Jediné co ta komedie nabídla byli kozičky a kurvičky ()

Reklama

Reklama