Reklama

Reklama

Angels Crest

Trailer

Obsahy(1)

Podívej, tati, sníh! V Angels Crest, kde se téměř nikdy nic neděje, je i první sníh velkou událostí. Toho rána naložil Ethan svého tříletého syna Nata do Dodge a vyrazili za město sáňkovat. Zastavili uprostřed nádherné přírody, kde vše bylo malebně pokryto sněhem, blízké stromy i vzdálenější hory. Ethan vystoupil zapálit si, když v tom zaslechl troubení zvěře. Nate cestou usnul, a tak ho i s jeho indiánskou čelenkou nechal v dětské autosedačce, vůz zamkl a vydal se směrem, odkud slyšel zvuky. Nešel nijak daleko, a když začalo znovu sněžit, rychle se obrátil zpátky. Došel k dodávce, ale autosedačka uvnitř byla prázdná. Ethan okamžitě pochopil, že je zle. Zanedlouho pročesávaly okolní krajinu desítky policistů a dobrovolníků. Ethan bloudil po lese celou noc, než uklouzl a omdlel. Nad ránem procitl v závěji na břehu řeky a uslyšel vlky, aby posléze zjistil, že jeho život už nikdy nebude jako dřív… (dopitak)

(více)

Recenze (23)

larelay 

všechny recenze uživatele

o tom, ako jedna jedina, ale o to tragickejsia blbost, zmeni zivoty v jednom Bohom zabudnutom mestecku. Klasicky nezavislak, ktory vas rozhodne nezhodi z kolien, ale vas, ktori mate v sebe kuska srdca, sa film urcite bytostne dotkne, tak ohromne silny je. A mozno aj nie, ale ja ako rodic som to tak vnimala. Neviem si ani len predstavit, co hlavni hrdinovia zazivali a dufam, ze si to nikdy ani nebudem musiet predstavovat. Velmi sa mi pacila rola Cindy, ktoru zo zaciatku strasne nenavidite, ale postupne si k nej najdete cesticku a zacnete jej fandit. Pomaly spad filmu a mraziva atmosfera sa vam naozaj dostanu az pod kozu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

VINEN..... /// Ztratit malý děcko v lese plným sněhu je magořina. A vlastně tím tenhle film nekončí, ale začíná. VELKÝM PRŮSEREM. Takovým tom, se kterým pak musíte žít na furt a kterýho se jen tak nezbavíte. Psychologický drama o vině a trestu, který nemohlo jinak skončit a jeho síla je v jednoduchosti a uvěřitelnosti. A je jedno, jak dlouho jste ,,rodič“ a kolik dětí máte. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knížku od Leslie Schwartz číst nebudu. 2.) Film plnej lidskýho neštěstí? No jasně! 3.) Thx za titule ,,mikeila“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nie je nič lepšie, ako prísť zničený po desaťhodinovej šichte , premrznutý a v depke z tohto posraného anglánskeho počasia, domov a dať si film , v ktorom je ešte väčšia kosa a väčšia depka, ako je tá vaša. Lenže to by to nemohlo byť tak odfláknuté! Napríklad som zaboha nezistil, že prečo sa s tým žalobcom tam nikto nechcel rozprávať, alebo Cindy... Ved to bola samica jak hovado a s parádne bielimi zubmi! Mohli si dať tú prácu a urobiť jej aspoň posraté kruhy pod očami! To len na okraj. Inak si myslím, že nápad nie zlý, iba zle prevedený. Keby šlo o film určený k tv obrazovkám, určite by som šiel s jednou hviezdičkou nahor. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Tak cestičku k Cindy jsem si sice nenašel, ale záběry nádherné přírody zpod Rocky Mountains berou dech, a tohle syrové drama si možná zapamatujete jako film, ve kterém náhoda "zaúřadovala" na špatnou stranu. ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnesitelně nudný kýč. Hra na drama se možná podařila, ale tím nejnudnějším a nejotřepanějším způsobem. Příběh, který nemá žádné emoce - ty jsou ukazovány hodně křečovitě a nemají patřičnou hloubku. Ono už s daným námětem je těžké něco smysluplného udělat. Film založený na takové nešťastné události, by měl mít úplně jiný styl, měl by vtáhnout diváka do kolotoče výčitek, obviňování, zoufalství a pochopení. Tohle všechno tu sice je, ale tak šedivě zpracované, že jsem nebyl nucen a ani jsem neměl zájem se do toho všeho ponořit. Celou hodinu a půl byl jen boj s tím, udržet oči na obrazovce. Film, který je tak nudný, že mám co dělat abych udržel vždy aspoň 10 minut pozornost u příběhu, si nezaslouží ani jednu hvězdu. Emoce jsem tu rozhodně nenašel, snad jen urputnou snahu, která bohužel dělá z filmu pouze nudnou záležitost. Další art, který to svou nezávislou a nezábavnou formou nedotáhne dál, než k divákům, kteří se rádi mrskají podobnými napodobeninami kvalitních příběhů, jen aby ukázali, jak jsou kulturně a intelektuálně “dál“ :-D ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Noční můra každého rodiče a slušné psychologické kanadské drama s dobrými hereckými výkony, ale tak trochu s lehko zapomenutelným průběhem za to v krásném, i když nelítostném prostředí. Tolik neštěstí a přitom kvůli takové blbosti. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu, že to někdo může považovat za kýč, já si naopak pochvalovala, jak se v tomto malém nezávisláku navzdory tragické zápletce nic emočně nehrotí a i ty herecké výkony jsou tak nějak utlumené, takže to na mě v konečném důsledku působilo docela uvěřitelně. To svým způsobem platí i pro Ethana. Nechat dítě v sněhové bouři, samotného v autě je sice neuvěřitelně nezodpovědná blbost, ale nikdo netvrdí, že by vzhledem k jeho mládí nebo Cyndyině alkoholismu, patřili ti dva k rodičům roku. Moje vyšší hodnocení, ale nakonec nepatří ani tak samotnému ději, jako spíš celkové melancholicky tesklivé náladě snímku, kdy mi to malé městečko, obklopené mrazivou krásou kanadské přírody, stejně jako jeho obyvatelé, docela přirostlo k srdci. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Seriously???? Nechápu to. Knižní předlohu bych si NIKDY nepřečetla, protože film byl naprosto nekoukatelný. Totiž pokud někdo chtěl udělat drama nebo chtěl zapůsobit na city diváka měl by mít na paměti, že zjištění v jedné hodině a dvaceti minutách kdy zhrzený mladičký otec Thomas Dekker(který nevypadá ani na 21 let)zjistí, že je příšerný otec, protože nechal fakanče v autě v největší zimě a odběhl si asi na "volání přírody" či co a děcko mu mezitím zmizelo..to je chvályhodné tak leda pro retarda. Totiž nechápejte mě nějak špatně, protože nejsem necita a rozbrečí mě i mrtvá beruška, ale pitvořit se vlastně s tím závěrem na začátku a ve zbývajících minutách nemáte v podstatě NIC k nabídnutí pro diváka???? To je zaručeně to nejhorší drama, které jsem viděla. Koukala jsem se vlastně jen kvůli dvěma hercům: Thomasi Dekkerovi a Josephu Morganovi, ale ani jejich herecké dejme tomu snahy a krásné tvářičky nevykouzlily ani půl hvězdy. A 63% se mi zdá jako dost přemrštěná snaha některých vychválit něco co NENÍ. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Drama o tragédii, nedůslednosti, nezodpovědnosti a vině. Je to syrové, mrazivé, ale současně i zbytečně roztahané a mnohdy i značně povrchní. Pomalé tempo je přirozeně v některých případech namístě, jenže tentokrát zvolená forma nijak nepřidává na prožitku. Naopak, při 90 minutách se celkem brzy dostaví pocity nudy a na mysl se začnou prodírat otázky "kam to směřuje" a "jaký to má v této formě smysl". Konec je očekávatelný už od prvních okamžiků filmu, což také zrovna nepřidá kladné body. Jedná se obyčejné drama s prostou - ale zajímavou - zápletkou, které se dalo napsat, uchopit a zahrát určitě lépe. Tohle je průměrné v každém směru. Tedy téměř v každém, protože nad tím vším ční parádní výkon Lynn Collins - to je skutečný a jediný důvod, proč se na Angels Crest podívat. 5/10! ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Ztráta dítětě takhle nešťastnou náhodou v horském městečku v mrazu a sněhu,když jste jeho otec a ještě soudem naštěstí určený, protože jeho matka je alkoholička a pár lidiček okolo, které se scénárista snažil jakýmsi roztodivným způsobem vykreslit, spolu s prapodivnou atmosférou filmu...musela jsem se přemlouvat film dokoukat, nemůžu si pomoct .Ne tím traumatem, ne tím koncem, kdy to neštěstí zkrátka neunesete a soudnímu líčení budete vzdorovat po svém.Připadala jsem si jako netečný divák, přihlížející cizímu neštěstí, ale prostě se mi tenhle film nedostal pod kůži, nevzal mě za srdce, tak jak by měl.Škoda a za tři hvězdy. ()

enjoi 

všechny recenze uživatele

Jo, je určitě nepředstavitelné zažít něco, co se stalo rodičům Nata. Taky začátek filmu je velmi silný a vzbudí ve vás očekávání, ale co se nestane... prostředek filmu je strašně prázdný, furt to samé dokolečka. Až v posledních dvaceti minutách se zase "něco děje". Podle mě velká škoda nevyužitého potenciálu, film by se dal mnohem lépe zpracovat. Takhle je to docela nudný film. Škoda. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jednoho krásného dne si Ethan vyrazil se svým tříletým synem Natem na výlet, pokochat se čerstvě napadaným sněhem. Jelikož Nate během cesty usnul, nechá jej Ethan v autě, a vyrazí si na procházku sám. Když se po půl hodině k autu vrací, po synovi ani památky. I přes okamžitě zalarmovanou policii a dobrovolníky, není malý Nate nalezen. Až druhý den je syn nalezen mrtvý. Kromě nejhorších myšlenek otce nad ztrátou syna, musí Ethan ještě podstoupit soud, který má prokázat jeho vinu... První půl hodinku mi běhal mráz po zádech (asi jako každému rodiči), a říkal jsem si, že tohle bude na pět hvězd jak vyšité. Jenže pak se další hodinu a půl nic neděje, kromě hromady nesouvisejících plků, a fakt tragických hereckých výkonů, a vše směřuje k (bohužel) velmi očekávanému závěru. Ještě se vrátím k hereckému obsazení - hlavnímu hrdinovi, otci, bylo takových patnáct - a nesvěřil bych mu ani psa, natož syna. Jedině snad, že matka - totální kráva (a vypatlaná alkoholička) byla ještě horší. A ostatní osazenstvo filmu bylo úplně zbytečný. Fakt mi bylo líto toho malého kluka, protože za a) dopadl tak jak dopadl (ve filmu), a b) byl jediným, na koho se dalo aspoň jakžtakž koukat... ()

Luciášek 

všechny recenze uživatele

Slova jsou tu zbytečná. Je to syrové, je to pravé, je to silné. Rozhodně by tento film neměl hodnotit někdo, kdo v životě nezažil víc než že mu na dýze ukradli mobil. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Poněkud netradiční film, kde není jasné až do posledního momentu, kam se děj stočí, jaké je hlavní téma, jak dílo uchopit. V tom je film originální. Dle mého názoru však klouže po povrchu, představení postav je nejasné a emoční hloubku film nemá. Za shlédnutí ale určitě stojí. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Na první pohled zajímavý "malý" snímek o vině a trestu. Jen na můj vkus některé zbytečné postavy... skoro to vypadalo, jako by si scénáristé udělali seznam a postupně odškrtávali: alkoholička, pobůžnářka, lesbičky, alfa-samec. Navíc otec na mě působil androgynním dojmem, takže herci jsem to moc nevěřila. Ale skvělé záběry na krajinu/hory a docela fajn hudba. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut bylo parádních a kdyby se nes celej snímek v podobnym tempu a napětí, byla by to bomba. Jenomže potom už nepřijde žádná povedenější scéna. Hlavní hrdina se lituje, okolí ho obviňuje (to je zajímavý rozebírat pár minut, ale ne celou hodinu) a děj se vůbec nikam neposouvá. Určitě to v takhle v těhlech případech ve skutečnosti funguje, ale divácky vděčný to moc neni. Objevujou se zbytečný postavy, který nemaj vůbec co říct (žalobce). Po sympatickym úvodu mě zaujal už akorát závěr, kterej si může každej vyložit po svym. Když nad tim tak přemejšlim, asi je nejlepší pustit si úvod a pak už jen závěr, zážitek budete mít nejspíš uplně stejnej. ()

kratina 

všechny recenze uživatele

Zbytečný film o zbytečných lidech. Otec nezodpovědný a nezralý floutek, matka coura a alkoholička a k tomu pár šikovných dětských prstíků - v nešikovném až dementním filmu (plném nakousnutých, ale dál už neřešených problémů, viz např. to prokurátorovo trauma), který imho není ani tak o té zbytečné tragédii, jako spíš o tom, že narodit se v zapadákově a navíc do blbé rodiny je holt blbá karma, se kterou člověk nehne. V Angels Crest zkrátka nežije ani jeden sympatický člověk, jen spousta životních ztroskotanců. Tahle díra je až po okraj plná pesimismu a nešťastných lidí, kteří neví, co se svými životy a tak si je holt i nadále úspěšně kurví a kurví... A? A nic. Až nakonec přijdou titulky. Jedna hvězda za ty zasněžené hory, víc nic. ()

Iddea 

všechny recenze uživatele

Mě osobně, jako rodiče, se tenhle film velmi dotknul. Ani ve snu si neumím představit bolest, kterou musejí rodiče prožívat v této situaci. Obzvlášť při představě, že za cenu jedné opravdu hloupé chyby zaplatíte životem vlastního dítětě. V podstatě jsem ani nečekala jiný konec, než který nám byl nabídnut. Filmů s tímto námětem je spousta, ale ne každý dokáže takto zapůsobit. Bylo to tak nechutně přirozené, takové nenásilé, herci perfektní - až jsem se doma kolikrát neudržela a obzvlášť do matky se musela párkrát pěkně navézt :D ()

NSN odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérský. Rychle podanej děj, neseznámení se s postavama a nepřesvědčivost emocí dělá ze snímku totální nic. Nezachrání to ani jeho hlavní náplň, která mě - právě z těchto jmenovaných důvodů - opravdu nemůže dojmout. ()

Jurcekk 

všechny recenze uživatele

Už dávno som nevidel film s takou dobrou atmosférou. Tiež je na nom vidieť že ho robila žena,. Casting. Prekreslenie ženských postáv. Utvorili spolu partiu... ma napadá Tajný život včiel tam to takto bolo. Išlo to tým ženským. Inak ale maník musí ísťautom niekam do lesa aby mohol stratiť decko. Potom ho x ľudí hľadá. Mama ide chlastať. Maník hľadá celú noc, niede spadne zobudí sa ráno v tej zime v tom snehu a hneď decko nájde . Potom scéna ako ide v putách okolo detského ihriska kde sa deti šmýkajú. Potom príde domov otvorí dvere do chladničky... Kurva! Ale atmosféra na jednotku. A nadherná Lynn Collins! ()

Reklama

Reklama