Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život Carly (Nichola Burley) připomíná pohádku. Chodí s charismatickým Jayem (Ukweli Roach) a jejich taneční skupina se právě probojovala do finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship. Pohádka ale končí ve chvíli, kdy Jay Carly skupinu opustí a všechny sny o taneční slávě se tak rychle začínají hroutit. Zlomená Carly bojuje ze všech sil, aby skupině i sobě dokázala, že k vítězství je může dovést i ona, nicméně po sérii nepříjemností a osobních porážek, mezi které patří i ztráta zkušebny, začíná o svých vůdčích schopnostech vážně pochybovat. Spása přichází v podobě učitelky baletu Heleny (Charlotte Rampling), která je fascinována schopnostmi a nadšením Carly a celé skupiny a nabídne jim, že mohou trénovat v luxusním studiu baletní akademie. Podmínkou ale je, že budou spolupracovat s jejími baletními tanečníky. Helena doufá, že Carlyino nadšení a vášeň pramenící ze street dance nakazí i její mladé svěřence před konkurzem do prestižního britského Královského baletu.

Na otázku, zda tyto dvě skupiny tanečníků najdou způsob, jak před finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship a před konkurzem do britského Královského baletu začít spolupracovat, odpoví historicky první 3D taneční film, který je inspirujícím a vzrušujícím výletem po britské scéně street dance, a který představí mimo jiné i hvězdy populární televizní soutěže Britain´s Got Talent – George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (131)

castor 

všechny recenze uživatele

Tak i Britové se chtějí trochu připomenout u taneční vlny, která tahá z peněženek mladých (respektive jejich rodičů) slušné částky, a tak se nám tu nabízí další z řady hopsandových jednohubek. Opět je v ní trochu rebelie, hodně pohádky, nefunkčního sociálního přesahu, hodně kýče, skvělé choreografie a málo příběhu, který má jen pojit jednotlivá taneční čísla. Kombinace vášnivého tance ulice s konzervativním baletem tu už nejednou byl, ale co – mladí se nažerou a ti starší to taky nějak přežijí. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že ty moderní taneční filmy pro náctiletý, mají tak strašně hloupý příběhy, herce co se ani nesnaží hrát a otřesně dialogy...jedna hvězda je za poslední taneční číslo, které bylo přinejlepším zajímavé a mělo jakžtakž nějakou choreografii, narozdíl od ostatních tanečních čísel, které byly chaotický a s tancem neměli nic společnýho. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

No tak jsem si se ségrou pustil tento film. Řeknu to takhle, já na to koukal v domnění, že to je Lets Dance 3D. Toho, že v čase 1:28 je nadpis StreetDance, jsme si ani jeden nevšimli. Tak to tady jdu ohodnotit, čtu si obsahy, komentáře a něco mi tu nesedí. Na co že jsem to vlastně koukal. Pouštím od znova, a ejhle, ono je to StreetDance. No dobrý no, sranda:-D. Příště se lépe podívám, co stahuju. A teď k hodnocení. Kupodivu se mi to velice líbilo, taneční scény perfektní (nemám rád balet), děj také obstojný, bez trapných scén. Takže za mě slušný 4 hvězdičky. ()

djcremo 

všechny recenze uživatele

Filmy tohto typu pozerám len kvôli tanečným prvkom a inak tomu nebolo ani teraz. Aspoň som nemal s čoho byť sklamaný. Film má asi všetky klišé, ktoré len môže mať. Nič nové nepriniesol a ani dejovo to nejako nezaujalo. Tanec a choreografia, boli v celku slušné, hlavne skupiny, Diversity a Flawless. Záverečný tanec, bol pre mňa sklamaním, aj keď choreograficky a scénovo nebol zlý, ale mi tam nejako nesedel a ani som zasa z neho nebol nejako namäkko. Celkovo som sa nejak pri filme nenudil, ale za srdce ma to nejako nechytilo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kostra příběhu kdy outsider porazí favorita,popřípadě dvě nesourodé skupiny k sobě nacházejí cestu tady byla již milionkrát a ani Streetdance nám v tomto nepřináší vůbec nic nového.Nicméně osobně mám podobné taneční filmy rád a samotný příběh mě až tolik nezajímá.Většinou rozhoduje povedené choreo a to i Streedance má (byť ne až takové jako třeba Step Up 2).Ve svém žánru lehčí nadprůměr...60% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Výraz street dance zahrnuje všechny tanečný styly, které vznikly improvizací na ulicích. Patří mezi ně hip hop, break dance, popping, locking a jiné taneční styly. (Angie91)
  • Producent filmu James Richardson vysvětluje nápad natočit film z tanečního prostředí tím, že se veškerý svět točí kolem drog a gangů a právě nastal čas ukázat taky něco pozitivního. (Angie91)
  • Film je historicky prvním tanečním filmem ve 3D. (Angie91)

Reklama

Reklama