Reklama

Reklama

Pýcha, předsudek a zombie

  • USA Pride and Prejudice and Zombies (více)
Trailer 5

Klasický román Jane Austenové o spletitých vztazích milenců z různých sociálních vrstev Anglie 19. století je všeobecně známý. Tentokrát se ale odehrává za poněkud jiných okolností, protože Zemi napadla armáda nenasytných zombie. Z Elizabeth Bennet (Lily James) je neohrožená hrdinka, která dokonale ovládá bojová umění i zbraně, zatímco pohledný, ale povýšený pan Darcy (Sam Riley) zuřivě zabíjí vše, co se podobá zombie. Protože útoky nemrtvých stále získávají na síle, oba musí překonat pýchu a spojit síly, aby na krví nasáklém bojišti porazili všechny zombie jednou provždy. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Myslel jsem,že jde o film na jedno podívání,ale včera jsem si jej jen tak z prdele pustil po nějaké době podruhé-a skvěle se u něj bavil,snad ještě víc,než když jsem jej viděl poprvé!!!Spojení romantiky a zombie apocalypsy tady fachčí na sto procent!!!Zvedám hodnocení na čtyři hvězdy!!

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

SeTTi

Kde přesně je to pomrkávání? Pokud tam má nějaké být, tak to ten fušer nedokáže správně podat. Strašná pičovina.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Povedená blbustka. Je celkem umění natočit komedii, tak aby to na první pohled vypadalo vážně. To ale spousta lidí asi nepochopí.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Vážně se bere ten milostný příběh, který zůstal stejný, ale ty zombíci okolo jsou takové odlehčení a sem tam je i nějajká scénka na zasmání. Ten konec je také odlehčený a přeslazený (nereálný)

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

I když zombie filmy moc nemusím a většinu vynechávám a málokterý je pěkný, tak tohle byla taková odlehčená pohodička, která se nesmí brát vážně. A zombie tam byli spíše okrajově do počtu . Celkově jsem dnes něco takto odlehčeného potřebovala a kupodivu mě to sedlo i když jsem tomu moc naději nedávala.:)

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

AduskaV

AduskaV (hodnocení, recenze)

Prometheus69

No já jsem čekala dost propadák, ale ve výsledku se mi to docela líbilo :), ale spíš je to způsobené tím propojením s klasikou, kde vznikají občas až parodické momenty, proto pokračování moc nekvituji.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

venalce

venalce (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Těžká otázka...mně se to zdá obstojné. Historický film od toho nikdo čekat nemohl, spíš dost lidí zklamalo, že to není větší nářez. To je tak, holky by chtěli větší romanci, hoši víc akce a tenhle film je přesně mezi, takže si myslím, že celkové hodnocení je zrovna v tomhle případě založené na rozporuplném přijetí - buď se to člověku náramně líbí nebo vůbec ne...no a střed je 50%, že? Otázkou je, jestli chceš jít do toho rizika kladného dojmu nebo totálního znechucení.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

AduskaV

Ano, to se tak dělá u ambiciozních projektů které nemají šanci se prosadit... co kdyby diváci si chtěli vydupat pokračování? O_o

na příspěvěk reagoval AduskaV

AduskaV

AduskaV (hodnocení, recenze)

venalce

No v závěru, kousek po prvních titulcích kde je seznam herců, je ještě pár sekund pokračování filmu, které by mohlo být dále využito, ale jelikož by se to už nemohlo opírat o "předlohu" Jane Austen, tak by to nemuselo dopadnout nejlépe.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf, Prometheus69

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

hmm... začínám si pomalu zvykat na to že ZOMBIE BĚHAJ!!! 

Klasické šouravé horde filmy jsou hold tatam... 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Anarvin

PROSÍM, TEN PŘEKLAD NENÍ NUTNÝ.... děkuji. 

 

Přijde mi to trochu divné... oni ty zombie tečou? Tedy, roztékají se? :D

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Sucker Punch je největší lipovec...takže jestli se mu tohle apon trošku přiblíží(i když je to uplně neco jinýho) tak budu jedině rád:)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

gagun

Lincoln bol od toho istého autora. Típek proste tak píše knihy. Lebo áno, kniha bola skôr ako film. Takže námet nevznikol aby sa natočil drahý film. Proste spisovatela baví kombinovať klasické diela s horovými postavami. Špecifické dielo, pre špecifickú cielovku. Nechápem aký v tom vidíš problém.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

ywo666

Ale ono to asi zprasené už je. Já chtěl vždycky nějakou zombíkárnu, která se nebude odehrávat v současnosti, jenže to by muselo být buď: A) Vážně se tvářící + seriozní, nebo B) úlet + nadhled. Tohle vypadá varianta C) vážně se tvářící úlet. A koukat na upravené barbíny v historických kostýmech, jak likvidují zombíky, prostě nemůže fungovat. Trailer vyznívá jako trapnost.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

gagun

gagun (hodnocení, recenze)

Segrestor , Prometheus69 , ywo666

Jde o to, že někdo je na tom tak zle, že potřebuje dát do svého díla název světoznámé klasiky aby se vůbec dostal do seznamu velkých společností na finanční injekci pro film a tisk knihy. O to mi jde......Že tenhle způsob se začíná aplikovat až moc často a bude z toho jen další a další sračkojdní podívaná pro blbce. Jako u Lincolna a upírů....Počkejte až za pár let bude Terminátor a zombie, Rocky vs Warewolf či Capitan Nemo and Sea vampire.....Prostě když už máte klišé nápad, neaplikujte ho na něco co je známé jen aby jste dostali peníze- to je ubohost!!!!!

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Segrestor, ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

gagun

Mne to príde ako dobrý nápad. Nudná kniha + zombie sa môže rovnať zábavnému filmu. Netvrdím, že sa to nedá sprasiť, ale potenciál ten nápad má.

na příspěvěk reagoval gagun, Sabrewulf

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

gagun

Tak to my budeš muset vysvětlit... co je na tomhle vyzombomboování.. klasického? 

Se týče hudebního pokladu, tak mi to též nepřijde moc klasické... :)

na příspěvěk reagoval gagun

gagun

gagun (hodnocení, recenze)

WHAT THE ACTUAL FUCK? To že to myslím vážně poznáte podle velkých písmen. Člověk musí být hodně zoufalá nula aby musel zneužívat klasiku. 

na příspěvěk reagoval Segrestor, Prometheus69, ywo666

Související novinky

Rychlík Flash má režiséra

Rychlík Flash má režiséra

08.10.2015

Nejrychlejší superhrdina světa si momentálně užívá hodně seriálové slávy. Flash s tváří Granta Gustina je podobně populární jako Arrow (tihle dva se i pravidelně potkávají), už brzy nás ale čeká… (více)

Pýcha, předsudek… a zombíci

Pýcha, předsudek… a zombíci

04.07.2015

O adaptaci románu Pride and Prejudice and Zombies, ve kterém Seth Grahame-Smith krapet osladil literární klasiku Jane Austen, se mluví dlouhé roky. Předalo si ji několik režisérů a nikdo nevěřil tomu… (více)

Reklama

Reklama