Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Klasický nezávislý americký film, kde hlavní roli má hromada lidských dramat, které napsal sám život a romantika, kterou si život vybrat nedokáže, která prostě přijde sama. Třeba i v márnici. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Temnější pojetí romantického příběhu je vždy zajímavou cestou, která ve správných rukou může vést až ke skrytému pokladu. Blake Lively je v roli tak trochu jednodušší královny krásy naprosto dokonalá. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Romantika zabalená v pohřebáckém a trochu morbidním obalu, který filmu dodává originalitu. Celkově jde o zajímavý nápad a vlastně se mi to líbilo, jen z toho nejsem tolik nadšená a něco mi stále chybí. Nejspíš to bude ten konec, který bych ocenila lépe, kdyby SPOILER Anabelle shodila televizi do vany a Elvis se oběsil. Hned by si člověk odnesl silnější zážitek a já bych tím pádem určitě zvýšila hodnocení.. ale takhle mi to připadá jako klasický romantický slaďák s trochou méně sentimentu, odehrávající se za zvláštních (a mimochodem nevysvětlitelných) okolností. Po celou dobu mě tam navíc rušila Blake Lively, která je prostě strašná herečka. Když fňukala nebo dělala hysterické scény,měla jsem chuť to vypnout nebo ji proplesknout,což bohužel nešlo.Každopádně oceňuji celou tu melancholickou atmosféru, Elvise jako kouřícího spisovatele se zvláštní zálibou fotit si mrtvé a především-spíš než romantická zápletka mě dostal vztah Elvise s jeho otcem. Nebránila bych se vůbec tomu, kdyby celou záležitost s barbínou vypustili:-) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Čisté scífko. Božská Blake Lively balí Elvise a jemu je to nejdřív jedno. Skvělá romanťárna, ke které si musí člověk cestičku doslova vyšlapat, jelikož zapadla strašlivým způsobem, až je to na Weinsteiny nezvyk (klasická nezávislárna). V tv to neuvidíte, ale tenhle klenot tak jednou do roka doporučuji na zlepšení nálady. Škoda, že jsem se napoprvé náladově nedokázal vtáhnout do děje úplně. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

No hlavní zápletka je trochu podivnějšího rázu, jenže když člověk si podobný případ na internetu přečte každou chvíli, tak proč ne. Hlavní ale je, že Elvis and Anabelle je strašně příjemný film, na který se prostě dobře dívá. Velkým překvapením zde pro mě byl výkon Blake Lively, které je do Gossip girl škoda. Pokud máte rádi malá upřímná romantická dramata, tak tento můžu jen doporučit. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Nenápadný film, v ktorom sa pohrebný ústav javí ako to najromantickejšie miesto na svete. Nad zápletkou sa zamýšlať nechcem, skôr nad atmosférou, ktorá je vo filme to najsilnejšie. Tvoria ju herci, sympaticky podaná téma životných hodnôt, prirodzené romantické okamihy a pár dramatických momentov, ktoré celý film vykreslujú viac v reálnej podobe. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Na celém filmu je nezajímavější samotný nápad. Jakmile se děj ubírá stále více kupředu tím, že se vrší jedna nepravděpodobná náhoda na druhou, s každou minutou ztrácí na zajímavosti. Příjemní jsou všichni tři hlavní herci. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Další neokoukaný skvost! Je fajn zas vidět nezávislý film, který je kolikrát lepší než ty hollywoodské romanťáky, jejichž zápletka je pokaždé stejná. Film má silnou atmosféru a oba mladí herci zahráli vypjaté momenty moc dobře. Role tatínka se mi moc líbila a celkově průběh filmu byl skvěle natočen (nejvíc se mi líbilo malování domu, rozjetí na traktoru a kouzlo slunečnic v závěru) a tím pádem mi to utíkalo. Působilo to na mě dost reálně a romantické dny na pláži byly kouzelné. Na konci nezapomenu na polétavající červený deštník, ale přes to, konec šťastný. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Tebe filme jsem potřebovala! Milé, krásné, ne-obyčejné. A kde je můj Elvis? Kluk co si se mnou lehne do slunečnic, kde je? ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Krásné, romantické, realistické, i když trochu sci-fi. Blake jako vždy oslnila krásou a jemností. Příběh je hezký i přes mnohá dramata a smrt. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Svým mírně bizardním příběhem mi to trochu připomnělo Camille. Tenhle film ale funguje na malinko realističtějším základu, ačkoli mu vládne velmi snová atmosféra a malebná kamera. A s tak talentovanou hlavní dvojicí se jedná o jedno z nejpodmanivějších romantických dramat za poslední dobu.... Po opakovaném zhlednutí musím říct, že film neztratil nic ze své odzbrojující poetiky. Pro mě je tohle jeden z těch snímků, které se točí jednou za dekádu. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Hviezdičky zvyknem dávať za celkové vyznenie filmu, za herecké výkony, za réžiu, kameru, hudbu atď. Tentoraz dávam celú jednu hviezdičku, a to za seba. Film je nepochybne odpadový a jeho jediným kladom je, že som ho z neznámeho dôvodu dokázal dopozerať do konca. Asi mi to nikto z tých, ktorým sa to tiež podarilo, nebude veriť. Ale druhý krát si poriadne rozmyslím, či mám sledovať náhodne vybraný film. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

romantiky nie je nikdy dosť ... :-) pekné, ale čakala som trochu viac ... štvrtá hviezda je za Maxa M. :-) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To, čo pôvodne siahalo do sci-fi romantiky na bizarný spôsob sa až príliš zatemnilo smrťou, pokusmi o samovraždu, sexuálnym obťažovaním, gotikou. Viac by som prijal niečo na sladší spôsob. Na Blake Lively sa samozrejme veľmi dobre pozerá. Aj na Maxa Menghellu, len keby nebol až taký nekrofil. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Klubovka, ktorá chytí za srdce, pošteklí svojskou romantikou a poteší aj osobitým humorom. Film, ktorý je správne dramatický, citlivý a nápaditý, aby nepresiahol hranice gýču a sentimentality. Výborné. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Pekná romantika. Atmosféra asi ako v The Notebook. Hviezdička však musí ísť dole za občasné klišé, predvídateľnosť a casting plný nesympatických postáv takmer na úrovni Disney Channel. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snímek s takovou přehršlí rázovitých figurek, že by se dobře vyjímaly snad jen na hodinách s kukačkou. Úplně jsem cítila, jak velkou měl scénárista potřebu napsat "nezávislý" film. Bohužel nepodcenil přípravu a nejdřív pár desítek podobných snímků shlédl. A inspiroval se._____ Takže tu máme obvyklou sestavu sympatických looserů, nějaké to rodinné trauma mocí mermo vzbuzující v divákovi soucit, vzájemnou pomoc v těžké situaci a malebné polehávání a posedávání ústřední dvojice v krajině, na domě, na pláži a v poli plném slunečnic. Nechybí ani scénka obvyklá spíš v teen komediích - dvojice se vesele směje při zkoušení nejrůznějších nemožných šatů. Dialogy jsou patetické a legrační svou nabubřelou prázdností. Hudba těžkopádně podkresluje dlouhé záběry na postavy v přírodě. Ach jo.____ Nezáživné, zbytečné a hloupé. /26. 2. 13./ ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Krásný a lidský film - tak bych definoval toto nenápadné dílko Elvis and Ababelle. Film je zasazen do obyčejného, ale přesto nádherného prostředí, díky čemuž vznikly některé doslova ikonické scény a záběry. K tomu všemu hraje v pozadí skvělá hudba, takže o opravdový požitek není nouze, nemluvě potom o úžasném hereckém výkonu Blake Lively, která své postavě dodala osobitý charakter a filmu tak i zvláštní nádech. Proč ale přes samá superlativa nedám plné hodnocení? Protože tento film má jistou pasáž, která je sice originální, ale mě do jinak vážného a realistického snímku prostě nesedla. A něco podobného platí o závěru, ze kterého na mě dýchlo trochu kýče (možná trochu silné slovo, ale lépe to vyjádřit nelze). I když - to je asi spíše otázka vkusu. Jako celek je to zkrátka nedoceněná bomba - rozhodně doporučuji zhlédnout. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

... a krásná princezna umřela na sto let. Ale přišel za ní princ, který ji zachránil. A pak? Co bylo pak? Zachránila ona jeho? Elvis a Anabelle je romantický film, jaký mi už dlouho chyběl. ()

Reklama

Reklama