Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

dzberry 

všechny recenze uživatele

Nenásilné, nezávislé, nenaštve, nepřekvapí. On po řadě událostí podle některých nekrofil, ona celkem sexy kůstka. Mezi nimi brzy láska. Jen je třeba vysvětlit tu jeho nekrofilii. Vše se trochu zašmodrchá. Pomohou slunečnice. Prima kytky. Všechno ale dobře dopadne. Pokud neumřeli, žijou dodnes. A její matka ať si laskavě vydloubne oko. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Čisté scífko. Božská Blake Lively balí Elvise a jemu je to nejdřív jedno. Skvělá romanťárna, ke které si musí člověk cestičku doslova vyšlapat, jelikož zapadla strašlivým způsobem, až je to na Weinsteiny nezvyk (klasická nezávislárna). V tv to neuvidíte, ale tenhle klenot tak jednou do roka doporučuji na zlepšení nálady. Škoda, že jsem se napoprvé náladově nedokázal vtáhnout do děje úplně. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Snímek s takovou přehršlí rázovitých figurek, že by se dobře vyjímaly snad jen na hodinách s kukačkou. Úplně jsem cítila, jak velkou měl scénárista potřebu napsat "nezávislý" film. Bohužel nepodcenil přípravu a nejdřív pár desítek podobných snímků shlédl. A inspiroval se._____ Takže tu máme obvyklou sestavu sympatických looserů, nějaké to rodinné trauma mocí mermo vzbuzující v divákovi soucit, vzájemnou pomoc v těžké situaci a malebné polehávání a posedávání ústřední dvojice v krajině, na domě, na pláži a v poli plném slunečnic. Nechybí ani scénka obvyklá spíš v teen komediích - dvojice se vesele směje při zkoušení nejrůznějších nemožných šatů. Dialogy jsou patetické a legrační svou nabubřelou prázdností. Hudba těžkopádně podkresluje dlouhé záběry na postavy v přírodě. Ach jo.____ Nezáživné, zbytečné a hloupé. /26. 2. 13./ ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Příběh chlapce s příhodným jménem Elvis, který se staral o rodinný podnik a svého nemocného otce. Bez povolení provádí otcovu práci a zdá se mu to jako normální věc. Dokonce při tom i píše knihu. Přestože se to v jejich rodině stalo tradicí mu není nepříjemné plnit vůli a svůj "osud", který si sám nevybral. Najednou se do jeho prázdného života vnoří nic neříkající i když překrásná zdánlivě mrtvá dívka, která za "života" byla povrchní a jevila se víceméně hloupoučkou. Přestože se to stává málokdy se dívka záhadným způsobem probudí při polibku od Elvise - a toto shledávám prvním kouzelným momentem podobným s překrásnou i když trošku modernější pohádkou kdy princezna políbí žabáka a on se promění v prince...Je to moment, kdy se rozeběhne koloběh situací a najednou jsou jejich osudy spleteny v jeden i když si to skoro neuvědomují. Nejkrásnější vyjádření lásky pomocí obrazů, které jsem kdy viděla. Velice mě zaujal tento výrok Anabelle:"A přes tohle všechno nevěříš na zázraky??". Kouzelná Anabelle v podání Blake Lively a "Elvisův" výkon také nebyl špatný. Jedno velké ÁCH v dobrém :-). ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Další neokoukaný skvost! Je fajn zas vidět nezávislý film, který je kolikrát lepší než ty hollywoodské romanťáky, jejichž zápletka je pokaždé stejná. Film má silnou atmosféru a oba mladí herci zahráli vypjaté momenty moc dobře. Role tatínka se mi moc líbila a celkově průběh filmu byl skvěle natočen (nejvíc se mi líbilo malování domu, rozjetí na traktoru a kouzlo slunečnic v závěru) a tím pádem mi to utíkalo. Působilo to na mě dost reálně a romantické dny na pláži byly kouzelné. Na konci nezapomenu na polétavající červený deštník, ale přes to, konec šťastný. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama