Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlatý hattrick představuje jednu ze čtyř úspěšných sezón českých hokejistů od Nagana 1998. Tento dokument neboli sestřih utkání celého Mistrovství světa roku 2001 se odehrává v německém Hannoveru. Od sezóny 1999 do roku 2001 jsme se stali trojnásobnými vítězi světového šampionátu v ledním hokeji. Tudíž rok 2001 je českým zlatým hattrickem. V sestřihu jsou znázorněny věci, na které by český národ neměl nikdy zapomenout. (Pilda17)

(více)

Recenze (23)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Sport není moc o vzpomínkách, ale o aktuálnosti. Já nemám rád záznamy, ale sportovní přenosy živě. Záznam je už o něčem, co se živě odehrálo, což patřilo dávným dobám TV. Něky, když jsme ale natěšení na nějakou velkou sportovní událost, máme dobrý tým, tak se hodí mrsknout do vysílání tyhle vzpomínky. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Společně s Naganem 1998 nejsilnější a nejkrásnější chvíle českého hokeje. Dokument má sice přes sto minut, ale když se na to člověk dívá s odstupem času, jen žasne a strašně rychle mu to ubíhá. Základní a osmifinálová skupina je shrnuta vyprávěním, od vyřazovacích bojů je pak sestřih s živým komentářem. A při něm běhá mráz po zádech, když ještě mladý Záruba a s chraplavým hlasem řve: "Vítej zlatý hattricku". Pamutuji si to, a nelze popsat, jak to ve mně vřelo, toto se prostě nezapomíná. Tady se musí dát plný počet, kdo tak neučiní, není pro mě pravý Čech. ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Obsah je zaujmavý a hokej je pre mňa šport číslo jedna. Českej republike doprajem zlatý hattrick, ale dokument ma sklamal. Čakal som, že popíše všetky tri zlaté medaile. Myslím, že je to celé zle nastrihané a kopec iných nedostatkov. Dalo sa to istotne spraviť lepšie. Uživatelia čo dávaju 5* hodnotia výkon svojích hokejistov a nie ostatné aspekty filmu, ale celkom tomu počínaniu rozumiem. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se dokument zaměřil i přes svůj název pouze na poslední turnaj, ale důvod je jednoduchý: Vysílací práva na první dva turnaje měla/má TV Nova!! Což bylo asi to nejhorší, co se hokejovým fanouškům mohlo stát, protože kromě Záruby, který tehdy na chvíli zběhnul k Nově, to bylo doslova strašný!! A že z toho nejsou skoro žádné historické dokumenty, to je jen důsledek... Ony ty nahrávky a záběry někde budou, ale..... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Druhý nejsilnější zážitek hned po Naganu 1998. Výborně sestřihané zápasy a z gólů, které dají čeští hokejsté v důležitých utkáních, leze mráz po zádech.. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Nejlepším hráčem MS se stal český brankář Milan Hnilička. (Pilda17)
  • Do All-stars týmu se vešli 3 čestí reprezentanti. Milan Hnilička, Robert Reichel a Martin Ručinský. (Pilda17)

Reklama

Reklama