Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 2005 se parta vysokoškolských studentů vydala na výlet do Aruby. Nevinný večer s přáteli se brzy změní v tragédii, když se Natalee Hollowayová nedostaví ke zpátečnímu letu domů, do Alabamy. Natalee zmizí beze stopy a pro její rodinu nastává děsivá noční můra. Její matka Beth (Tracy Pollanová) se svou dceru snaží najít a nevzdává se ani po čtyřech letech. Společně se svým manželem Georgem (Grant Show) a svou nejlepší kamarádkou Carol (Catherine Dentová) se snaží odhalit pravdu o zmizení své dcery, které je stále zahaleno tajemstvím. Policie zatkne podezřelou trojici mladíků, ovšem ti jsou následně propuštěni kvůli nedostatku důkazů. Rodina se však stále nevzdává… (HBO Europe)

(více)

Recenze (13)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Príbeh o zmiznutí a hľadaní školopovinného dievčaťa, ktoré sa stratilo na výlete za zábavou na ostrove Aruba. A dá sa skonštatovať, že ide o pomerne vydarené televízne spracovanie a podarený odkaz pre dospievajúcu mládež. A i napriek tomu, že koniec bol jasne daný, som bol zvedavý a v očakavaní, aby som sa dozvedel odpovede: prečo a ako? ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Príbeh celkom fajn, ale katastrofálne herecké výkony, najmä zo strany matky. A posolstvo tu nevidím pre mladých, že si nemajú "užívať", veď aj tak to budú robiť a z času na čas sa niečo zlé stane, ale skôr pre rodičov, že sa cez tragédiu majú preniesť, a to čo najskôr, inak si zničia vlastní životy pátraním po podrobnostiach. ()

Reklama

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Nikdo z nás, kteří jsme to nazažili, nedokáže snad ani nikdy pochopit, jaké to je, když vám zemře dítě. Pro tuto matku, i když tušila, že její dcera je již mrtvá, bylo hodně důležité vědět, jak zemřela. Film mě určitě nenechal chladnou. A doufám, že ani vás ne. Rozhodně stojí za shlédnutí. A jako bonus je zde Grant Show z Beverly HIlls 902 10. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Brrr! Jsem sice línej psát komentáře, ale... Prvních pár okamžiků by se divák skutečně mohl tázat, kam se tak spokojená mladá slečna mohla podít. Jenže pak nastoupila postava její matky, umocněná výhradně americkým světonázorem ne nepodobným Hurvínkově představě o válečném konfliktu. Aneb Američani zasahujou v Buranově. No prostě, nijak excelentně zahrané postavy se dělí na dvě skupiny: skvělí pokrokoví američani a neschopní vidláčtí idioti z předpotopního zapadákova (kdesi, kde není skvělá amerika), kvůli kterým to nemohla FBI vyšetřit za den. Nebo jak si to ta uřvaná rozmazlená kráva představovala. Jinak celkově to bylo natahovaný jako fusekle a kdyby ta slepice v každý druhý scéně na někoho neřvala, tak bych asi usnul. Fuj, ta byla fakt otravná a moc jsem si přál, aby jí nějakej místní vidlák kuchnul. Zvažoval jsem sledovat film bez zvuku, protože jsem jí už vážně nemohl poslouchat a lezla mi asi od půlky děsně na nervy. Tak jí poděkujte za tenhle komentář. Nicméně, poučení je jasné děti: pokud pro vás nevymůžou spravedlnost násilím američani, je čas vzít spravedlnost do vlastních rukou a hystericky kopat kolem. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Podle komentářů soudím, že závěr bude zajímavý, a proto si počkám. Jinak bych to vypla. Musí to být hrozné, ale strašlivě mi leze na nervy ta ženská, která hraje její matku. A to přesto, že jsem matka a kdyby se mi to stalo, pohla bych nebem a zemí, abych ji našla. A ze všech lidí, kteří tam jsou, je mi nesympatičtější Dee Pac (nebo jak se to píše). Tak jen doufám, že on jí opravdu nic neudělal. Dávám tři hvězdy, ale ve skutečnosti to jsou dvě a půl, protože ta ženská, co hraje matku, mi strašně leze na nervy. Kdyby tam byl někdo jiný, byl by to docela zajímavý film. Doplňuji: jo, závěr by mohli pouštět ve školách jako prevnci. Ale asi bych tak úplně nesouhlasila s matkou, že její chcera byla strašně chytrá, svědomitá, zodpovědná a bystrá, protože to by asi nevlezla do auta ke klukovi, o kterém si myslela, že je taky turista a znala ho pár dní. Je mi velmi líto toho, co se jí stalo, ale to na mém nározu nic nemění. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama