Reklama

Reklama

Hot Wheels Acceleracers: Bod zlomu

  • USA Hot Wheels AcceleRacers: Breaking Point

Obsahy(1)

Jezdce závodního týmu doktora Tezly čekají další Říše, kterými musí projet. Neohrožení závodníci tentokrát opět změří své síly s robotickými Závodními Drouny v Říši potrubí a v Říši šrotu. Do závodu ale vstoupí noví silní protivníci, kteří pomocí hologramu dokáží dát svým závodním vozům jakoukoli podobu. Teď už jde o vše a závodníci musí předvést veškeré své mistrovství. Mají totiž ve svých rukách osud celého lidského světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Podvodní lokace neměla chybu, ačkoliv hlavní záporačka je taková meh, ale main charactery je příjemný sledovat a animák získal mé sympatie. Opět hudba a vizuál špička, nenudil jsem se. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Asi budu jediný, ale ten "funny robot" jde trošku mimo mě. Na druhou stranu, ta první říše v těch trubkách působí opravdu kreativně a intenzivně a ty auta těch Silencerů jsou opravdu luxusní. Vývoj charakterů pokračuje a ten cliffhanger na konci napne na další, BOHUŽEL poslední díl. Vertův comeback potěšil a jeho nová kára je pravděpodobně moje nejoblíbenější z celé série. Následná říše šrotů opět působí pestře a hlavně se mi líbí, že řidiči musí vymyslet způsob, jak se dostat do finiše. Takže to je opravdu o skillu, strategii a spolupráci, než o štěstí. To s tím kamionem bylo absolutně šílený, ale zábavný. Celá ta mytologie působí fakt mysticky a zajímavě. Další kvalitní přírůstek. ()

Kejo odpad!

všechny recenze uživatele

Snažil som sa vydržať celú hodinu sedenia u tejto sračky. Bohužiaľ nevydržal som to. Po 30 minútach som to musel vypnúť. Na hovno príbeh ktorý je horší ako somariny na Minimaxe. Odpad ! je slabé slovo ktoré som chcel dať tejto HOVADINE. ()

Reklama

Reklama