Reklama

Reklama

High Plains Invaders

(TV film)
  • Kanada Alien Western (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Mesto cestného indiánskeho bojovníka Sama, Phoenix , je malé westernové mestečko. Mesto je však zrazu neočakávane napadnuté insektoidnými stvoreniami, ktoré vznikli z uránia. To donúti Sama a malú skupinku tých, čo prežili, aby sa skryli do kostola. Na to, aby prežili, potrebujú viac než zbrane a modlitby, keďže táto divoká krajina je zaplavená smrteľnou silou nepriateľských priekopníkov. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Průměrné scifi béčko zasazené na divoký západ, docela mě to i bavilo a rozhodně se na to dalo dívat. Na to jaký měl film rozpočet jsou vetřelci docela vizuálně povedení. Jenom se divím, že si v takovém filmu chtěl zahrát James Marsters (a zrovna roli drsného pistolníka. ) Jediné co my na filmu vadilo byla hrozně protivná lovkyně lidí, jinak bych dal hvězdy tři. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Škoda filmu jsem dost fandil ale dostal jsem šeď a nevyužitej potenciál. Western+horor mám dost rád ale tady se to moc nepovedlo, už jenom proto že ti mimoni vypadaly dost divně a navíc se ukazovaly ne tak často jak bych si přál, co mě ale potěšilo byly sem tam masky, sem tam gore, a celý to v tomhle směru působilo pěkně, ale zbytek byl spíše slabej a nudnej. Efekty byly standartní na Syfy. Škoda ale filmy ze série Meneater series mě zatím žádnej film moc nepřekvapil a při tom nápady vyloženě špatný nemaj. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtových céček, ve kterých se skloubí hned několik filmových žánrů najednou, existuje celá řada. Většina z nich však má velmi mizernou kvalitu a tento scifi westernový kousek říznutý hororovými prvky je jedním z nich. Ty jsou zde však spíše odsunuty do pozadí, jako tomu bylo třeba u obou pokračování Hvězdné pěchoty. Je však potřeba říci, že i tento film je součástí Maneater film Series, přestože je svým pojetím dosti odlišný. Kanadsko-americko-rumunská spolupráce tu však smrdí na sto honů a to po všech stránkách. Mimozemská invaze zasazená do westernového prostředí nám kromě podivných téměř nezničitelných tvorů (kteří nevypadají zas až tak úplně zoufale – to ta jejich vesmírná loď už ubohá byla dost), nabídne i pěknou řádku mrtvých, nějaké to gore, nebude chybět ani zrada, trocha té romantiky a vůně střelného prachu. Kromě toho však i několik absolutně plochých postav, které tu byly spíše jen do počtu a to i napříč důležitými osobami tohoto příběhu. Jediní kdo tu trochu vyčnívali, byl odsouzenec Sam, který příležitost chopil k očištění od svých hříchů a otravná lovkyně lidí Rose – jedna z mála ženských, které bych dal přes hubu, kdyby stála vedle mě. 30% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ten úbohý rozpočet je naozaj vidno. V Rumunsku točená sračka, ktorá má do zábavnosti ďaleko. Tohtoročný, námetovo podobný COWBOYS & ALIENS, bude rozhodne veľkolepejšou podívanou. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je mi len ľúto, že v takejto sračke som videl môjho obľúbenca Jamesa Marstersa. Bol dobrý v Buffy i Angelovi, ale tento votrelčí western neustal ani on. Je to totálna blbost a od začiatku si serie do svojho jazierka. Tie nemotorne mikrovlnky by nezabili ani kravu, ktorá by bola ako rodinný dom. Ale zas dizajnovo neboli až také zle, keby ich aspoň príbeh niekde posúval. Ale to čo nám chceli nahovoriť tvorcovia sa mi zdalo detinské a šialene. Deň nezávislosti, len vo westernovom šate, no dobrá haluz. Slabé 2*. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Malé městečko si žije svým životem, a připravuje se na největší událost roku (tou je poprava vlakového lupiče Sama Danville). V ten okamžik se ale do města přiřítí zkrvavená žena ze samoty, a za ní - mimozemská potvora, která si z městečka udělá trhací kalendář. Pár lidí ale řádění mimozemského tvora přežije (mezi nimi i odsouzený), a společně musí vymyslet, jak vesmírnému šmejdu ukázat kam patří... Tentokrát začnu pozitivně, tím co se mi na filmu líbilo. 1. Cindy Sampson - ač její role byla ve filmu hodně zbytečná (jen aby tam byla trocha té romantiky), tak se mi dost líbila. 2. Vizuální podoba mimozemšťanů - byť jejich podoba musí být hodně nepraktická, tak mi přišli dost správně oškliví (na TV Film si s nimi autoři dali docela práci). No a tím bych mohl svůj komentář ukončit, ale přece jen zmíním zbytek věcí, co se mi nelíbily - dialogy, zbytek hereckého obsazení kromě Cindy, a vůbec logika a chování postav (na první potvoru celé městečko vystřílí celé své zásobníky, a ani to s ní nehne, a stejně si všichni furt myslí, že pistolkama potvoru zabijou)... ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Příšerně bizarní a dost nepochopitelná podívaná s blbejma vejmyslama. Je strašný, že to bylo zpracováno tak jak bylo, protože to má (mohlo mít) ohromný potenciál. Hodnocení ovlivnila i ta zavražděníhodná "drsná" pistolnice Rose. Za 4,5/10 ()

PanPes 

všechny recenze uživatele

Solidní sci-fi Bčko. Velkým kladem je jeho originialita - nevzpomínám si , že by někdo kdy zpracoval tento žánr jako western. Bohužel originialita tohoto filmu je asi tak všechno - celkový dojem z filmu shazují výkony herců . Naprosto nesympatická a otřesná vedlejší postava Rose coby ostřílené pistolnice je toho důkazem. Herci nastoupili na scénu s jediným výrazem na tváři a drželi se ho až do samotného konce filmu , ktery byl tak trochu klišé. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Na tuhle UFO invazi nastrčenou do časů divokého západu jsem se jó těšil, ale jak už to bývá, zklamání se dostavilo a to sakra brzy. Po svižném nástupu totiž zavládne taková ta nehezká koncentrace digitální šlichty a nezáživnosti, která zůstane až do samého závěru. Trefné bude přirovnat tenhle mix k impotentnímu staříkovi, snažíc se naládovat nějakou exkluzivní dvacítku. Neokoukaná žánrová směs ještě kurňa neznamená záruku a recept na úspěch(ke všemu když máte jalový ruce). Ty digi návštěvníky prokouknete za několik málo okamžiků a pak už prostě nebaví. To samé platí s těmi kaskadéry, co si naivně mysleli, že hrají(zasloužili by honorář maximálně ve formě facek zleva i zprava). A mimořádně naložit by potřebovala ta hermafroditní pistolnice, jejíž výkon nespadá snad do žádné normální a hlavně neurážlivé klasifikace. Uf! Tohle byla safra promarněná šance. Navíc bez koulí. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Zábavné to bylo, i když komedie není. Jinak je námět je originální, ale celkové to taková bomba není (teda na konci bomba je to jo). Vedlejší postava Rose byla strašná tu bych zabil hned na začátku jakmile se objevila a řekla pár vět. Pak je to taková klasika, pokud si dovedete představit mimozemšťany v prostředí divokého západu. Dokonce jsem se dozvěděl proč přišli v což jsem ani nedoufal. ()

ivicudus odpad!

všechny recenze uživatele

Chudák Marsters. Tento film sa radí do kategórie Ultrawarrior (štvorňadrá žena). Mechanické [niečo] nadopované na uráne a ich materská loď vysievajúca imperialistické mandelinky. Nehľadajte dej, žiadny tam nie je, dialógy zabíjajú. ()

rodan21 odpad!

všechny recenze uživatele

Veľká bieda je slabé slovo. Zato, že ide o nejaké béčkové filmy, alebo ja neviem, napr. nízkonákladové, tak budeme dávať o to lepšie hodnotenia? Mňa také nezaujíma. Mňa zaujíma mať dobrý filmový zážitok + nezaspávať pri filme + môcť zaspať po filme a nie krútiť pol hodinu hlavou, že načo som toto zapínal, takáá strata času...!!!!!!!! ()

Reklama

Reklama