Reklama

Reklama

Au Pair 3 aneb Dobrodružství v ráji

(TV film)
  • USA Au Pair 3: Adventure in Paradise (více)

Obsahy(1)

Třetí setkání s rodinou milionáře Olivera Caldwella. Katie končí první rok vysoké školy, Alex právě úspěšně maturoval a rodina se rozrostla o dalšího člena, malou Sarah. Oliver se potýká s problémy ve své firmě, přesto je odhodlán strávit příjemnou dovolenou s rodinou. Vypraví se s nimi do Portorika, kde rodině zajistí ubytování v příjemném domě na pláži. Jede s nimi i Katiina kamarádku Ariana. Brzy vyjde najevo, že vše nebude tak dokonalé, jak si Oliver a Jenny představovali. Těsně před odletem dá výpověď chůva Sarah a Alex s Katie mají úplně jiné představy, jak trávit prázdniny. Katie se rozhodne konečně prosadit svou nezávislost, Alex se na první pohled zamiluje do Ariany a přemýšlí, jak otci sdělit, že nechce vést firmu, ale studovat umění. A aby toho nebylo málo, finanční ředitel Walter Hausen se za Oliverovými zády snaží dosáhnout jeho odvolání. (TV Nova)

(více)

Recenze (19)

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Doufám, že další díl už nebude. Říkal jsem si totiž, že zatnu zuby, hecnu se a mrknu na všechny tři kousky téhle tupé mini série.. Ach, jak jsem podcenil míru demence, která mne celých 89 minut (snad) posledního dílu decimovala. Zaplať křemík, že to bylo jen těch 89 minut. Kdyby to bylo delší, asi bych si vypíchl oči a oběsil se na vlastních střevech. Přerostlá pubertální havěť už se věnuje jen vlastním výbuchům hormonů a tak je celý děj rozpitván na několik mini tragédií, které se můžou zdát každému normálnímu člověku jako triviální kokotiny. Alex je průměrný magor, který se snaží sbalit kost, na kterou jasně nemá. Jeho sestřička by si ráda nechala protáhnout škvíru, ale nemá s kým. Tatíkovi se hroutí plán na záchranu světa a matinka už pro fotra nechce makat. Do toho krkolomný útěk před osobními strážci, který tam byl zakomponován proto, aby se alespoň něco dělo. Bezbřehá nuda si dala rande s blbostí a výsledkem je tohle. Nevr mór! Alespoň se dalo koukat na Kathleen Mealiu v plavkách.. za to 5% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Je to asi 10 let, co jsem měl tu čest s prvním filmem z této prozatím třídílné série. Docela se mi tehdy líbil, ovšem druhý díl mě tak nějak minul. Na třetí díl jsem se nyní podíval jen kvůli atraktivním ukázkám, kterými tento film promovala Nova, říkal jsem si totiž, že neuškodí užít si v lednu prostřednictvím obrazovky trochu té letní pohody. A film na mě opravdu zapůsobil pohodově, což se přesně hodilo na mou ne příliš veselou náladu, která mě už nějaký ten den sužuje. Chtěl jsem se prostě podívat na nějaký oddechový film, nic neřešit a zapomenout na svůj splín a opravdu se to povedlo, film mě hodil do úplně jiné nálady, bylo fajn vidět spokojenou rodinku, která si jen tak užívá luxusní prázdniny v Portoriku, a která je v pohodě. Právě tohle jsem potřeboval, a tak film hodnotím ne po kvalitativní stránce, ale na základě pocitové stránky. Zkrátka na mě zapůsobil tak, jak jsem to v tu chvíli potřeboval, a právě ta pohoda, radost a mládí, které z filmu přímo sálaly mi v tu chvíli velmi pomohly, a proto hodnotím relativně velkoryse průměrnými třemi hvězdami. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Trojka je o ničem, předpokládám, že režisér šetřil proudem a natáčel to za tmy, a tak neviděl, že to je absurdní a hloupé, a že to na první díl v žádném případě nemá. Nevím, proč tohle vůbec točil, asi se nudil. ()

nash. odpad!

všechny recenze uživatele

Žhavý kandidát na titul nejnudnější film desetiletí. Kdybych měl shrnout jednou větou o čem byl, nenapadá mě nic výstižnějšího než Svěrákovo legendární "Celkem vo hovnu, soudruhu Bláho." A to tak, že úplně. Banální historka o milionářské rodinné dovolené, kde se nestane nic zajímavého a jeden nebo dva pokusy o humor jsou tak jalové, že zcela míjí nejen bránici, ale i rozum. ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička byl slušný film, na který se dalo koukat a člověk se i zasmál. Dvojka byla trapas, ale pár dobrých scén tam pořád bylo. Ale tohle. To už je na mě vážně moc. Nuda a klišé od začátku do konce, ani rádoby vtipné scénky nebyly vtipné. Tudy už není jiné cesty...Každý se tomuto filmu zdaleko vyhněte... ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Příšerná slátanina na n-tou. Jednička byla ještě poměrně koukatelná komedie. Dvojka už o poznání míň, ale na tohle se nedalo koukat.Tu jednu * dávám snad jen za to, že se všichni původní herci vrátili. ()

simply 

všechny recenze uživatele

Herci strašně přehrávají a konec je samozřejmě jasný od první minuty. taky nechybí dlouhé nudné scény bez děje a typická americká komediálně-romanticka klišé... ()

IvcaG 

všechny recenze uživatele

Mile mě překvapilo původní obsazení herců, ale to je vše nuda a nuda a nuda, to je jediné a plně vystihující slovo, které plně popisuje tento snímek. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem tu čest s Au pair číslo jedna a ani mi nebyl představená Au pair číslo dvě, ale po zhlédnutí Au pair číslo tři jsem si stoprocentně jistý, že pokud někdy spatří světlo světa Au pair číslo čtyři, tak já se sní určitě nechci potkat. Přesně tyto schémata dokonalých rodin a jejich letních dobrodružství, kde se potomci zamilovávají, otcové konají vše pro jejich dobro, matky všechno chápou, dobro zvítězí nad zlem, láska nad lží a nenávistí a všichni si nakonec uvědomí, že nejlepší je, když táhnou za jeden provaz, oddělují plevu od zrn a filmování od filmařiny. ()

robo7773 odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznačne najnudnejší film všetkých čias, bez pochýb. Celý film sa nič nedeje, herecké výkony na bode mrazu. V celom svete je hospodárska kríza a na takéto p..... sa nájdu peniaze. Nedal by som za tento film ani jeden cent. Aby som išiel na tento film do kina ešte by mi museli zaplatiť. Fuj hnus, nepozerajte to ak nechcete upadnúť do hlbokého spánku z toľkej nudy. Ešte že som to mal zapnuté len pri robote, inak by som tomu úplnú pozornosť nevenoval nikdy a určite by som to prepol. ()

Beata.Zajaco 

všechny recenze uživatele

Divím sa, že som to dopozerala. Kamera občas ako keby to bolo točené z mobilu s hrozným fotoaparátom, ochranka v celom filme neskutočne trápna. Pamätám si, keď som videla 1 diel to sa nedá porovnať a úprimne až neverím, že to režíroval jeden rovnaký človek. Nedoporučujem na to pozerať ušetríte si skoro 2 hodiny života! ODPAD! ()

bezchli odpad!

všechny recenze uživatele

únavný film, s nezáživným dějem a bez spádu. Mimo krásného místa, kde se film odehrává mě film ničím nezaujal. ()

Reklama

Reklama