Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velký zábavný česko-slovenský silvestrovský večer. Tradiční silvestrovskou zábavou s českými a slovenskými umělci, scénkami, humorem, písněmi a tancem vás provedou Tereza Kostková a Maroš Kramár.  Nablýskaný zábavný tříhodinový pořad s českou a slovenskou účastí tvoří hlavní náplň posledního večera roku na obrazovkách ČT1 a STV1 a bude provázet diváky až do půlnoci. Česká televize se pro tuto příležitost spojila se Slovenskou televizí a vrací se tak po letech k tradici velkých silvestrovských pořadů, kde se mísí humor a hudba, scénky a vystoupení předních zpěváků všech generací od Hany Zagorové a Heleny Vondráčkové až po Ewu Farnou. Uvidíte také monology neboli stand-up vystoupení umělců od "blondýny" Ivy Pazderkové až po matadora Luďka Sobotu i velká hudební čísla od muzikálu s Lucií Bílou až po Petera Dvorského s virtuózními Cigánskími diablami. Karel Gott vystoupí se známými italskými písněmi, ovšem ve velmi překvapivém a netradičním provedení, stejně jako nezvyklé spojení vytvoří Milan Šteindler a David Vávra s Gipsy.cz. Také Slovenská televize přivezla do studia KH4 na Kavčích horách ty nejlepší slovenské humoristy a zpěváky, kteří v některých případech vystoupí s českými - například No Name a Chinaski. A to je jen malá ukázka z toho, co vám v průběhu celého večera nabídnou moderátoři Tereza Kostková a Maroš Kramár, protože kdo nepřijde, bude jen kouzelník. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

triatlet

všechny recenze uživatele

POZOR!!!: 6.2. a 13.2. - 1. repríza, následuje záznam na DVD - pro vítěze divácké soutěže. Otázka: "Kdo uváděl Silvestr 2009? A. Maroš Kramár, B. Tereza Kostková, C. Tereza Kostková a Maroš Kramár". V červnu následuje 2. repríza, další soutěž - výhra: natáčení silvestrovského pořadu 2010. POHOV:-) PS: Zdravím programového ředitele ČT. Za trest bych ho nechal na tu zábavu - scénka, písnička z hvězdného muzikálu současnosti, rádobyvtip, scénka, písnička z hvězdného muzikálu současnosti, rádobyvtip... - koukat aspoň jednou... Dobrá zábava? (B)bejvávalo... ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Spoločný projekt verejnoprávnych televízií mal možno vyššie očakávanie, niesol sa v duchu dávno nezabudnuteľných Silvestrov zo spoločného štátu, ale chýbal mu kvalitnejší scenár. ()

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se jen tak nevydí!! Trapní moderátoři, ubohé výstupy "komiků" jako Sobotka a Vladimír Hron jako Michael Jackson!! Na tohle se prostě nedalo koukat!! ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Tradiční silvestrovská estráda, která je sice lepší než ta na TV Nova, ale i tak je na dost nízké úrovni. ()

Cracker 

všechny recenze uživatele

Nič, nič, nič... Slováci robia všetko možné len to čo by mali nerobia... Strašná prevaha českých umelcov...Markíza nemala konkurenciu. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Maroš Kramár by neměl vůbec moerovat akce, alespoň ne tady u nás. Je to něco příšerného. On nemá vůbec ten správný drive, prostě nic. ()

Realmond 

všechny recenze uživatele

Na Silvestra by měla být v TV kvalitní zábava jako to bylo dřív (Menšík a spol.) Silvestr s ČT spíš ukázal spíš trapnou zábavu. ()

HRom99 

všechny recenze uživatele

Ak to porovnavam s podobnym typom televiznej zabavy, tak toto dielo obstalo velmi dobre. Vyborne napisane dialogy moderatorov a ich rovnako dobre prevedenie. Nemal som pocit, ze by boli trapni. Urcite by som mohol mat vyhrady k niektorym vystupeniam, skupinam apod., ale toto ma zabavat masy, takze ako celok to bolo velmi vydarene. ()

stenyek odpad!

všechny recenze uživatele

Poslední den v roce zapnou tv jen ubožáci, co nemají nic lepšího na práci - jsem ten ubožák ale nestojím o to, aby mi to neustále tv předhazovala, že jsem chudák a za trest se musím dívat na tuhle hovadinu - takový má dojem z téhle ,,šou´´ ()

Reklama

Reklama