Reklama

Reklama

My Name Is Lisa

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
USA, 2007, 6 min

Režie:

Ben Shelton

Hrají:

Carlie Nettles

Obsahy(1)

Krátký příběh obyčejné americké třináctileté dívky o tom, jak je těžké žít s člověkem postiženým Alzheimerovou chorobou, zvláště jedná-li se o člověka natolik blízkého, jako je matka. Vítěz Best YouTube Short Film of 2007. (R´Hell)

Recenze (11)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tedy až na tu pasáž s mlčky střídanými výrazy zoufalství (tak trochu nadstavbové klišé) vcelku uvěřitelný kraťas. Navíc ta třináctiletá holka Carlie Nettles má třináckrát víc hereckýho talentu než její o třináct let starší, s třináctikilovýma silikonama pohupující rádoby herečky ---> Hello I'm Lindsay Lohan. Good job! ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Na mě to teda moc velkej dojem neudělalo. Ač se jedná o vážnou věc, už od začátku mi to (mmj. i díky hudbě) připomínalo spíš komedii :-/ ()

Drakenovec 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů před tou malou holkou, že se s tím dokáže tak vyrovnat. A navíc, málokteré dítě by se dokázalo tak postarat o svou matku, postiženou Alzheimrovou chorobou. ()

Ellway 

všechny recenze uživatele

Málokterý dospělý se dokáže vyrovnat s tím, když jeho rodiče postihne Alzheimerova choroba, o co horší je, když se s tím musí vyrovnat ještě dítě... ()

Reklama

Reklama