Reklama

Reklama

Velký požár v Pontypandy

(TV film)
  • Česko Požárník Sam: Velký požár v Pontypandy (více)
Animovaný / Rodinný
Velká Británie, 2008, 61 min

Obsahy(1)

Městečko Pontypandy má spoustu zajímavých obyvatel a hlavně jednu požární stanici, která má neustále plno práce s hašením požárů... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Ľahko, len tak odfláknutá animácia, pre mňa úplne nezaujímavé postavy ani príbeh a len tak na rýchlo napísaný scénar, z ktorého asi tvorcovia nebrali ohľad na to, že to niekomu príde hlúpe. Samozrejme to je vytvorené pre detské publikum a mne sa ako decku takéto veci páčili a nevšimal som si nejaké veľké chyby, takže kritizovať a znehodnocovať to nemôžem. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Součástí nových řad Požárníka Sama (od 2008 a poprvé s CGI animací) jsou i tři "filmy". Tohle je jeden z nich. Velký požár v Pontypandy je, stejně jako skoro všechno se Samem, fakt cílený na ty nejmenší děti. Scénář na dospělého vůbec nebere ohledy, ale protože to u nás hraje už pár týdnů dost často, stalo se z toho takové malé GP. ()

Reklama

fishki 

všechny recenze uživatele

Celé krásne detstvo s Požiarnikom Samom pokazené hodinovým bludom, ktoré vyzerá ako úvodné videjko k datadisku The Sims. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Animácia je jednoduchá, na viacerých miestach nedotiahnutá, skoro až odfláknutá, ale príbeh bol celkom v pohode. Malo to hlavu i pätu a pre decká aj poučné. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama