Reklama

Reklama

Dinosauři

(seriál)
  • Česko Souboj dinosaurů (více)
Velká Británie, 2009, 4x44 min

Obsahy(1)

Dinosauři byli nejdokonalejšími prehistorickými stroji na přežití, kteří vládli na zemi dlouhých 120 milionů let. Jejich těla skrývají anatomická tajemství, díky nimž dokázali přežít v prostředí pravěké planety Země. S využitím realistické filmové 3D grafiky a nejmodernějších anatomických a paleontologických poznatků dokument „Válka dinosaurů“ odlupuje vrstvu po vrstvě kůži i svaly a odkrývá mozky dinosaurů, aby odhalil skryté taje vnitřního fungování těchto největších zvířat, která kdy naši planetu obývala. Dokument podrobně popisuje výhody i nevýhody pravěkých tvorů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Dokument s nádhernou grafikou, ale bohužel trpí všemi neduhy filmů pro Discovery. Tzn. neustálé opakování už dříve řečeného plus opakované záběry stále dokola, což je po chvíli občas pěkně otravné. Za grafiku jasně za 5*, za informace (i když vám je někdo zopakuje asi desetkrát za díl) tak 4* a právě za styl dokumentu je to 1*.... Škoda, zlaté Putování s dinosaury, které už nikdo 12 let nepřekonal.. ()

Diabloxxl 

všechny recenze uživatele

Po pozretí prvej časti som si povedal, tak toto by malo mať podnázov: pre ľudí z poruchou krátkodobej pamäti. Mohol to byť tak pekný dokument so zaujímavými informáciami a krásnym grafickým spracovaním. Bohužiaľ to úplne pokazilo donekonečna opakovanie tých istých faktov a záberov postrihaných tak aby zrejme len natiahli dĺžky dokumentu na dvojnásobok.Cítil som sa ako idiot....NEZNÁŠAM ZBYTOČNÉ NAŤAHOVANIE!!! ()

Reklama

dessa odpad!

všechny recenze uživatele

Za naprosto šílenou formu dokumentu dávám odpad, ačkoli dokument obsahuje zajímavé informace a solidní grafiky a animace. Slyšet během jednoho dílu snad 30x stejnou informaci je fakt k posrání. Sice se říká, že opakování je matka moudrosti, ale co je moc, to je moc. Solidně našlápnutý paleodokument je tak totálně zazděn naprosto debilním opakováním stejných záběrů a chrlením týchž informací! Stačil mi první díl, víc toho vidět nemusím. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Připadalo mi, že je ten dokument natočen pro naprosté pitomce. Jinak si totiž nedovedu vysvětlit opakování již řečeného pětkrát až šestkrát každých pár minut. Bez neustálého omílání stejných záběrů a řečí by se to celé krásně vlezlo do půl hodiny. Dvě hvězdičky za animace a za informační hodnotu, kterou dokument skutečně má. Ovšem novácký bombastický styl, považující diváka za naprostého blba, dělá ze zpočátku slibně vypadajícího dokumentu takřka nekoukatelnou záležitost. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak to klobouk dolů před takovýmhle dokumentem. Až do dneška jsem o různých .....saurech neměl ani ponětí. Vlastně mě to ani nijak nezajímalo, ale tenhle dokument mě solidně pročísnul. Při pohledu na ty potvory jsem si připadal jak malá bezvýznamná nula, kterou by si dal kolemjdoucí saurus jako zákusek. Forma jakou do nás dokument láduje informace o saurech je snová, poutavá a megapoučná zároveň. Animace na úrovni 21.století mě opakovaně vyrážela dech. Tady není co řešit, pět hvězd i kdyby měli být poslední na csfd. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama