Reklama

Reklama

8 Out of 10 Cats

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Velká Británie, 2005, 42x24 min

Scénář:

Lou Sanders

Účinkují:

Jimmy Carr, Jon Richardson, Sean Lock, Jason Manford, Aisling Bea, Rob Beckett, Joan Rivers, Peter Serafinowicz, Rhys Thomas, Janice Dickinson, Alex James (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Britská televizní panelová show, která se točí okolo statistik a dotazníků, názorů britského obyvatelstva a aktuálních událostí. Moderátorem této show je britský komik Jimmy Carr a v roli soutěžících se pravidelně střídají britské celebrity. (AAnubis)

Recenze (8)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Strašně varchlatý začátky s mizernym kapitánem Spikeym vystřídala skoro až bezkonkurenční přítomnost; WILTY aby se třáslo o neoficiální titul nejzábavnější panelovky. S Jonem je to uplně o něčem jinym než dřív. A Lock je pak samozřejmě vynikající stálice, díl je schopnej odtáhnout i uplně sám. (Gabby Logan ♥, tu při panel show prostě nejde nežrat). EDIT: Ačkoliv ji zbožňuju, Aisling se tady bohužel dost nechytá. Rob mi přijde super, ale ta nevyváženost je prostě do očí bijící. Bude to chtít další restart, se obávám. ()

Lordkolol 

všechny recenze uživatele

Oproti speciálu je tohle neskutečně trapný, bohužel jsem se přehlédl a tak jsem viděl asi polovinu prvního dílu 21. řady. Troufám si říct, že mám docela slušné znalosti britské televizní scény, ale co se tady pohybuje za tragédy, to jsem opravdu nečekal. Velice slabé tři hvězdy a poučení pro mě, 8 out of 10 cats není 8 out of 10 cats does countdown, nechť má nepozornost slouží pro výstrahu ostatním. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Restart s Aisling a Robem bohužel nedosahuje kvalit éry Seana s Jonem a nedivil bych se, kdyby po 20. řadě nastal da(e)lší hiatus. ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Závidím Britům jejich inteligentní a vtipné celebrity. Opravdu pořad, který stojí za to... ale musíte být trochu anglofil :) ()

Dejsifacku 

všechny recenze uživatele

Kdyby byly české pořady alespoň z desetiny tak úžasné, zvážím koupi televizoru. Jedna z nejlepších panel show, jaké UK vyprodukovala. ()

Reklama

Reklama