Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vědci z celého světa mají podezření, že v severním Pacifiku je umístěna tajná základna, na které se nachází atomová bomba. Pro potvrzení nebo vyvrácení tohoto podezření vysílají na ostrov ponorku v čele s kapitánem Jonesem (Richard Widmark). Na palubě s ním a jeho muži je také profesor Montel (Victor Francen) a jeho asistentka. To, co zjistí, ovšem nikdo z nich nečekal. (Mol)

(více)

Recenze (5)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Správne starosvetské dobrodružstvo s ponorkou. Môj žáner to neni, ale niektoré scény (hlavne v prostrednej časti filmu) sú výborne natočené a tie Fullerove kulisy sú neodolateľné. Úplne si predstavujem malého Robbinsa a malého Jarmuscha, jak nato čumia s otvorenými ústami a snívajú o hrdinstvách. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Starosvetské špiónske dobrodružstvo, ktoré okúzľuje svojím námorným prístupom k látke ( aj keď nejde zas až tak niečo nové, či originálne ), strhujúcim podaním akčných scén a milo old school trikmi. Zaujme práve to obecenstvo, ktoré tieto aspekty zbožňuje. ()

danecek24

všechny recenze uživatele

11. Zlatý Glóbus za rok 1953 - cena (1) - *Objev roku (herečka) - Bella Darvi (Pozn.: Cenu získala i za výkon ve filmu "Egyptian") ()

Mol 

všechny recenze uživatele

NOW HERE'S WHERE WE FIND OUT IF WE'VE LIVED RIGHT!! Naprostej masakr. Richard Widmark a jeho tvrdej kapitán Jones, s tím bych se plavil klidně do pekla a zpět. Pro ránu nejde daleko, prsty nožem krájí jako mrkev do polívky a s krásnou Denis si může dělat co chce, protože ta propadla jeho kouzlu, tak jako já. A když celá osádka japonské ponorky I-203 vystoupí na palubu se samopaly a snaží se sundat z oblohy B-29 Superfortress, tak to jsem teda koukal jako diabetik na větrníky v cukrárně. Set sakramentsky napínavej ponorkovej vál. EACH MAN HAS HIS OWN REASON FOR LIVING, AND HIS OWN PRICE FOR DYING!!! ()

Reklama

Reklama