Reklama

Reklama

Elise Clifton-Wardovou (Angelina Jolieová) sledují na každém kroku tajné služby. V tomto případě za vším hledej muže. Žena je totiž jedinou spojkou k v několika státech hledanému mafiánovi Alexandrovi. Ten leží v žaludku nejen tajným službám, ale i Reginaldu Shawovi (Steven Berkoff), mocnému gangsterovi, kterého Alexandr po letité spolupráci obral o mnoho peněz. Tajné služby věří, že pár bez sebe nemůže dlouho vydržet, a doufají proto, že muže budou moci při jejich setkání chytit. Předpokládají, že padouch bude mít změněnou podobu. Jednoho dne při snídani v pařížské restauraci obdrží žena od svého miláčka dopis s instrukcemi. Má nastoupit do vlaku do Benátek a mezi pasažéry si vybrat někoho, kdo by se mohl Alexandrovi podobat. Chtějí tím tajné služby zmást a odvést na falešnou stopu. Elise postupuje dle plánu a do oka jí ve vlaku padne sympatický cizinec Frank Tupelo (Johnny Depp). Frank je Američan, učitel matematiky, turista. Elise je okouzlující žena a muž se do ní na první pohled zamiluje. Pár spolu povečeří a těsně před Benátkami se rozloučí. Inspektor Acheson (Paul Bettany) ze Scotland Yardu ale mezitím zjistí, že Frank není jeho cíl a že jsou na falešné stopě. I přesto, že jeho nadřízený případ uzavře a přinutí ho pátrání ukončit, inspektor v misi pokračuje. Jiný agent v domnění, že Frank je skutečně ten správný cíl, tajně informuje gangstera Shawa o tom, že jeho nepřítel právě přicestoval do Benátek. Franka tedy čekají v Benátkách samé nepříjemnosti… (TV Prima)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (1 001)

Shit 

všechny recenze uživatele

S timhle Depp a Angelina šlápli krapet vedle, sice né úplně do hovna, ale těsně vedle něj určitě. Největší problém je asi v tom, ,že Florian Henckel von blablabla se snaží kombinovat akční thriller s komedií, ale nedokáže kvůli snaze o vtip a odlehčení z toho vyždímat napětí a komediální stránku zase pojímá jen tak zlehka, takže s ní ani pořádně nepobaví, navíc Depp nemá co hrát a Angelina Jolie na tom není o moc líp, takže se tam dvě hlavní postavy tak jako proplétaj, do toho průměrnej příběh, u kterýho je fakt obtížný aspoň předstírat zájem, jak to dopadne a rádoby hrozně napínavej a šokující závěr jen potvrdí, že tohle stačí jednou a dost. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne - příjemná oddechovka s milou hudbou, hezkou kamerou, krásnými interiéry, pusu špulící Angelinou (i když jsem čekal, že alespoň jednou vezme do rukou kulomet) a Deppem, co se zdál po většinu času jaksi mimo....aha, to byl záměr! Na celém filmu u mě ovšem vyhrávají mé milované BENÁTKY! A především kvůli nim jsem si film užil. Kdyby se přihodilo více mrtvol a krve, jenže možná jsem viděl cenzurovanou verzi...to nevím. Na sychravé odpoledne jako stvořené. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Takze podla zanrov, akymi je ohodnoteny tento film nemozem uplne suhlasit. Da sa povedat, ze je to krimi, ale skor take spionazne krimi s lahko komedialne ladenou romanticko-spionaznou zapletkou. Ale urcite nemozem suhlasit, ze je to drama alebo thriller. Dokonca ani akcie tam nebolo dost vela, co ma trosku sklamalo, ale na druhej strane na zlepsenie nalady je to celkom slusna oddychovka. Scenar sa mi pacil, bolo tam par prekvapeni, mozno pre niekoho predvidatelny koniec, avsak ja som sa do cierneho netrafil, lebo som si predstavoval uplne iny zaver. Jednoducho netreba cakat nic velke od tohto filmu a budete mozno spokojni. Nemecky reziser Florian Henckel natocil aj dramu ZIVOTY TYCH DRUHYCH (2006) o tajnej bezpecnosti Stasi v byvalom Vychodnom Nemecku, ktora sledovala a odpocuvala nezelanych ludi... 30.12.2010 _______ Johnny Depp - (Frank Tupelo) +++ Angelina Jolie - (Elise Clifton-Ward) +++ Paul Bettany - (Inšpektor John Acheson) +++ Timothy Dalton - (Šéfinšpektor Jones) +++ Steven Berkoff - (Reginald Shaw) +++ Rufus Sewell - (Angličan) +++ Christian De Sica - (Colonnello Lombardi) +++ Hudba: James Newton Howard +++ (Videl v kine 28.12.2010) +++ ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.0/10] | me: Škoda, škoda, škoda,... Bol som pozitívne naladený a pripravený sa zabaviť, ale (a hoci ma to neteší) musím povedať, že som sa kvalitne nudil. Pekný Paríž, pekné Benátky a pekná Angelina. To je ale všetko. Johnny ani nedostal priestor k nejakému herectvu keďže samotný film nemá čo ponúknuť. Je to len drahá prehliadka krásnych miest, šiat a účesov s Jolie a Deepom na čele, pričom ani jeden, ani druhý nemajú dôvod a priestor využiť svoj herecký potenciál. Angelina je postavená do pozície bohyne, kde každé jej vystúpenie je zvodné a každý ťah elegantný a jemný. Jej krivky sú zvýraznené snáď každým centimetrom navôkol nej, ale to je tak všetko. Nič viac, nič menej. Žiadny vtip, žiadna zábava sa nekoná, všetko je už opotrebované a nebyť Angeliny, Johnnyho a stomiliónovej ($) prehliadky Benátok ako nosnej časti tak by tento film nestál za nič. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

aka vyborna absurdna komedia sa z toho vyklula... juch, kolko smiechu bolo u nas v domacnosti :D osobne si zapamatam beh splaseneho Jacka Sparowa po streche Benatok, Angelinine vlasy ala Courtney Love po heroinovom zatahu, takmer azurovo modru tzv.bazenovu vodu v Benatkach, no a este Angelininu mega pusinku. A Angelininu helmu, ktoru si asi zabudla dat z hlavy este z cias natacania filmu 60 sekund... Ale to o jej vlasoch som uz asi spominala, takze asi tolko :D Aha a este jednu hlasku... buongiorno,... Bon Jovi... lolec :D ()

Galerie (153)

Zajímavosti (25)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 100 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Angelina Jolie (Elise) sa počas nakrúcania sťažovala, že Johnny Depp (Frank) by sa mal osprchovať a nebola spokojná s jeho obsadením vo filme. Johnny Depp zas nazval Angelinu fúriou, ktorá chce mat všetko pod kontrolou a nie je schopná akceptovať predstavy ostatných. (maestrotatum)

Související novinky

Ricky Gervais opět všechny naštve

Ricky Gervais opět všechny naštve

19.11.2011

Je to překvapení? Vlastně ani ne. I navzdory tomu, že většina celebrit, které si britský komik „podal“ během letošního moderování Zlatých Glóbů, se strašlivě urazila. Na Hollywood Foreign Press… (více)

Boj s větrnými mlýny pokračuje

Boj s větrnými mlýny pokračuje

29.12.2009

Zdá se, že projekt The Man Who Killed Don Quijote opravdu vstává z mrtvých. Nešťastná produkce byla svého času doslova spláchnuta po několika dnech natáčení (jak o tom vypovídá slavný dokument… (více)

Reklama

Reklama