Reklama

Reklama

Tajná agentka Ana Lucía s krycím jménem Analia má za úkol dostat se k jednomu z nejhorších kriminálníků v Los Angeles Rickymu Montanovi. V jednom z jeho oblíbených klubů začíná pracovat jako striptérka, zaujme jeho pozornost a dostane tak prostor k dopadení zločince. Ten ale začne pátrat v její minulosti a podrobí ji děsivému testu. Jako policistce jí zadá úkol zabít úspěšnou obchodnici Marianu Montielovou. Analia se ale neprozradí a s vraždou souhlasí. Obě krásky se setkají v den, kdy Mariana, doposud žijící spokojeným životem, odhalí manželův románek se sestřenicí Sarou. Opilá nasedne do auta a cestou potká právě Analii.
Ta jí prozradí pravý důvod jejich setkání a snaží se Marianu přinutit, aby spolu vymyslely plán jak Rickyho obelstít. Nešťastná Mariana ale stočí řízení – a auto s oběma ženami padá z útesu. U nehody se objeví doktor Armando Rivera, který se rozhodne k odvážnému experimentu. Analiino tělo se ztratilo a Rivera, který se zabývá klonováním buněk, se rozhodne pomoci Marianě. Její popálenou a znetvořenou tvář zrekonstruuje podle fotografie, která se našla na místě nehody. Na té je ale právě Analia.
Po čtyřech letech se Mariana zcela uzdraví, avšak ztráta paměti a nová tvář způsobí, že se musí zhostit úkolu tajné agentky a snažit se zavřít Rickyho. Opět se setkává s manželem Danielem a jejich dcerou, které však kvůli ztrátě paměti nepoznává. A oni zase nepoznávají ji, protože má jinou tvář. Postupně si ale začne vzpomínat, kým doopravdy je. Ve hře se objeví i pravá Analia, která nehodu tehdy přežila, a osudy obou žen dostanou další grády... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

Na jednu stranu je to klasická telenovela (milostný trojúhelník Camila+Cristobal+Miguel, zjištění, že Mariana není dcerou Carmen, ale dcerou Olgy...), na stranu druhou jsou zde tak strašně zajímavá témata (výměna tváří, klonování, vraždící babička, mafie...) že minimálně 50% by si tento seriál zasloužil. Opravdu nechápu proč telenovely musí hodnotit ti, kteřým tento žánr nic neříka :-(  Na IMDB má 7,8/10 (hodnotilo 288 uživatelů) a na polském FILMWEBU dokonce 8,2/10 (hodnotilo 753 uživatelů)... To jsou češi a slováci opravdu takoví hlupáci, že nedokáží ocenit kvalitu jihoamerických seriálů?

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

yinloveyang

Sci-fi prvky jsou dobré, líbí se mi, že se tvůrci nebáli experimentovat a že je to takové propojení telenovely se sci-fi thrillerem :) Hold každému se líbí jiný druh telenovel...

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Proč jen dvě? Co na tom, že úvodní znělka k tomuto je jedna z nejcool úvodů jakékoliv telenovely, táhne se to a já pochybuji, že narozdíl od takové telenovely v náručí ďábla někdy k tomuto budu mít vztah takový, abych viděla každý díl. Ale to s těmi scifi prvky zde, to beru, to se mi líbí :))) Dokoukám to, ale budu přeskakovat, chci hlavně vidět reakce všech, až se všichni dozví, jak to všechno tam bylo a na to čekat také nebudu, takže přeskakování určitých dílů, tomu se prostě nevyhnu.

na příspěvěk reagoval fiLLthe3DD

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

To máš pravdu,nejde tam ani o ty klony,a souhlasím s tebou že lidi nedokážou pochopit,že i latinskoamerické telenovely mohou mít své klady,např. - Herci zde tak moc nepřehrávají jako jinde,jsou sympatičtí,námět je dobrý,ale opět souhlasím-je to opravdu dost roztahaný a počet dílů by se mohl zkrátit na polovinu... Ale kdyby tu psali žánr - akční/scifi/krimi- mělo by to hodnocení možná tak kolem 50%. Vém si že Alguien te mira má hodnocení taky kolem 50% a při tom na p. Love běželo v upoutávce- Telenovela ve které řadí vrah... Kdyby tady psali že A. te mira je telenovela,každý byto ohodnotil ODPADEM bez toho aniž by to shlédl Ale toto je jen moje myšlenka. A z toho vyplývá že někteří lidé jsou tak blbý,že tomu daj odpad jen proto že tento žánr nesnášej. A nesouhlasím s tebou v tom,že je D. Rosaura až tak hrozná... O debilní seriály se starají jen němci-ale to jen tak pro srovnání...

matthew.17

matthew.17 (hodnocení, recenze)

Tam ani nejde o tie klony, tu ide o to, že ľudia majú problém pochopiť, že aj seriál točený v španielskom jazyku môže mať úroveň, kvalitené herecké výkony a napínavú zápletku. Analía nie je práve najlepšie dielo, je to veľmi naťahované a má mnoho logických kiksov, ak by sme ju brali ako seriál sám za seba, zrejme by si zaslúžila tak 2-3*. Každopádne ak to zrovnáme s ostatnými telenovelami vysielanými už len u nás, tak dať to odpadu! s takými kokosinami ako Nespútaný Anjel, Divoška Rosaura, Votrelkyňa alebo Labyrinty vášne je naozaj nefér a ja zfleku dávam 5* už len za Elizabeth Gutierrez ktorá má na viac ako len Telemundo, s jej krásnou tvárou, talentom a výbornou angličitnou by mohla skúšať preraziť aj v Amerike (v ktorej mimochodom vyrastala a dnes už aj žije)

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

To nízký hodnocení fakt nechápu! Většina lidí stejně dala ODPAD protože si tu přečetli,že je to telenovela-kdyby např. věděly že kolem 130 epizody Analiu naklonovaly,jistě by své hodnocení změnily.

matthew.17

matthew.17 (hodnocení, recenze)

súhlasím. Los Angeles, krásna hrdinka, neokukaná zápletka... Čo viac si človek môže želať =D

Reklama

Reklama