Reklama

Reklama

Garfield 3D: Zvířecí jednotka zasahuje

  • USA Garfield's Pet Force (více)
Trailer

Obsahy(1)

V novém dobrodružství všemi oblíbeného líného kocoura Garfielda se potkává svět kreslených postaviček se světem komiksů. Garfield se nehodlá za žádných okolností nechat vyrušit čímkoliv kromě jídla. Pak se ale ve světě kreslených postaviček objeví svalnatý superkocour Garzooka s hrůzostrašnou zprávou o tom, že ve světě komiksů napadla zákeřná superpadouška Vetvix mírumilovnou planetu Dorkon a ukradla vynález, který jí pomůže oba světy dobýt. O jaký vynález jde? O molekulární směšovač, který dokáže spojit do jedné dva libovolné předměty nebo i lidi! A ti, kteří jsou takto spojeni, jsou zcela pod kontrolou toho, kdo směšovač ovládá. Zbraň ale potřebuje k provozu krystal, který Garzooka mazaně sebral. Všichni obyvatelé světa kreslených postaviček jsou v nebezpečí smíchání, leda by v sobě Garfield dokázal najít vůli připojit se ke svému superhrdinskému dvojníkovi Garzookovi a společně zachránit oba světy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $5,247,229║ Otrasný príbeh a počítačová animácia na rok 2010 príšerné slabá, absentujú dokonca aj zábavné gagy, takže o pobavení ani reč, problém je aj v tom že človek ani nevie akej vekovej kategórii sa chce rozprávka prihovoriť, lebo tento zlepenec nemá asi pre nikoho moc čo ponúknuť, trošku to zlyhanie tvorcov napravuje 3Dverzia, ináč vrcholová ničotnosť a zbytočnosť. /videl v kine 3D verziu: 30%/ ()

Kryšpín odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní destrukce comicsové klasiky. A když se nebaví ani děti v kině (pouze se usmějou nad jedním zažívacím problémem), tak je někde chyba. MOVE TO TRASH! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

(3x) A to kotě za mnou povídalo: "To je nejlepší film mýho života!" Mýho, pravda, sice ne, ale je fakt, že 3D bylo vyvedené a vzhledem k tomu, že hrané nebo 2D verze Garfieldových seriálů / filmů příliš nežnu, toto bylo fajn. Takže blaženě akceptuju celý kompaktní celek těchto nejnovějších příběhů, počínaje filmem Garfield šokuje a pokračujíc Garfieldovým festivalem humoru. Škoda, že k tomu měl merchandising jen kolonel z Kentucky. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že předchozí dva díly, na které tento bezprostředně navazuje se mi vůbec nelíbily. Takže moje očekávání byla nulová, ale když ten tlouštík je všude vylepenej a je to takovej fešák, kdo by mu mohl odolat. Jin Davis napsal asi nejlepší scénář, což zní sice pěkně, přesto je to pořád minimálně sto kiláků pod úrovní zábavnosti novinových stripů. Animace pořád stejná jako v předchozích dílech, jen přibyla 3D animace a musím říct, zatím snad nejlepší co jsem viděl, navíc pokud si vezmem, že jde pouze o video film, je to trochu smutné. Ale největší kvalitou zůstává líný, tlustý, žravý kocour jehož potkání se svým bratrem superhrdinou je vtipné. Ostatní postavy jsou spíše stafáž, hlavní záporačka je na odstřel a její výbuchy smíchu mi lezly na nervy. Dabing pouze průměrný, málo lidí a Bohdan příšerný, ale Čech byl dokonalý. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Garfielda nemusím, nikdy jsem mu nepřišel na chuť. CITÁT - Jedna kočka může změnit celý svět. Tento sci - fi Garfield bohužel můj názor nezměnil a ani 3D verse tomu nepomohla. Nuda. Chudě kreslené. CITÁT - Takhle se vesmír nezachraňuje !!! ()

Pierre odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol animovaného NEvkusu. Tohle už nemá s komiksem společného NIC. Raději se tomu zdaleka vyhněte. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale tohle už je tak velká pitomost, že se na to nedá moc koukat. Barvy jsou šílené, animace nic moc pěkná není a Garfield jako hvězda sci-fi animáku, to mi prostě moc nesedí. Ne, Garfield nefunguje ani v 3D animovaném snímku, protože příběhy, v kterých se vyskytuje, jsou jednoduše pitomé. ()

Baker

všechny recenze uživatele

Nehodnotitelné. Předně je třeba říct, že to není Garfield, postavy se chovají náhodně a samotný Garfield ve filmu zas tak moc není. Grafika je jednoduchá, ale jakžtak vystačující. Dost mě překvapily citace např. Spidermana 3, nebo Války světů, což u filmu pro děti do 8 let není úplně běžné. A 3D je kupodivu dost dobré. ()

2mig1 odpad!

všechny recenze uživatele

otázkou zůstává, jak se může stát, že tahle video tragédie se na český plátna dostane a takový the town se s jazykem na vestě dosápe jenom na dývka... ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

18% mi přišlo kruté, ale potom, co jsem viděl se už tolik nedivím. S opravdovým garfieldem to má společného pramálo. Vtipných okamžiků je minimum a výtvarné pojetí je lehce odpudivé. Tento film se na Garfieldovi přiživuje jako nenažraný parazit. Nicméně, když odhlédnu od toho, co to mělo být, tak se to dalo vidět a jako samostatný film, bez návaznosti na líného kocoura by to nebylo tak zlé. ()

VasaX odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad. Naprostý a úplný. Tak hrozný, že pro mé vlastní dobro si můj mozek nedokáže připustit asociaci s "Tím Garfieldem". Debilní "příběh", "děj" i "charaktery" (uvozovky, protože jsou to chabé parodie na samotný význam slova). Otravný dabing. Příšerná umělá animace. A 3D To ještě celé podtrhuje. Na hodinu dvacet nafouklé něco z produkce televize kolem sedmé ranní, co jsou schopné pobrat jen rozespalé děti maximálně do předškolního věku. Otázkou tedy zůstává, kdo to vlastně tvoří. A proč. ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohej Gafield... To co z něj tento režisér vytvořil je odporné... Tenhle film je dělaný pro děti do 4 let. Tedy kdy si ještě to dítě užívá hlavně ten 3D efekt a nějáký děj či dialogy jsou mu ukradené. Jelikož dělám v kině, tak v 95% případech lidé ze sálu odcházej nasr**i s komentáři typu " To byla 3,14covina,kravina" atp. Pochvalnej komentář sem snad ještě neslyšel. Tak aby ne, když za tuhle velkolepou zhovadělost vyplácli 2 kila... --->0% ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou věci, které by se ani nikdy 3D dělat neměly. Ne snad kvůli "hloubce" "díla", ale jednoduše proto, že to vypadá hrozně. Garfield je jednou z nich. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Šla jsem, protože jsem musela...a přežila jsem, aniž bych utrpěla nějaké závažné újmy :-) Kromě peněženky, ta myslím plakala...Nechápu, proč to bylo 3D, možná, že bez toho by do kina nikdo nepřišel. Tady na diváky asi 2x letěly nějaké předměty a to bylo vše. Zato to stálo o ranec víc. Animace taková normální, ta mě nepohoršovala. Délka jakž takž přiměřená. Největší slabinou jsou ale dialogy (příběh je blbý, ale to jsem čekala). Nevím, mám pocit, že TEN Garfield, který běží v TV jako seriál někdy o víkendu dopoledne, má chvílemi vtipné momenty a celé je to takové milé, plné jídla a Johna a tak. Tohle byla bohapustá nuda a to byl největší průšvih. Ale synovi se to líbilo, i když myslím to tak trochu hrál. A ohlas v kině, ten byl taky minimální. Ne, fakt to nestálo za to, ale dávám za dvě hvězdičky, protože až tak na těch 9%, co tu teď je, to podle mě nebylo. ()

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Byla jsem na tom s dětmi před delší dobou v kině, a normálně se stydím za to, že musely vidět takovou hovadinu. S úžasným vtipným a originálním Garfieldem už to nemá nic společného, jeho vtip a šarm se vytratil. Nebylo to vtipné, ani originální, a dokonce ani zábavné. Škoda času. ()

Reklama

Reklama