Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 12 (1983) (série)


Poklad (S12E41)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1983, 14 min

Obsahy(1)

Malá televizní komedie o tom, co se stane, když děti nechtějí čekat na dárky až do Štědrého dne. Děti se v noci vydají na půdu hledat schované vánoční dárky. Když to rodiče zjistí, matka dětem řekne, že letos žádné dárky nebudou, a schová balíčky do skříně v pokoji. Na Štědrý večer děti skutečně pod stromečkem nic nenajdou. Matka je nejdřív pokárá za jejich zvědavost a poté jim dárky chce dát, ve skříni je však nenajde. Záhadu nakonec vysvětlí otec... (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, dárky nosí Ježíšek a rodiče jsou přesvědčení, že děti v této víře žijí. Jak ukazuje tato televizní povídka, opak je pravdou a že dětí slídí a hledají ukryté dárky může mnohý rodič dosvědčit. A když je najdou, vánoční překvapení je rázem ztracené. Ale jak ukazuje příběh, lze to vyřešit i šalamoucky. Zpočátku sice přijde zklamání a smutek, ale docílí se toho, že ve finále přijde radost úplně stejně, jakoby se vůbec nic nestalo. Pro rodiče, kterým se něco podobného stane, je toto výborný návod, jak takovou situaci rozumně vyřešit. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děti najdou na půdě vánoční dárky a matka je za to chce potrestat báchorkou o tom, že se potom dárky propadnou do země. Otec má připravené ale jiné překvapení. Slabá povídka z ostravské televize. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama