Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zero se vrací do Cross Akademie na post prefekta. Ale nedlouho poté je obviněn Nejvyšší radou upírů z vraždy Šizuko, čistokrevné upírky. Naštěstí zasáhne Kaname, také čistokrevný, a radu posílá pryč. Díky tomu vyvstane podezření, že to možná nakonec byl on, kdo Šizuku zavraždil. Mezitím si Júki začíná ve střípcích vzpomínat na svou minulost. Jenomže její minulost je tajemství. Koho a co všechno tohle tajemství obnáší? (Zíza)

(více)

Recenze (19)

Zíza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Platí to samé, co o: Pvní série je takový velmi příjemný rozjezd. Sledujete, sledujete a náhle je konec, aniž by jste se dozvěděli něco podstaného, jen vám události zamotají hlavu, když dedukujete "vo co go". Jenomže druhá série na vás ze začátku pořádně zatlačí, vlastně se nic neděje, teoreticky vše při starém a náhle! zvrat. Koukáte, koukáte a všechno vám do sebe začne zapadat. Úžasné! Jo, s tímhle anime jsem velmi spokojená. Mám tu vše - nějaký příběh, upíry, Kurana Kaname ;-) a navíc některé gagy ředitele Crosse jsou výborné, hlavně ve druhé sérii, plus - byla by chyba ho nezmínit - Zero není nula :-) Beru, beru, a klidně to můžu jít zkouknout znovu, což se mi zase tak často nestává, abych měla chuť se na něco koukat dvakrát. Ale tady... proč ne? =o) /// No, zřejmě se má hladina hormonů od té doby zase trošku změnila, a když se na to dívám znovu po delší době, fakt jen sem tam si pustím nějaký díl, zavzpomínám, říkám si: "Jo, jo, pěkně nakreslené, pěkná muzika, bišíci, bišinky, bože, ale ono je to otravné!" :-D Nedá se nic dělat, mé hodnocení musí jít trochu níž, takže z původních 4* dávám ucházející 3* :-) Každopádně 2. série je lepší než 1. :-) ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No teda zatiaľ nič moc, zatiaľ je to na úrovni prvej série. A začínam si uvedomovať, že sa mi hnusí štýl animácie postáv. Konečný verdikt znie: Nuda. Nikdy viac sa k tomuto nevrátim, nebudem vyhľadávať miniepizódy ani si nebudem zisťovať či niekedy vznikne ešte dáke pokračovanie proste nič ma už nezaujíma. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série all over again, akorát přibylo víc postav a jeden docela zásadní plot twist. Jinak naprosto to samé. Ani bych neřekla, že druhá řada je nějak výrazně horší nebo lepší. Animace i soundtrack pořád pěkné, opening opět průměr, ending skvělý. 6/10 ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No prvá séria bola lepšia. V guilty je síce viac bojov ale sú skôr statické a nie veľmi prepracované. Je tam síce viac napätia ale je ho zas príliš veľa. Celkovo by stačilo skrátenie na 5 dielov. Koniec je taký otvorený nič nehovoriaci a v podstate sa nič okrem pár zmien neudialo. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Něco jako anime verze Twilight, ale s mnohem lepším příběhem a prostředím. Postavy se tu nechovají jako debilové a ani tu nechodí vlkodlaci zbytečně bez trička. Co to má tedy s Twilight společného? Přeci upíří lásku :D Není to až tak dojemné jako některá anime jaká jsem shlédl, ale rozhodně to není chladné. Místy je to i trochu akční, ale moc akce tu radši nehledejte jinak by jste mohli být zklamaní. ()

Sabiana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z bláta do louže. Druhá řada je roztahanější (protože na sladce nakreslené upíry už si všichni zvykli), nudnější (protože na sladce nakreslené upíry už si všichni zvykli), romantičtější tím horším způsobem, plná stupidních dialogů a tím pádem daleko směšnější (o to víc se člověk nasměje, je-li ochoten na tom postavit celou zábavnost seriálu). Patetické rozuzlení fakt "stojí za to" a když má konečně dojít na pořádnou řežbu mezi upíry, všechno se vyřeší skoro dřív, než to začne. Vidět to ve třinácti, můj pokoj asi vypadá jako Zerova svatyně (i když i tak mi přijde, že se o celou směšnost seriálu zasloužil méně než ten druhej upír), ale takhle zážitek z celého seriálu zadupe jediná scéna z Hellsingu. Za mě teda fakt ne... ()

D.Snake 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám na to vlastně stejný názor jako Zíza. První série skočila na mrtvém bodě a druhá v tom pokračuje. Skončí to ale podobně- tedy velmi otevřeně a vy si jen říkáte, co se vlastně za celou tu dobu vyřešilo... Pořád to má pěkně úpírskou atmosféru i sympatické postavy, takže nic odpadního. 6/10. ()

Darik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem snesitelnější a koukatelnější než první sezona. Sice nám zde zůstávají všechny ty nesnesitelné postavy (a kupodivu k nim přibudou i další), příběh se nakonec někam pohnul a bylo to i napínavé (ale opravdu jen někdy). Konečná změna/nezměna hlavní postavy byla pro mě trochu překvapivá (obzvláště to její chování holky, co si musí prosadit svoje a nemůže prostě poslouchat a zůstat sedět na pr... - pardon, chtěl jsem říct na zadku) a vcelku zvedá z mého pohledu zajímavost tohoto anime počinu. Příjemných 60% ()

Haide 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[pro návaznost je první část hodnocení stejná, jako u první série Vampire Knight] Jak já jen to můžu ohodnotit takto... Jedna hvězda přidána za výbornou hudbu, ale co ty zbylé ***? Pokud mám být upřímná, tak nemám sebemenší tušení. Mužské postavy jsou utrápení "emo hrdinové" a hlavní postava seriálu - Yuuki Cross - je tak rozkošná a hodňoučká až to je k... Ale co. Mě se na to prostě více méně dobře koukalo a popravdě jsem to poprvé viděla za jednu noc v maturitním týdnu, protože jsem byla tak zvědavá, že jsem nemohla usnout (a byla to úžasná záminka, abych se nemusela učit). Seriál je rozhodně určen všem fanynkám Twilight apod. Pro starší 15 let nevhodné, pokud nemají občas rádi naprosté vypnutí mozku u trochu přeslazených klišoidních zápletek. Kdybych tento seriál měla hodnotit objektivně a podle jeho kvalit, tak bych i s vynikající hudbou nemohla dát více jak **. Na rozdíl od první série se mi líbil lehce akčnější děj, ve kterém se už konečně dozvíme nějaké detaily ze životních příběhů hlavních postav. Navíc hlavní představitelka už nevypadá s dlouhými vlasy tak pitomoučce jako předtím (i když stále drží svou úlohu bezbranné holčičky). Musím dále dodat, že po shlédnutí obou sérií jsem nahlédla do mangy a musím říct, že její děj (drobné rozdíly v příběhu + pokračování dále) se mi zamlouvá více, ale je ještě přeslazenější než seriál. Navíc chybí ta mnou již několikrát opěvovaná hudba. Abych hodnocení obou sérií shrnula. Ideální pro dívky mezi 11-15 rokem a pro fanoušky Twilight. Pro ostatní by mohla být příjemná dobrá hudba a pěkná kresba, která je rozhodně kladem tohoto anime. ()

loveless 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, jsem Guilty! Po pár letech opět koukám na anime a úplně náhodou na tohle, společně s první sérií jsem to zmákla poměrně rychle. Příběh není z nejoriginálnějších, animace z nejlepších, některé postavy jsou na pěst. Ale není to špatné, to vůbec ne. A navíc Zera nejde nemilovat :3 Takže udržuji hodnocení z roku 2008 od první série, tři hvězdy si určitě zaslouží. ()

awelone 

všechny recenze uživatele

A já jsem tak chtěla aby zůstala se Zerem! :( Takže čtvrtá hvězdička nebude. Jinak super seriál, příjemně překvapil. Až na intro, to je jak z nějaké telenovely :D ()

Chinese Ashio odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To myslia vazne? Pokracovanie? Uz prva seria sa mi nepacila ale predsa len som tej druhej dala sancu a to bola moja chyba. Ten cas som mohla vyuzit aj zmysluplnejsie....naozaj nechapem ako moze mat 2 seria lepsie hodnotenie ako prva ale sko myslite.... Radsej nebudem komentovat vsetky casti.... poviem nieco k tomu koncu....Z Yuuki sa stala vampirka, upirka, pijavica.... ako povite... a potom odisla s Kanamem uz neviem kam....to ma moc nezaujimalo skor sa pozastavim nad tym o com sa dohodla so Zerom.....ona bude na neho cakat aby ju prisiel zabit....Naozaj nechcem byt zla takze ani nebudem davat hodnotenie....pretoz by ma to asi neskor mrzelo alebo ani nie.... jednoducho som tento serial pozerala pretoze som sa chcela trocha bat....ale na tomto naozaj nebolo nic desive....ako hovorim "Daj upirovi sancu, a dopadne to zle a este horsie" takze.... s upirmi nadobro koncim... :D ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trošičku lepší než první série. Pro mě docela šokující zvrat, s ještě více šokujícím řešením, aneb opravdu nerozumím japonským vztahům. Tentokrát se pozornost obrací na Yuuki, která chce znát svou minulost, k tomu přihoďte upírskou přeměnu a zajímavý boj na konci. Hudba je stejně dobrá jako předtím, animace také. Ale podruhé si to asi nepustím, leda bych měla náladu na pár bishíků. ()

kiffak 

všechny recenze uživatele

Toto anime jsem shlednul před 3roky, do ted je to moje nejlepsi anime a pro mě jedno z nejlepších v Shoujo. Obě serie jsem viděl nekolikar. Yuuki se stala pro mě jedna z nejoblíbenějších postav všech anime.Strhující příběh plného překvapení, konec strašně otevřeny a to se mi na tom libilo. Hudba dodala tomuto anime skvělou atmosferu kterou si dle mého nazoru držela do konce. 4/5 ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria je o niečo vážnejšia než prvá a hlavne ku koncu emocionálne tlačí na pílu. Fangirling záchvaty z prvej série vystriedalo pomerne komplexné pojatie príbehu troch hlavných hrdinov, niektoré veci mi došli až keď som seriál po skončení prebehla rýchlo znovu. Posledné diely tohto čistokrvného shoujo kúsku ma emocionálne vcelku zničili, tá bezútešnosť vzťahov ústrednej trojice je tu podaná naprosto famózne. A hlavne je to niečo, o čom som premýšľala ešte pár dní, snažiac sa to uchopiť, zaškatulkovať, ale bez úspechu. Nepoznám seriál, ktorý by ma podobným spôsobom činil tak uspokojenú a zároveň tak ultimátne neuspokojenú. ()

Sakikura 

všechny recenze uživatele

Moc pěkné téma, moc pěkná kresba, moc pěkné postavy ale taky moc pěkné otravně typické shoujo, kde se z citů hlavní hrdinky a dvou jejích šíleně zamilovaných ctitelů stane hotová citová mazanice. Zbytečné přebíhání mezi dvěma kluky, upírem a upírem co nenávidí upíry, totálně zkazilo jinak krásný příběh. I když přiznávám, že jsem zaujatá proti milostným trojúhelníkům všeho druhu, musím říct, že ze začátku bylo anime dost slibné a bavilo mě. Bohužel to zkazila asi druhá polovina. Pro ty, kterým tyto citově přemrštěné příběhy vyhovují směle doporučuji. ()

Puslanka 

všechny recenze uživatele

Nebýt fantasy s upíry, tak se na tenhle "typ" ani nedívám. Nicméně, čím více se blížily poslední díly, tím bylo příjemnější sledovat příběh. ()

arctican 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže Vampire Knight a Vampire Knigh Guilty dopozerané. V podstate 1. season aka VK je taký rozbeh a uvedenie do deja (niekto by si povedal že 13 dielov na uvedenie je trošku moc ale nedá sa nič robiť) samozrejme v pár posledných častiach sa čo to stane aj ked to nie je bohvie čo. A potom prichádza na rad season 2, ktorej začiatok možno je tiež taký ten "rozjazdový" no hneď na to sa začne konečne niečo diať a dej zamotávať. Koniec fajn aj keď som čakal na niejaký dodatok za endingom no čo už prvá season dostala 3/5* a druhá 4/5* ()

Reklama

Reklama