Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zero se vrací do Cross Akademie na post prefekta. Ale nedlouho poté je obviněn Nejvyšší radou upírů z vraždy Šizuko, čistokrevné upírky. Naštěstí zasáhne Kaname, také čistokrevný, a radu posílá pryč. Díky tomu vyvstane podezření, že to možná nakonec byl on, kdo Šizuku zavraždil. Mezitím si Júki začíná ve střípcích vzpomínat na svou minulost. Jenomže její minulost je tajemství. Koho a co všechno tohle tajemství obnáší? (Zíza)

(více)

Recenze (19)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No teda zatiaľ nič moc, zatiaľ je to na úrovni prvej série. A začínam si uvedomovať, že sa mi hnusí štýl animácie postáv. Konečný verdikt znie: Nuda. Nikdy viac sa k tomuto nevrátim, nebudem vyhľadávať miniepizódy ani si nebudem zisťovať či niekedy vznikne ešte dáke pokračovanie proste nič ma už nezaujíma. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Platí to samé, co o: Pvní série je takový velmi příjemný rozjezd. Sledujete, sledujete a náhle je konec, aniž by jste se dozvěděli něco podstaného, jen vám události zamotají hlavu, když dedukujete "vo co go". Jenomže druhá série na vás ze začátku pořádně zatlačí, vlastně se nic neděje, teoreticky vše při starém a náhle! zvrat. Koukáte, koukáte a všechno vám do sebe začne zapadat. Úžasné! Jo, s tímhle anime jsem velmi spokojená. Mám tu vše - nějaký příběh, upíry, Kurana Kaname ;-) a navíc některé gagy ředitele Crosse jsou výborné, hlavně ve druhé sérii, plus - byla by chyba ho nezmínit - Zero není nula :-) Beru, beru, a klidně to můžu jít zkouknout znovu, což se mi zase tak často nestává, abych měla chuť se na něco koukat dvakrát. Ale tady... proč ne? =o) /// No, zřejmě se má hladina hormonů od té doby zase trošku změnila, a když se na to dívám znovu po delší době, fakt jen sem tam si pustím nějaký díl, zavzpomínám, říkám si: "Jo, jo, pěkně nakreslené, pěkná muzika, bišíci, bišinky, bože, ale ono je to otravné!" :-D Nedá se nic dělat, mé hodnocení musí jít trochu níž, takže z původních 4* dávám ucházející 3* :-) Každopádně 2. série je lepší než 1. :-) ()

Reklama

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trošičku lepší než první série. Pro mě docela šokující zvrat, s ještě více šokujícím řešením, aneb opravdu nerozumím japonským vztahům. Tentokrát se pozornost obrací na Yuuki, která chce znát svou minulost, k tomu přihoďte upírskou přeměnu a zajímavý boj na konci. Hudba je stejně dobrá jako předtím, animace také. Ale podruhé si to asi nepustím, leda bych měla náladu na pár bishíků. ()

Darik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem snesitelnější a koukatelnější než první sezona. Sice nám zde zůstávají všechny ty nesnesitelné postavy (a kupodivu k nim přibudou i další), příběh se nakonec někam pohnul a bylo to i napínavé (ale opravdu jen někdy). Konečná změna/nezměna hlavní postavy byla pro mě trochu překvapivá (obzvláště to její chování holky, co si musí prosadit svoje a nemůže prostě poslouchat a zůstat sedět na pr... - pardon, chtěl jsem říct na zadku) a vcelku zvedá z mého pohledu zajímavost tohoto anime počinu. Příjemných 60% ()

loveless 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, jsem Guilty! Po pár letech opět koukám na anime a úplně náhodou na tohle, společně s první sérií jsem to zmákla poměrně rychle. Příběh není z nejoriginálnějších, animace z nejlepších, některé postavy jsou na pěst. Ale není to špatné, to vůbec ne. A navíc Zera nejde nemilovat :3 Takže udržuji hodnocení z roku 2008 od první série, tři hvězdy si určitě zaslouží. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Tak ako i pri prvej sérii, i tu naspievala úvodnú pieseň "Rondo" skupina ON/OFF a záverečnú "Suna no Oshiro" speváčka Kanon Wakeshima. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama