Reklama

Reklama

Durarara!!

(seriál)
  • Japonsko デュラララ!! (více)
Japonsko, 2010, 10 h (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Rjógo Narita (kniha)

Kamera:

Hitoshi Tamura

Hrají:

Júki Kadži, Mijuki Sawaširo, Daisuke Ono, Momoko Óhara, Mamoru Mijano, Hiroši Kamija, Tošijuki Tojonaga, Marija Ise, Wataru Takagi, Ajahi Takagaki (více)
(další profese)

Epizody(24)

Mladý muž, který hledá rozptýlení, se přestěhuje do Tokijského Ikebukura – světa plného záhad, kde se minulost mísí s přítomností. (Netflix)

Recenze uživatele Hitman_47 k tomuto seriálu (1)

Durarara!! (2010) 

Obrovské překvapení ... je to něco jako spin-off Baccana (dokonce se tu v jedné epizodě objeví pár známých postav), takže tu najdeme jisté prvky nadpřirozena zasazené do reálného světa gangů v Ikebukuro. První díl člověku mírně zamotá hlavu, jelikož je tu představeno hodně moc postav a jeden neví, na co se soustředit jako první. Ale další díly všechno napraví a za chvíli se v ději orientujete s naprostým přehledem. Seriál je velice (a to opravdu velice) bohatý na dějové zvraty ... škoda jen, že v závěru se žádného nedočkáme. Ale tenhle seroš je hlavně o zajímavých postavách, kde jsem si hlavně oblíbil nadpřirozeně silného cholerika Shizua ... který nenávidí násilí, ale při každé příležitosti, kdy ho někdo nasere, tak mu dá strašně přes tlamu, a když je nasranej jen tak z plezíru, tak jde sejmout největšího hajzla v seriálu ... prostě proto, že ho jen nenávidí (bo je to hajzl). Jinak je to nejvěrnější kamarád a bratr v celém Ikebukuro .. prostě sympaťák jak cyp. Kresba a animace TOP NOTCH, k tomu není co dodat, soundtrack je opět perfektní (moje nej je The Sought-after Extraordinary) a atmošce "prdel na hrnec" sedící. Kdo viděl Baccano! a nesedělo mu, tak určitě doporučuji dát šanci Durarara!!, které je o dost stravitelnější a mám za to, že i lepší. ()

Reklama

Reklama