Reklama

Reklama

Kateikjó Hitman Reborn!

(seriál)
  • Japonsko 家庭教師ヒットマンREBORN! (více)
Japonsko, (2006–2010), 81 h 12 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Akira Amano (komiks)

Kamera:

Júki Hama

Hrají:

Hidekazu Ičinose, Kendžiró Cuda, Daisuke Namikawa, Ken Narita, Tošijuki Tojonaga, Čieko Honda, Jumiko Kobajaši, Džunko Takeuči, Masami Iwasaki, Satoši Hino (více)
(další profese)

Epizody(203)

Obsahy(1)

Cunajoši Sawada, ve škole mu neřeknou jinak než „K ničemu Cuna“, je hlavní postavou tohoto anime a, jak už napovídá přezdívka, je naprosto neschopný – jak v učení, tak i ve sportu. Jenomže jednoho dne se objeví učitel zabijáků Reborn a oznámí mu, že ho vycvičí na Desátého vůdce mafiánské rodiny Vongolla, se kterou je, ač to nevěděl, Cuna krevně spřízněn. Jenomže Cuna je opravdová nula, která kolem sebe stále jen křičí „Zachraňte mě!“, „To nezvládnu!“ a k ničemu se nemá. Dokáže z něj přesto Reborn vychovat schopného mafiána, který ochrání svou novou rodinu? Možná že s kulkou Posledního přání, střelenou přímo doprostřed Cunova čela, se to podaří, pokud to tedy Cuna přežije… (Zíza)

(více)

Diskuze

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

No co se dá číst prvních devatenáct dílu něco hrozného halvní hrdina ufˇbukaný spratek... ale později to začne být zajimavý. Zatím dám čtyry..... jinač boje jsou docela pěkný příběh není špatný...... ale postava tkerou tady fakt nemám rád je Kyoko zase ta kteoru si hlavní hrdina vyhledne a zdá se být úplně ve všem perfektní. No nic zbytek postav je dobrý i otravná Haru.

sigi:)

sigi:) (hodnocení, recenze)

manga patri k mojim naojblubenejsim, a serial sa im tiez velmi podaril, sice je pravda ze vela dielov sagy v buducnosti su filery ale su celkom dobre dane do deja cize niekto kto mangu necital to ani nepostrehne. par postav tam lezie trosku na nervy ale Hibari s jeho "umlatim ta k smrti" to hravo vyvazi :) jednoznacne ten serial odporucam je super

Reklama

Reklama